Voltaren Emulgel Extra Sterk 2,32% – 2 x 100 gr

 48,11

Risicowaarschuwing

Niet gebruiken op een geïrriteerde of beschadigde huid. – Vermijd contact met de ogen en slijmvliezen. – Niet langer dan 1 week gebruiken zonder overleg met een arts. In totaal niet langer dan 3 weken achtereen gebruiken. – Na aanbrengen de handen afvegen met absorberend papier en daarna de handen wassen. Uiteraard niet als het voor de handen bedoeld is. – De plekken waar het middel op aangebracht wordt niet luchtdicht afdekken. – Stop direct met het gebruik bij huiduitslag.

Type gezondheidsproduct

Geneesmiddel

Allergeneninformatie

Lees de bijsluiter.

Bijzondere Bewaarvoorschriften

Buiten bereik en zicht van kinderen houden in goed afgesloten oorspronkelijke (buiten)verpakking beneden de 25 °C.

CE markering

Niet van toepassing

Contra indicaties niet gebruiken bij

Niet gebruiken bij allergie voor één van de stoffen in dit geneesmiddel. Overgevoeligheid voor NSAID's, zoals diclofenac, aspirine en ibuprofen. Tijdens de laatste 3 maanden van de zwangerschap.

Dermatologisch getest

Nee

Doelgroep

Volwassenen

Dosering

Om de 12 uur kleine hoeveelheid op pijnlijke plek

Fabrikant Adres

Van Asch van Wijckstraat 55, 3811LP Amersfoort

Fabrikant Naam

Haleon Netherlands B.V.

Gebruik tijdens borstvoeding

Nee

Gebruik tijdens zwangerschap

Nee

Gebruiksaanwijzing

Verpakking openen en sluiten volgens instructie in bijsluiter. De gel zachtjes inwrijven. De benodigde hoeveelheid varieert afhankelijk van de grootte van de pijnlijke plek. Normaal gesproken zal een hoeveelheid in de orde van grootte van een kers tot een walnoot voldoende zijn. U kunt een licht verkoelend effect waarnemen, wanneer u de gel inwrijft. Uitsluitend voor uitwendig gebruik. Na aanbrengen handen wassen, tenzij daar gericht aangebracht. Als binnen 7 dagen geen verbetering merkbaar is of de klacht verergerd, raadpleeg arts. Niet langer gebruiken dan 3 weken.

Indicaties Werkt tegen

Te gebruiken voor de lokale verlichting van milde tot matige gewrichtspijn, veroorzaakt door verergering van artrose van de knie of vingers.

Ingrediënten

Werkzame stof in dit middel is diclofenac diethylammonium. De andere stoffen in dit middel zijn butylhydroxytolueen, carbomeer, cocoylcaprylocapraat, diethylamine, isopropylalcohol, vloeibare paraffine, macrogolcetostearylether, oleylalcohol, propyleenglycol, parfum eucalyptus sting en gezuiverd water.

Inhoud

200 ml

Maximale bewaartemperatuur

25 °C

Maximale dosering

2x per dag

Medisch hulpmiddel

Nee

Minimum leeftijd

18

Opslag condities

Buiten bereik en zicht van kinderen houden in goed afgesloten oorspronkelijke (buiten)verpakking beneden de 15 °C.

RVG Number

117734

Speciaal voor kinderen

Nee

Substantie

Gel

Taal handleiding

Nederlands

Type self care medicine

UAD

Verpakkingsinhoud

Voltaren Emulgel Extra Sterk 2,32% – 2 x 100 gr

Werkzame stoffen

Diclofenac diethylamine

EAN

6096221621609

Categorieën

Gezondheid Zelfzorg Spieren & Gewrichten Spier- & Gewrichtsbalsems

Merk

Voltaren

Geschikt voor zwangerschap

Nee

Geschikt voor borstvoeding

Nee

Last updated on maart 24, 2024 4:38 pm
SKU: 9300000166611384 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Voltaren Emulgel

Voltaren Emulgel Extra Sterk 2,32% is een ontstekingsremmende gel die wordt gebruikt voor de lokale verlichting van milde tot matige gewrichtspijn, zoals veroorzaakt door artrose, in de knieën en vingers. Voltaren Emulgel Extra Sterk bevat een extra sterke concentratie (2,32%) diclofenac, een niet-steroïdale ontstekingsremmer (NSAID). Diclofenac werkt pijnstillend en ontstekingsremmend in de bron. De pijnverlichting van Voltaren Emulgel bouwt zich geleidelijk op gedurende de eerste week van de behandeling. 1 keer aanbrengen per 12 uur op de te behandelen plek. Voltaren Emulgel Extra Sterk 2,32% nu met een nieuwe makkelijk te openen dop in 1 klik. Voltaren Emulgel 2,32% (diclofenac diethylammononium) is een geneesmiddel. Voltaren niet gebruiken gedurende het laatste trimester van de zwangerschap.

Voltaren Emulgel Extra Sterk 2,32% – 2 x 100 gr
Voltaren Emulgel Extra Sterk 2,32% – 2 x 100 gr

 48,11

Gezond-winkel.nl
Logo