Weight Management Support – Supplementen – Voor een goede vetverbranding en stofwisseling – 60 Stuks

 39,95

Ingrediënten

Sinetrol®, Capsule (Hydroxypropylmethylcellulose), Vulstof (Microkristallijne cellulose), Antiklontermiddel (Siliciumdioxide, Magnesiumstearaat), Chroompicolinaat. (Bevat van nature cafeïne) Bevat geen: gluten, suiker, lactose, gist, glucose, kunstmatige kleurstoffen, kunstmatige smaakstoffen.

Allergeneninformatie

Bevat geen: gluten, suiker, lactose, gist, glucose, kunstmatige kleurstoffen, kunstmatige smaakstoffen.

Aantal stuks in verpakking

60 stuk(s)

Gebruiksaanwijzing

Neem tweemaal daags één capsule of twee capsules tegelijk in bij de maaltijd. Aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerd voedingspatroon. Een gevarieerd, evenwichtig voedingspatroon en een gezonde levensstijl zijn belangrijk.

Bijzondere Bewaarvoorschriften

Bewaar op een droge plek op kamertemperatuur. Buiten bereik van kinderen houden.

Fabrikant Naam

Supplementen BV

Fabrikant Adres

Keizersgracht 520H, 1017EK Amsterdam

Voedingswaarde

Samenstelling per dosering (1 capsule) RI* Sinetrol® 450,00 mg ** Cafeïne 15,75 mg ** Microkristallijne cellulose (Vulstof) 211,31 mg ** Magnesiumstearaat (anti-klontermiddel) 11,00 mg ** Siliciumdioxide (antiklontermiddel) 5,50 mg ** Chroompicolinaat 125 µg 313%

Maximale bewaartemperatuur

20 °C

Type supplement

Kruiden en planten, Antioxidant

Type kruid of plant

Groene thee

Substantie

Capsule

Smaak

Neutraal

Levensfase

Kinderen, Overgang, Senioren 65+, Volwassenen

Geslacht

Unisex

Veganistisch

Ja

Lichaamseigen stof

Nee

Land van oorsprong

Nederland

Taal handleiding

Nederlands

Verpakkingsinhoud

60 capsules (stuks) van de Weight Management Support voor 1 maand.

Inhoud

700 mg

Verpakking breedte

2 cm

Verpakking hoogte

12 cm

Verpakking lengte

7 cm

Adres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Deze informatie volgt nog, Ces informations suivront bientôt

E-mailadres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Deze informatie volgt nog, Ces informations suivront bientôt

Naam verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Deze informatie volgt nog, Ces informations suivront bientôt

THC gehalte

0 %

Telefoonnummer verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Deze informatie volgt nog, Ces informations suivront bientôt

Verpakkingsgewicht

35 g

EAN

8719327706107

Categorieën

Gezondheid Voedingssupplementen Kruiden & Planten Antioxidanten

Merk

Supplementen.nl

Geschikt voor levensfase

Volwassenen, Senioren 65+, Overgang, Kinderen

Last updated on juni 13, 2024 12:18 am
SKU: 9300000130493667 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Afvallen is al moeilijk genoeg. Daarbij is iedere hulp welkom! Naast beweging en controle over je calorieën, kun je gewichtsverlies bevorderen met een slimme toevoeging aan je eetpatroon. Weight Management Support bestaat uit een combinatie van fruitextracten, groene thee extracten, cafeïne en chroom. Zo bevat het Sinetrol®, een combinatie van actieve polyfenolen afkomstig uit Mediterrane citrusvruchten. De cafeïne is van nature afkomstig uit het groene thee extract. Dit supplement ondersteunt zo de normale (vet)stofwisseling en levert een bijdrage aan de vetverbranding.

Dankzij supplementen afvallen? Zo eenvoudig is het niet. Maar met voedingssupplementen die je helpen bij het bereiken of behouden van een goed gewicht vergroot je wel je kans op succes. Kies daarom voor supplementen die samengesteld zijn op basis van wetenschappelijk aangetoonde resultaten. Slechts 2 capsules per dag ondersteunen jouw ambities!

