Velox Shakti mat – Acupressuur mat – Spijkermat met kussen – Acupunctuur mat

 82,95

Kleur

donkerblauw

Materiaal

Plastic

Product breedte

68 cm

Product lengte

37 cm

Verpakking breedte

68 cm

Verpakking hoogte

10 cm

Verpakking lengte

37 cm

Verpakkingsgewicht

650 g

EAN

6150509962928

Categorieën

Gezondheid Ontspanning Massages Spijkermatten

Merk

Velox

Last updated on maart 25, 2024 2:22 pm
SKU: 9300000174803715 Categorie:
Uw recensie toevoegen

– Hoogwaardige acupressuurset: Gemaakt van katoen, spons en veilig plastic, biedt onze accudrukmassage mat de beste ondersteuning voor mensen die veel zitten, yogi’s en atleten. De hoes van de Shakti-mat is gemaakt van katoenen stof en de vulling bestaat uit een hoogwaardige spons. De acupressuurpads zijn gemaakt van niet-giftig ABS-plastic. De binnenste laag van hoogwaardig schuim biedt het ideale oppervlak, zelfs op harde vloeren. Milieuvriendelijk en comfortabel.

– Volledige massage en ontspanning: Met in totaal 8.091 acupressuurpunten stimuleren onze acupunctuurmassage matten en kussens de bloedcirculatie en spanning, en bieden ze een staat van diepe ontspanning, tegelijkertijd revitaliseren en verjongen. Onze mat heeft 6120 acupressuurpunten en het kussen heeft acupressuurpunten in 1971 om u een volledige lichaamsmassage te bieden, niet alleen voor rug, nek, schouders en taille, maar ook voor buik, borst, gezicht, heupen, benen en voeten.

– Eenvoudig te gebruiken: Als u dagelijks 10-30 minuten op de massagemat ligt, worden de spanningen in uw spieren opgelost en wordt uw lichaam ondersteund in zijn vitale genezing. Het helpt u de bloedcirculatie en slaapkwaliteit te verbeteren. Tips: plaats de acupressuurmat met kussen gedurende 15-20 minuten per keer. Het is beter om in het begin een T-shirt te dragen en langzaam te gaan liggen. Als uw lichaam gewend is aan de mat, probeer het dan met blote huid.

– Draagbaar en eenvoudig op te bergen: Onze massagematten kunnen eenvoudig worden opgevouwen en passen in de bijgeleverde draagtas. De mat heeft een afmeting van 68 cm (L) x 42 cm (B). De verpakkingsgrootte is 37 x 15 x 10 cm en weegt 650 g. Na gebruik kunt u het eenvoudig oprollen en in uw tas opbergen. Ruimtebesparend en draagbaar. We bieden ook een extra yoga-hoofdband. Eenvoudig te reinigen met warm water en laten drogen aan de lucht.

– Breed scala aan toepassingen: Het is geschikt voor gebruik in stoelen, slaapkamers, op de vloer en op banken, en kan overal en altijd worden gebruikt voor ontspanning wanneer mensen lang op stoelen zitten, atleten, mensen die lang staan, mensen met spierspanning, enz. We bieden een maand gratis omruil en levenslange vriendelijke klantenservice. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u een probleem heeft.

Velox Shakti mat – Acupressuur mat – Spijkermat met kussen – Acupunctuur mat
Velox Shakti mat – Acupressuur mat – Spijkermat met kussen – Acupunctuur mat

 82,95

Gezond-winkel.nl
Logo