Pure etherische eucalyptusolie – 40 ml (2 x 20 ml) – etherische olie – essentiële eucalyptus olie

 15,95

Verpakkingsgewicht

0.05 kg

Inhoud

Meer dan 20 ml

Verpakking hoogte

3 cm

Verpakking lengte

18 cm

Verpakking breedte

12 cm

Aantal stuks in verpakking

2 stuk(s)

Bestanddeel

Eucalyptus

Inhoud per dispenser

20 ml

Signaalwoord

Gevaar

Taal handleiding

Nederlands

Type etherische olie

Etherische olie

Voorzorgsmaatregelen

Draag waar nodig beschermende kleding en handschoenen. Bij inslikken het braken niet opwekken, direct een arts raadplegen en etiket tonen.

Waarschuwingen

Kan overgevoeligheid, irritatie en een allergische reactie veroorzaken bij huidcontact. Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Kan schadelijk zijn bij inslikken en kan dodelijk zijn als de stof hierbij in de luchtwegen terecht komt. Zeer giftig voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen. Ontvlambare vloeistof en damp.

EAN

7444728073046

Categorieën

Gezondheid Ontspanning Aromatherapie Etherische olien

Merk

Merkloos, Sans marque

Last updated on mei 28, 2024 12:50 am
SKU: 9200000127220280 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Let op: Lees de onderstaande tekst goed om eventuele teleurstellingen en onnodige retouren te voorkomen. Verder willen we u vragen om geen producten te bestellen vanwege ‘even proberen en dan retourneren’. Nederland is kampioen retourneren, en dat heeft een negatieve impact op het assortiment wat wij kunnen bieden, en het milieu. Verder willen we u er op wijzen dat de levertijd een indicatie is, die er vanuit gaat dat PostNL / DHL / DPD goed hun werk doen. Wij hebben helaas geen invloed op uw pakket nadat wij deze hebben verzonden. Ruim op tijd bestellen is dan ook altijd ons advies.

Let op: De veiligheidswaarschuwingen op de olie hebben betrekking op de pure, onverdunde olie. De olie verschilt niet van de plant waaruit de stof onttrokken is, maar is veel geconcentreerder.

Hier kunt u 40 ml essentiële eucalyptus olie bestellen. Wij leveren de eucalyptus olie in twee 20 ml flesjes met ingebouwde druppelaar om de eucalyptusolie te doseren. De flesjes hebben een kindveilige sluiting.

Eigenschappen van de eucalyptus olie

Kleur: oranje

Belangrijkste ingrediënt: deze stof bestaat uit pure eucalyptusolie zonder andere toegevoegde stoffen.

Productiemethode: stoomdestillatie

Bewaren

Bewaar etherische oliën op een donkere, koele plek. Hierdoor verouderen de oliën minder snel waardoor ze veel langer mee gaan.

Waarschuwingen

Verdun etherische eucalyptusolie altijd voor gebruik. Vermijd contact met ogen, binnenkant neus en andere kwetsbare lichaamsdelen. Houd dit product uit de buurt van kinderen en dieren. Gebruik de olie niet tijdens zwangerschap of het geven van borstvoeding. Neem geen eucalyptus olie in, tenzij dit wordt voorgeschreven door een medisch professional. Stop minimaal 2 weken voor een operatie met het gebruik van eucalyptus olie.

Levering

Dit product wordt normaal gesproken in envelop verzonden. U hoeft dus niet thuis te zijn, het pakje komt bij u door de brievenbus. Op brievenbuspost zit geen track & trace. Tip: in de PostNL app kunt u ook post zonder track and trace vaak zien onder ‘Mijn Post’. Wij verpakken uw bestelling uiteraard zo milieuvriendelijk mogelijk, met zo min mogelijk overbodig verpakkingsmateriaal.

Levering

De getoonde levertijd gaat er vanuit dat PostNL / DHL normaal hun werk doen. In sommige gevallen gaat dit helaas toch mis. Wij houden de richtlijnen van PostNL aan wat betreft vermiste post: als uw bestelling er na 5 bezorgdagen nog niet is (4 bezorgdagen te laat) is deze waarschijnlijk voorgoed kwijt. Neem hier contact over met ons op, en we zoeken met u naar een passende oplossing.

Contact

Heeft u vragen over uw bestelling? Mail ons via uw bol.com account. Vindt u ‘wij reageren binnen 48 uur op uw email’ ook zo 1990? Wij zijn een modern bedrijf en streven er naar binnen 4 uur op emails te reageren. Uiteraard sowieso binnen kantooruren, maar ook vaak in de avond. In de 21ste eeuw is de beller niet meer sneller, de mailer heeft bij ons altijd voorrang. Door ons te mailen zorgt u er voor dat uw eigen bestellingen en die van onze andere klanten geen vertragingen oplopen. Mail ons ook gerust als u niet tevreden bent over uw bestelling, mogelijk kunnen wij wat voor u betekenen! Verder raden we aan Bol.com in de whitelist van uw emailprogramma toe te voegen om te voorkomen dat emails per ongeluk in de spam belanden. Hierdoor kunnen wij bij problemen zo snel en accuraat mogelijk met u communiceren.

Retourneren

Houd er rekening mee dat vanwege hygieneredenen en omdat dit een verbruiksproduct is alleen ongeopende verpakkingen kunnen worden geretourneerd. We vragen hiervoor uw begrip, u wilt dit product tenslotte ook niet gebruikt ontvangen! Als het product verzegeld wordt geleverd kan het product niet worden geretourneerd wanneer de verzegeling is verbroken.

Pure etherische eucalyptusolie – 40 ml (2 x 20 ml) – etherische olie – essentiële eucalyptus olie
Pure etherische eucalyptusolie – 40 ml (2 x 20 ml) – etherische olie – essentiële eucalyptus olie

 15,95

Gezond-winkel.nl
Logo