Etherische olie compositie Provence met bergamot, lavendel en salie 10ml

 13,00

Verpakkingsgewicht

0.03 kg

Inhoud

Tot en met 10 ml, 10 tot 15 ml

Verpakking hoogte

100 mm

Verpakking lengte

35 mm

Verpakking breedte

35 mm

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Bestanddeel

Lavendel, Bergamot, Salie

Inhoud per dispenser

10 ml

Signaalwoord

Niet van toepassing

Taal handleiding

Universeel

Type etherische olie

Etherische olie

EAN

4820177020269

Categorieën

Gezondheid Ontspanning Aromatherapie Etherische olien

Merk

Aromatika

Last updated on april 20, 2024 2:09 am
SKU: 9300000111305924 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Als cosmetisch middel regenereert het de huid en voorkomt het vroegtijdige veroudering. De geur is heerlijk als een bries uit de Franse provincie.

is een combinatie van verkwikkende citrusaroma’s en een ongrijpbare geur van geurige kruiden die helpen om ware harmonie en absolute rust te vinden. Het bestaat alleen uit natuurlijke essentiële oliën en heeft daarom een ​​milde, effectieve werking op het lichaam. Talrijke actieve componenten van essentiële oliën bepalen een breed werkingsbereik van de samenstelling.

Het zal helpen om te ontspannen, te kalmeren, effectief wanhoop, angst, verdriet, apathie en andere onaangename toestanden te elimineren, je op te vrolijken, op te vrolijken en domme gedachten uit te bannen, vertrouwen te geven in je capaciteiten, en in de ongunstige herfst-winterperiode zal het geven Gezondheid. Bovendien zal het een onmisbare assistent zijn in de huidverzorging.

Aroma samenstelling Aroma of Provence is uniek en ongelooflijk gemakkelijk te gebruiken. Slechts een paar druppels en je wordt ondergedompeld in de pure, zonovergoten aroma’s van de velden van de Provence.

Effect van aromatische samenstelling etherische oliën

• Bergamot etherische olie – een verfijnd en mysterieus aroma brengt gevoelens van vreugde, activeert vitale energie, elimineert onaangename emoties, angst, wanhoop, hopeloosheid en apathie, maakt los en vrolijk, bevordert optimisme en positieve stemming. Neutraliseert met succes de negatieve impact van zware energie van de menigte en massabijeenkomsten. De samenstelling van cosmetica verfrist en verstevigt de huid perfect, verbetert de teint.

• Essentiële olie van lavendel – verbetert de stemming, kalmeert, verlicht agitatie, vermindert agressie, elimineert tranen, veroorzaakt een staat van innerlijke rust. Lavendel vertoont de eigenschappen van een adaptogeen, waardoor het aanpassingsvermogen van het lichaam aan nieuwe klimatologische omstandigheden, veranderingen in tijdzones, magnetische verstoringen wordt vergroot. In de ongunstige herfst-winterperiode wordt het aanbevolen voor het aromatiseren van gebouwen in kleuterscholen, scholen en productieteams. Als onderdeel van cosmetica bevordert het de regeneratie van de huid.

• Essentiële olie van limoen (limoen) – heeft een positief effect op de emotionele achtergrond, kalmeert, verbetert de stemming, stimuleert, verdrijft slechte gedachten, verheldert de geest bij vermoeidheid, geeft vertrouwen, mobiliseert energie-activiteit en persoonlijke creativiteit. Herstelt kracht na de ziekte. De samenstelling van cosmetica heeft een krachtig tonisch en verjongend effect op de huid, herstelt de elasticiteit en veerkracht. Verfrist de huid, helpt rimpels glad te strijken (vooral onder de ogen). Maakt de huid iets witter, waardoor deze een mooie egale kleur krijgt.

• Essentiële olie van salie-nootmuskaat – heeft een kalmerend en tonisch effect. Herstelt kracht, verhoogt mentale en fysieke prestaties, verbetert de concentratie, verhoogt de geheugencapaciteit en productiviteit, wekt intuïtie en creativiteit. Tegelijkertijd heeft de olie een kalmerend en ontspannend effect, roept het gevoelens van innerlijk welzijn, harmonie en levensvreugde op. Het is een van de krachtigste ontspannende aromaremedies, die je in staat stelt om te gaan met mentale of emotionele stress, angst en vaak de daaruit voortvloeiende spierspanning. In cosmetologie bevordert het de regeneratie van de huid, voorkomt vroegtijdige veroudering en rimpels, helpt de huid jong en gezond te houden.

Aanbrengmethoden

Aromalamp:giet in de bovenste kom van de aromalamp 2-6 eetlepels warm water, voeg een paar druppels aromasamenstelling toe en plaats vervolgens een brandende kaars in het onderste deel (alcohol-paraffine in een metalen bakje).
Aromabad: voeg aan 1-2 eetlepels emulgator (zeezout, honing) 3-5 druppels aromasamenstelling toe, los op in 0,5 liter warm water, voeg dit mengsel toe aan het in het bad opgevangen water. De procedure duurt 10 tot 20 minuten. Andere manieren van aanbrengen:
In de ongunstige herfst-winterperiode adviseren wij u om voor het naar buiten gaan 1-2 druppels van de samenstelling op een sjaal, zakdoek enz. aan te brengen . Vlekken op kleding blijven niet achter na het aanbrengen, omdat de samenstelling bestaat uit natuurlijke essentiële oliën.
Op natuurlijke stofdruppel 2-3 druppels aromasamenstelling, plaats naast het bed.
Breng 1-2 druppels aromasamenstelling aan op aromaculon of aromamedaillon .
Verrijking van cosmetica: 2-3 druppels aromasamenstelling toevoegen aan 50 ml crème, shampoo of ander cosmetisch product.

Voorzorgsmaatregelen: Bij aanraking met de ogen onmiddellijk spoelen met veel water. Alleen voor uitwendig gebruik!

Contra-indicaties: individuele gevoeligheid voor de componenten van de compositie.

Bewaarcondities: bewaren in een goed gesloten fles bij een temperatuur van maximaal +25 ° C buiten het bereik van kinderen. Vermijd blootstelling aan zonlicht.

Samenstelling (INCI):Citrus Bergamia Peel Oil Express, Lavandula Angustifolia Oil, Citrus Aurantifolia Peel Oil Gedistilleerd, Salvia Sclarea Flower Oil.

100% natuurlijk

Inhoud: 10ml

Producent: Aromatika, Ukraina

Ingrediënten (Skład): Citrus Bergamia Peel Oil Express, Lavandula Angustifolia Oil, Citrus Aurantifolia Peel Oil Gedistilleerd, Salvia Sclarea Flower Oil.

Etherische olie compositie Provence met bergamot, lavendel en salie 10ml
Etherische olie compositie Provence met bergamot, lavendel en salie 10ml

 13,00

Gezond-winkel.nl
Logo