Zelfreinigende Antiklit Haarborstel Voor Alle Haartypes – Tiktok Trend

 49,95

Kleur

Zwart

Verpakkingsgewicht

0.26 kg

Materiaal

Plastic

Verpakking hoogte

9 cm

Verpakking lengte

30 cm

Verpakking breedte

15 cm

Aantal artikelen in verpakking

1 stuk(s)

EAN

8720865568003

Categorieën

Persoonlijke verzorging Haaraccessoires Borstels Haar

Merk

Merkloos, Sans marque

Aantal stuks in verpakking

1

Last updated on mei 4, 2024 4:40 am
SKU: 9300000146679302 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Met deze luxe haarborstel met zelfreinigende functie kan jij met één klik op de knop de haarborstel reinigen van haar en bacteriën. De borstels zijn speciaal ontworpen met een zelfreinigend mechanisme om automatisch haar te verwijderen. Deze haarborstel zorgt ervoor dat haar moeiteloos wordt verwijdert wat jouw tijd en moeite bespaard. De haarborstel is te gebruiken voor alle haartypen dun, dik, krullend, stijl, droog en zelfs nat haar. Door het luxe uiterlijk van de haarborstel is deze onmisbaar in haarroutine.

Voordelen

Deze haarborstel heeft een ovale basis en een zachte kussenbasis, brede kamtanden, die niet haken of trekken bij het kammen of stijlen van nat of droog haar. Glijdt door het haar en verwijdert de moeilijkste klitten met gemak. Geschikt voor alle haartypen zoals, steil haar, krullend haar, dun haar, dik haar, beschadigd haar, pruiken en zelfs extensions! Daarnaast is de haarborstel ook ontworpen voor massage doeleinden. De borstel is geschikt voor masseren en stimuleren, dode huidcellen verwijderen, stress verlichten en spieren ontspannen, haaruitval verlichten,en de gezondheid van de hoofdhuid en haargroei bevorderen.

Hygiëne

Met één druk op de knop duwt de haarborstel al het haar naar voren wat vervolgens makkelijk te verwijderen is. Dit zorgt ervoor dat haar niet te lang in de borstel achter blijft. De haarborstel is gemakkelijk met water en zeep schoon te maken.

100% tevredenheidsgarantie

Wij geloven in de kwaliteit van onze producten en streven er naar een ieder optimaal te kunnen helpen. Ben je niet tevreden met jouw aankoop? Dan kan het product binnen 30 dagen geretouneerd worden. Zijn er nog vragen? Neem dan direct contact met ons op via de mail.

Zelfreinigende Antiklit Haarborstel Voor Alle Haartypes – Tiktok Trend
Zelfreinigende Antiklit Haarborstel Voor Alle Haartypes – Tiktok Trend

 49,95

Gezond-winkel.nl
Logo