Velox Acupressuur mat – Spijkermat met kussen – Acupunctuur mat

 95,95

Kleur

paars

Materiaal

Katoen

Product breedte

42 cm

Product lengte

68 cm

Verpakking breedte

42 cm

Verpakking lengte

68 cm

EAN

6150509967947

Categorieën

Gezondheid Ontspanning Massages Spijkermatten

Merk

Velox

Last updated on juni 14, 2024 12:03 am
SKU: 9300000174881922 Categorie:
Uw recensie toevoegen

– **Paars**
– Prijs: €31,99

– Ontdek een nieuwe manier van ontspanning: een perfecte acupressuurmat voor een moment van rust. Je kunt deze acupressuurset op verschillende manieren gebruiken: zitten om de spieren van je billen te ontlasten, liggen om de rug en nek te masseren, staan op de spijkermat om de acupunctuurpunten van de voeten te stimuleren. Bij regelmatig gebruik kan er een verbetering optreden bij klachten zoals hoofdpijn, schouderpijn, rugpijn en gewrichtspijn, spanning en circulatiestoornissen.

– Natuurlijke therapie tegen pijn: Onze anti-stress stimulerende mat voelt prettig aan door het ontspannen van de spieren en fascia en het bevorderen van de bloedstroom. De acupressuurset wordt gebruikt voor zelfmassage van de triggerpoints in de nek, schouders, rug, benen en voeten, evenals voor regeneratie na je fitness of yoga.

– Vergeet eindelijk de rug- en nekpijn: Met slechts 15 minuten per dag werkt de massage van de originele acupressuurmat tegen pijn, spanning en contracturen in de nek en rug. Bovendien heeft de massage een ontspannend en stressverlichtend effect.

– **Binnen- en buitenactiviteiten:**
– De matset met bloemenveld wordt goed verpakt geleverd in een draagtas met een verstelbare draagriem, zodat je de tas over de schouder kunt hangen. Of het nu in de auto is, computerwerk of buitenshuis reizen, moeiteloze hulp tegen spanningen.

– Tevredenheid of geld terug: Om jezelf te overtuigen van de effecten van de accumat, bieden wij een verlengde en gratis 60 dagen terugbetaling aan. Tevreden klanten liggen ons nauw aan het hart, daarom wordt onze acupressuurset altijd geleverd met een fabrieksgarantie.

Velox Acupressuur mat – Spijkermat met kussen – Acupunctuur mat
Velox Acupressuur mat – Spijkermat met kussen – Acupunctuur mat

 95,95

Gezond-winkel.nl
Logo