Vita-Min Plus Moeder 30 capsules, met lingonberry extract, tijdens zwangerschap en borstvoeding

 14,99

Ingrediënten

Ingredienten: Vitamine A, Vitamine D, Vitamine E, Vitamine C, Vitamine B1, Vitamine B2, niacine, Vitamine B6, foliumzuur, Vitamine B12, biotine, pantotheenzuur, calcium (Albion® aminozuurchelaat), magnesium (Albion® aminozuur chelaat), ijzer (Albion® aminozuurchelaat (Ferrochel®)), zink (Albion® aminozuurchelaat), mangaan (Albion® aminozuurchelaat), koper (Albion® aminozuurchelaat), jodium, cranberryfruitextract (Vaccinium macrocarpon) waarvan 10% proanthocyanidinen, microkristallijne cellulose en cellulosepoeder (vulstoffen), chroomdioxide, magnesiumstearaat (antiklontermiddelen)

Allergeneninformatie

Zie ingrediënten

Aantal artikelen in verpakking

1 stuk(s)

Gebruiksaanwijzing

1 capsule/dag

Bijzondere Bewaarvoorschriften

Bewaren op een koele, droge plaats.

Fabrikant Naam

Vitameans.Life

Fabrikant Adres

Waterkers 1. 1689 PG Zwaag

Voedingswaarde

30 capsule/doose

Maximale bewaartemperatuur

20 °C

Type mineraal

Calcium, IJzer, Jodium, Koper, Magnesium, Mangaan, Zink

Substantie

Capsule

Levensfase

Zwangerschap en kinderwens, Volwassenen

Geschikt voor kinderen

Nee

Veganistisch

Nee

Land van oorsprong

Polen

Taal handleiding

Nederlands, Engels

Inhoud

32 g

Verpakkingsgewicht

0.05 kg

Verpakking breedte

90 mm

Verpakking hoogte

25 mm

Verpakking lengte

110 mm

Adres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Olimp Laboratories Sp. z o.o.

Allergenen

Geen allergenen

E-mailadres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

info@vlife.nl

Eiwitten

0 g

Energie Kcal

0 kcal

Energie kJ

0 kJ

Enkelvoudig onverzadigde vetten

0 g

Koolhydraten

0 g

Meervoudig onverzadigde vetten

0 g

Naam verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Olimp Laboratories Sp. z o.o.

Polyolen

0 g

Suikers

0 g

Telefoonnummer verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

0622695427

Verpakkingsniveau

Single item

Verzadigde vetzuren

0 g

Vetten

0 g

Vezels

0 g

Zetmeel

0 g

Zout

0 g

EAN

5901330034718

Categorieën

Gezondheid Voedingssupplementen Mineralen Calcium Zink IJzer Jodium Koper Magnesium Mangaan

Geschikt voor levensfase

Volwassenen, Zwangerschap en kinderwens

Geslacht

Vrouwen

Merk

Olimp Labs

Last updated on juni 13, 2024 1:23 am
SKU: 9300000044719433 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Vita-Min Plus Moeder
is een innovatieve en complexe samenstelling van vitamines en goed opneembare minerale componenten in de vorm van chelaten – die voldoen aan de toegenomen vraag naar nutritionele micro-elementen tijdens zwangerschap en borstvoeding. De formule is bovendien verrijkt met cranberry-extract (Vaccinium macrocarpon Ait.) en foliumzuur, die bijdragen aan de goede groei van de weefsels van de moeder, en wordt aanbevolen in verhoogde doses aan vrouwen die van plan zijn zwanger te worden of tijdens zwangerschap en borstvoeding.

Beschrijving

Doel:

Het product wordt aanbevolen als een normale dagelijkse aanvulling:

  • tijdens dracht en lactatie
  • om vitamine- en mineraaltekorten te corrigeren
  • als u een staat van depressie, apathie of een verslechterde fysieke en mentale vorm ervaart
  • bij onregelmatige voeding
  • wanneer overmatige hoeveelheden medicijnen en bepaalde soorten kruiden en dranken (koffie, sigaretten, alcoholische dranken) worden ingenomen
  • na ziekten en tijdens de herstelperiode

Samenstelling:

Voedingswaarde-informatie

1 capsule

%NRV*
Vitamine A. 180 µg 22,5% Vitamine D 5 µg 100% Vitamine E 12 mg 100% Vitamine C 80 mg 100% Vitamine B1 1,1 mg 100% Vitamine B2 1,4 mg 100% Niacine 16 mg 100% Vitamine B6 1,4 mg 100% Foliumzuur 400 µg 200% Vitamine b12 2,5 µg 100% Biotine 50 µg 100% Pantotheenzuur 6 mg 100%
mineralen
Calcium (Albion® aminozuurchelaat) 100 mg 12,5% Magnesium (Albion® aminozuurchelaat) 50 mg 13% IJzer (Albion® aminozuurchelaat) 14 mg 100% Zink (Albion® aminozuurchelaat) 10 mg 100% Mangaan (Albion® aminozuurchelaat) 1 mg 50% Koper (Albion® aminozuurchelaat) 1000 µg 100% Jodium (Albion® aminozuurchelaat) 200 µg 133% Groot cranberry-fruitextract (Vaccinium macrocarpon) inclusief 10% proanthocyanidinen 10 mg –

* NRV – voedingsreferentiewaarde

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat:

Vitamine A – helpt bij het behoud van een gezonde huid, een goed gezichtsvermogen en de goede werking van het immuunsysteem. Het ondersteunt ook het behoud van een goed ferrummetabolisme in het lichaam.

