Voetmassage Apparaat – Voetmassage – Shiatsu Voetmassage – Bevordert Bloedsomloop – Warmtefunctie – Beenmassage – Verlicht Pijn

 125,95

Type massage

Shiatsu massage

Geschikt voor lichaamsdeel

Voeten

Timer

Ja

Hoogte instelbaar

Ja

Snoerlengte

1 m

Afstandsbediening

Ja

Merk

Merkloos, Sans marque

Verpakkingsgewicht

2 kg

Taal handleiding

Universeel

CE markering

Niet van toepassing

Draadloos

Nee

Fabrieksgarantie termijn

1 jaar

Kleur

Zwart

Koord opslagruimte

Ja

Materiaal

Metaal, 0% tot 49% Gerecycled Katoen

Product gewicht

2 kg

Reparatie type

Carry-in

Temperatuur instellingen

Nee

Type massage apparaat

Voetmassage apparaat

Verpakking breedte

110 mm

Verpakking hoogte

100 mm

Verpakking lengte

130 mm

EAN

9508164391183

Categorieën

Gezondheid Ontspanning Massages Massageapparaten

Speciaal geschikt voor lichaamsdeel

Voeten, Gehele lichaam

Last updated on april 2, 2024 12:28 am
SKU: 9300000175486036 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Verwen uw voeten met het Snailax Voetmassageapparaat, een elektrisch apparaat met vibratie en warmtefunctie, perfect voor thuisgebruik of op kantoor. Deze 2-in-1 voetwarmer biedt niet alleen comfort, maar draagt ook bij aan uw algehele voetverzorging en welzijn.

Veelzijdige Voetmassage
Het Snailax Voetmassageapparaat is uitgerust met 5 verschillende massagemodi, waarmee u uw voetmassage-ervaring kunt personaliseren. Of u nu ontspanning zoekt na een lange dag of pijnverlichting nodig heeft, dit apparaat biedt het allemaal.

Warmtetherapie
Naast de massagemodi beschikt dit voetmassageapparaat ook over een warmtefunctie. Deze warmtetherapie is ideaal voor het verzachten van gespannen spieren, het bevorderen van de bloedsomloop en het bieden van een diep ontspannende ervaring voor vermoeide voeten.

Compact en Handig Ontwerp
Met zijn compacte afmetingen van 32L x 13,5B x 32H centimeter past dit apparaat gemakkelijk onder een bureau of in uw woonkamer. Het snoer als energiebron zorgt voor een constante en betrouwbare stroomtoevoer.

Speciale Kenmerken
De warmtefunctie van het Snailax Voetmassageapparaat biedt extra comfort, vooral tijdens koude dagen, en draagt bij aan de verlichting van pijn en mogelijk zelfs aan gewichtsverlies door verbetering van de bloedsomloop.

Ideaal Geschenk
Of het nu voor persoonlijk gebruik is of als cadeau voor een geliefde, dit voetmassageapparaat is een ideale keuze voor iedereen die waarde hecht aan voetgezondheid en ontspanning.

Productspecificaties

  • Merk: Snailax
  • Energiebron: Snoer
  • Speciale kenmerken: Warmte
  • Afmetingen: 32L x 13,5B x 32H centimeter
  • Voordelen: Pijnverlichting, Afvallen

Inhoud Bestelling

  • 1 x Snailax Voetmassageapparaat met Vibratie en Warmtefunctie

Het Snailax Voetmassageapparaat is een must-have voor iedereen die streeft naar ontspanning en verlichting in het comfort van hun eigen huis of kantoor. Geniet van de luxe van een professionele voetmassage zonder uw huis te verlaten!

Voetmassage Apparaat – Voetmassage – Shiatsu Voetmassage – Bevordert Bloedsomloop – Warmtefunctie – Beenmassage – Verlicht Pijn
Voetmassage Apparaat – Voetmassage – Shiatsu Voetmassage – Bevordert Bloedsomloop – Warmtefunctie – Beenmassage – Verlicht Pijn

 125,95

Gezond-winkel.nl
Logo