Sinetrol®

Sinetrol® is een combinatie van actieve polyfenolische bestanddelen zoals flavonoïden en anthocyanen. Deze werkzame stoffen vinden hun bron in Mediterrane citrusvruchten: sinaasappel, grapefruit en rode sinaasappel. De werkzame stoffen in Sinetrol® hebben een synergetisch effect op elkaar. Uit meerdere onderzoeken is daarom vooralsnog gebleken dat Sinetrol® alle eigenschappen van een veilige fatburner laat zien. De polyfenolen in Sinetrol® dragen bij tot de instandhouding van normale cholesterolgehalten in het bloed**, wat belangrijk is voor je hart en bloedvaten. Daarnaast levert het een bijdrage aan de vetverbranding**. Zo voel je je aan de buitenkant én aan de binnenkant prettiger.

Groene thee extract

Groene thee extract is een extract afkomstig uit de bladeren van Camellia sinensis, de Aziatische theeplant. Groene thee heeft meerdere eigenschappen die van nut zijn wanneer je af wilt vallen. Helaas spelen deze eigenschappen pas een rol wanneer je grote hoeveelheden van de werkzame stoffen in groene thee binnenkrijgt. Met een paar kopjes groene thee per dag kom je er niet.

Daarom vind je in Weight Management Support een groene thee extract met maar liefst 98% aan polyfenolen, waarvan wel 50% EGCG (Epigallocatechinegallaat, het meest bestudeerde en actieve polyfenol). Polyfenolen zijn krachtige antioxidanten die onmisbaar zijn voor verschillende gezonde lichaamsprocessen. Dit groene thee extract helpt om op gewicht te blijven** en om een normale bloedsuikerspiegel te behouden**. Hoe stabieler je bloedsuikerspiegel, hoe stabieler je hongergevoel. Dit maakt groene thee extract een waardevolle toevoeging aan jouw gezondere levensstijl.

Cafeïne

Cafeïne is een stof die van nature voorkomt in koffie, chocolade en bepaalde theesoorten. Tegenwoordig wordt cafeïne ook vaak toegevoegd aan energiedrankjes. Dat is echter vanwege de grote hoeveelheid suikers niet zo gezond. Wanneer je de energieboost die cafeïne je geeft makkelijk en snel wilt ervaren, kun je daarom beter kiezen voor een espresso – of een voedingssupplement zoals Weight Management Support.

De cafeïne uit dit supplement is afkomstig uit natuurlijke bronnen, zoals het toegevoegde groene thee extract. Met de energie die cafeïne biedt voel jij je gestimuleerd om van de bank te komen en te gaan bewegen! Maar let op: vanwege de cafeïne in dit supplement raden we gebruik door kinderen en zwangere of lacterende vrouwen af.

Chroom

Wanneer je meer energie consumeert dan verbruikt, slaat je lichaam dit op als lichaamsvet. Met een negatieve energiebalans kun je lichaamsvet verliezen, en verschillende voedingsstoffen kunnen je hierbij ondersteunen. Bijvoorbeeld chroom.

Chroom wordt ook wel chromium genoemd. Veel is nog onbekend over de precieze eigenschappen van chroom voor ons lichaam, maar we weten wel dat het onmisbaar is. Wat we ook weten, is dat dit essentiële mineraal een rol speelt bij de koolhydraatstofwisseling en vetstofwisseling*: nutriënten die veel energie leveren. Daarnaast helpt chroom net als groene thee het bloedsuikergehalte normaal te houden*. Dit alles maakt chroom extra belangrijk wanneer je op je energiebalans let.

Gezondheidsclaims

*: Goedgekeurde gezondheidsclaims:

  • Chroom ondersteunt de normale (vet)stofwisseling.
  • Chroom helpt het bloedsuikergehalte normaal te houden.

**: Gezondheidsclaims in afwachting van goedkeuring door de Europese Commissie:

  • Sintetrol® draagt bij tot de instanthouding van normale cholesterolgehalten in het bloed.
  • Sinetrol® levert een bijdrage aan de vetverbranding.
  • Groene thee extract helpt op om gewicht te blijven.
Weight Management Support – Supplementen – Voor een goede vetverbranding en stofwisseling – 60 Stuks
Weight Management Support – Supplementen – Voor een goede vetverbranding en stofwisseling – 60 Stuks

 39,95

Gezond-winkel.nl
Logo