Pure etherische spearmintolie – 50 ml – etherische olie – essentiële spearmint olie

 17,95

Verpakkingsgewicht

55 g

Inhoud

Meer dan 20 ml

Verpakking hoogte

91 cm

Verpakking lengte

35 cm

Verpakking breedte

35 cm

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Inhoud per dispenser

50 ml

Signaalwoord

Gevaar

Taal handleiding

Nederlands

Type etherische olie

Etherische olie

Voorzorgsmaatregelen

Draag waar nodig beschermende kleding en, of handschoenen.

Waarschuwingen

Kan huidirritatie en allergische reacties veroorzaken bij huidcontact. Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Bij inslikken het braken niet opwekken, direct een arts raadplegen en etiket tonen. Giftig voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen.

EAN

7444728034009

Categorieën

Gezondheid Ontspanning Aromatherapie Etherische olien

Merk

Merkloos, Sans marque

Last updated on april 10, 2024 12:35 am
SKU: 9200000119448996 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Let op: Lees de onderstaande tekst goed om eventuele teleurstellingen en onnodige retouren te voorkomen. Verder willen we u er op wijzen dat de levertijd een indicatie is, die er vanuit gaat dat PostNL / DHL goed hun werk doen. Wij hebben helaas geen invloed op uw pakket nadat wij deze hebben verzonden.

Let op: De veiligheidswaarschuwingen op de olie hebben betrekking op de pure, onverdunde olie. De olie verschilt niet van de plant waaruit de stof onttrokken is, maar is veel geconcentreerder.

Hier kunt u 50 ml etherische spearmintolie bestellen. Wij leveren de spearmintolie in een 50 ml flesje met druppelaar om de olie te doseren. Het flesje heeft een kindveilige sluiting.

Eigenschappen van de spearmintolie

Kleur: doorzichtig tot zeer lichtgeel

Ingrediënten: deze stof bestaat uit pure spearmintolie zonder andere toegevoegde stoffen.

Botanische bron: Mentha Spicata

Productiemethode: stoomdestillatie

Bewaren

Bewaar etherische oliën op een donkere, koele plek, en houd de flesjes goed geslotn. Hierdoor verouderen de oliën minder snel waardoor ze veel langer mee gaan. Kijk uit dat kinderen geen toegang hebben tot etherische oliën, de meeste zijn zeer geconcentreerd en kunnen schade toebrengen aan het lichaam.

Waarschuwingen

Kan huidirritatie en allergische reacties veroorzaken bij huidcontact. Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Draag waar nodig beschermende kleding en / of handschoenen. Bij inslikken het braken niet opwekken, direct een arts raadplegen en etiket tonen. Giftig voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen.

Retourneren

Houd er rekening mee dat vanwege hygieneredenen en omdat dit een verbruiksproduct is alleen ongeopende verpakkingen kunnen worden geretourneerd. We vragen hiervoor uw begrip, u wilt dit product tenslotte ook niet gebruikt ontvangen! Als het product verzegeld wordt geleverd kan het product niet worden geretourneerd wanneer de verzegeling is verbroken.

Levering

Dit product wordt normaal gesproken in envelop verzonden. U hoeft dus niet thuis te zijn, het pakje komt bij u door de brievenbus. Op brievenbuspost zit geen track & trace. Tip: in de PostNL app kunt u ook post zonder track and trace vaak zien onder ‘Mijn Post’. De getoonde levertijd gaat er vanuit dat PostNL / DHL normaal hun werk doen. In sommige gevallen gaat dit helaas toch mis. Wij houden de richtlijnen van PostNL aan wat betreft vermiste post: als uw bestelling er na 5 bezorgdagen nog niet is (4 bezorgdagen te laat) is deze waarschijnlijk voorgoed kwijt. Neem hier contact over met ons op, en we zoeken met u naar een passende oplossing.

Contact

Heeft u vragen over uw bestelling? Mail ons via uw bol.com account. Vindt u ‘wij reageren binnen 48 uur op uw email’ ook zo 1990? Wij zijn een modern bedrijf en streven er naar binnen 4 uur op emails te reageren. Uiteraard sowieso binnen kantooruren, maar ook vaak in de avond. In de 21ste eeuw is de beller niet meer sneller, de mailer heeft bij ons altijd voorrang. Door ons te mailen zorgt u er voor dat uw eigen bestellingen en die van onze andere klanten geen vertragingen oplopen. Mail ons ook gerust als u niet tevreden bent over uw bestelling, mogelijk kunnen wij wat voor u betekenen!

Pure etherische spearmintolie – 50 ml – etherische olie – essentiële spearmint olie
Pure etherische spearmintolie – 50 ml – etherische olie – essentiële spearmint olie

 17,95

Gezond-winkel.nl
Logo