Velox Acupressuur mat – Acupunctuur mat

 215,95

Kleur

paars

Materiaal

Katoen

Product breedte

41.2 cm

Product lengte

45.29 cm

Verpakking breedte

41.2 cm

Verpakking lengte

45.29 cm

EAN

6150509968975

Categorieën

Gezondheid Ontspanning Massages Spijkermatten

Merk

Velox

Last updated on maart 25, 2024 2:23 pm
SKU: 9300000174883358 Categorie:
Uw recensie toevoegen

GENIET VAN EEN DIEPERE SLAAP, VERFRIST EN VOL ENERGIE WAKKER WORDEN- De Deluxeco Acupressuurmat en Kussenset verlicht stress, ischias, nek- en rugpijn voor optimale GEZONDHEID en WELLNESS – wordt geleverd in een DRAAGTAS met handvat voor opslag en reizen.
WE ZIJN TROTS OP KWALITEIT – in tegenstelling tot andere op schuim gebaseerde acupressuurmatten, is onze massage mat en kussenset gemaakt van hoogwaardige, milieuvriendelijke materialen, biologische katoenstof, dikke kokosvezelmatten en duurzame lotus spijkers. het massage kussen is gevuld met natuurlijk boekweit.
HELPT GEWICHTSVERLIES TE BEVORDEREN EN VERBETERT DE STEMMING – Deluxeco Acupunctuurmat en Kussenset ontworpen met acupunctuur lotusspijkers om je acupressuurpunten te stimuleren. Slechts 20 minuten per dag gebruiken om je welzijn, energieniveau en levensbalans te verbeteren. Therapeutische manuele massage set.
JE PERSOONLIJKE MASSAGE MAT VOOR HET VOLLEDIGE LICHAAM – Biedt verlichting bij hoge werkdruk, dagelijkse stress, hoofdpijn, stijve nek, pijn in de boven- en onderrug, fibromyalgie, pijn en slapeloosheid. Deluxeco is een stekelige massage mat voor rugpijn.
ELKE AANKOOP HEEFT EEN DOEL: Elke keer dat je iets koopt, doneren wij aan straatdierenopvangcentra. Wij zijn een in het VK GEBASEERD FAMILIEBEDRIJF. Als je niet tevreden bent met onze accupunctuurmat, zal ons in het VK gevestigde team je een 100% terugbetaling of omruiling aanbieden.

Velox Acupressuur mat – Acupunctuur mat
Velox Acupressuur mat – Acupunctuur mat

 215,95

Gezond-winkel.nl
Logo