Vitamine D – helpt bij het behoud van gezonde botten en tanden omdat het bijdraagt aan het behoud van normale calciumspiegels in het bloed. Vitamine D helpt ook bij het goed functioneren van spieren en het immuunsysteem.

Vitamine E – helpt bij het beschermen van cellen tegen oxidatieve stress, dat wil zeggen een overmatige hoeveelheid vrije radicalen.

Vitamine C – helpt bij de goede werking van het immuunsysteem en het zenuwstelsel en beschermt cellen tegen oxidatieve stress. Bovendien ondersteunt het de aanmaak van collageen, waardoor het zorgt voor de goede werking van kraakbeen, huid, tanden en tandvlees.

Vitamine B1 – draagt bij aan de goede werking van het zenuwstelsel, de energiestofwisseling, het hart en psychologische functies.

Vitamine B2 – draagt bij aan de vermindering van vermoeidheid en moeheid, aan het behoud van een gezonde huid en aan de goede werking van het zenuwstelsel en de slijmvliezen. Net als vitamine A ondersteunt het een goed Ferrum-metabolisme en een goed zicht.

niacine – draagt bij aan de vermindering van vermoeidheid en moeheid, aan het behoud van een gezonde huid en aan de goede werking van het zenuwstelsel en de slijmvliezen.

Vitamine B6 – heeft veel belangrijke functies in het lichaam, zoals het is verantwoordelijk voor het handhaven van een goed eiwit-, glycogeen- en homocysteïnemetabolisme en het helpt bij de aanmaak van rode bloedcellen en de goede werking van het zenuwstelsel. Vitamine B6 is een van de groep B-vitamines die bijdragen aan de regulering van de hormonale activiteit.

Foliumzuur – aanwezig in de aanbevolen dosis draagt bij aan de goede groei van de weefsels van de moeder.

Vitamine b12 – helpt bij de juiste productie van rode bloedcellen en bij het handhaven van een goed energiemetabolisme en een goede werking van het zenuwstelsel. Het draagt bij aan de vermindering van vermoeidheid en moeheid.

Biotine – helpt bij het behoud van gezond haar, de goede conditie van de slijmvliezen en een gezonde huid.

Pantotheenzuur – draagt bij aan de juiste synthese en stofwisseling, vitamine D en sommige neurotransmitters, helpt bij het op peil houden van de mentale capaciteit.

Calcium – is noodzakelijk voor het behoud van gezonde botten en tanden. Het ondersteunt bovendien de goede werking van spieren, neurotransmitters en spijsverteringsenzymen.

Magnesium – vermindert vermoeidheid en vermoeidheid en helpt bij het in stand houden van de goede werking van het zenuwstelsel. Bovendien helpt het bij een goede eiwitsynthese en het behoud van gezonde botten en tanden.

Ferrum – is verantwoordelijk voor een goed zuurstoftransport door het lichaam, helpt bij de aanmaak van rode bloedcellen en hemoglobine en bij het in stand houden van de goede werking van het immuunsysteem.

Zink – heeft veel belangrijke functies: het helpt bij het behoud van gezonde botten, haar, nagels en huid, draagt bij aan de goede werking van het immuunsysteem en een goede eiwit- en DNA-synthese. Het draagt bij aan het in stand houden van de goede werking van het voortplantingssysteem, wat belangrijk is voor vrouwen die proberen zwanger te worden.

Mangaan – helpt bij het opbouwen van bindweefsel en beschermt tegen vrije radicalen; de juiste concentratie draagt bij aan het behoud van gezonde botten.

Koper – helpt bij het juiste transport van ijzer door het lichaam en is belangrijk voor het behoud van de juiste haarkleur en huidpigmentatie.

Jodium – ondersteunt de goede productie van hormonen door de schildklier en de goede werking ervan. Het draagt bovendien bij aan het behoud van goede cognitieve functies.

OPMERKING ! Voor de veiligheid van moeder en kind zijn de minerale verbindingen in het product Vita-min plus® Mama in de vorm van hoogwaardige, goed opneembare aminozuurchelaten van Albion®, inclusief gechelateerd ijzer – FERROCHEL® – met de hoogste biologische beschikbaarheid en tolerantie , dat is bevestigd door meerjarig wetenschappelijk onderzoek.

Onthouden! Let bij het kiezen van een mineraalpreparaat op het stempelpakket Albion® Minerals – een garantie voor de hoogste biologische beschikbaarheid en biologische beschikbaarheid van mineralen.

Aanbevolen gebruik
: bedoeld voor vrouwen tijdens zwangerschap, borstvoeding en het plannen van een kind.

De aanbevolen dosering per dag: 1 capsule eenmaal daags, na de hoofdmaaltijd, veel water drinken, of anders in overleg met een arts.

De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden.
Voedingssupplementen mogen niet worden gebruikt als vervanging van een gevarieerd en uitgebalanceerd dieet.
Een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl worden aanbevolen.
Buiten bereik van kinderen bewaren.

Vita-Min Plus Moeder 30 capsules, met lingonberry extract, tijdens zwangerschap en borstvoeding
Vita-Min Plus Moeder 30 capsules, met lingonberry extract, tijdens zwangerschap en borstvoeding

 14,99

Gezond-winkel.nl
Logo