Vagabond Warmwaterkruik – 2 Liter – Natuurrubber – Fleece – Rood

 14,99

Kleur

Rood

Verpakkingsgewicht

0.39 kg

Gebruiksaanwijzing

Gebruiksaanwijzing: Deze warmwaterkruik van natuurlijk rubber is geproduceerd volgens de eisen van de British Standard 1970:2012. Bij het vullen van deze warmwaterkruik geen kokend water gebruiken. De kruik vullen tot een maximum van 2/3 van de capaciteit, houd de kruik bij de hals rechtop vast en vul langzaam de kruik, vermijd dat er heet water uitklotst. Druk langzaam de lucht eruit tot u het water aan de oppervlakte ziet, schroef dan nauwkeurig de dop op de kruik en verzeker u ervan dat de kruik niet lekt. Handvast moet voldoende zijn. De kruik niet op hete oppervlakken leggen. Voorkom contact met olie en vet. Na gebruik geheel leeggooien en met dop eraf bewaren op een koele,droge, donkere plaats. Voorkom blootstelling aan zonlicht. Niets op de kruik plaatsen. Controleer de kruik en dop regelmatig op beschadiging en slijtage. Bewaar de verpakking voor verdere informatie. WAARSCHUWING: HEET WATER KRUIKEN KUNNEN VERBRANDING VEROORZAKEN. VOORKOM LANGDURIG DIRECT CONTACT MET DE HUID.

Materiaal

Rubber, Polyester

Product breedte

23 cm

Product hoogte

4 cm

Verpakking hoogte

4 cm

Verpakking lengte

36 cm

Verpakking breedte

23 cm

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

CE markering

Niet van toepassing

Type kruik

Warmwaterkruik

EWaste

Nee

EAN

8717545851944

Categorieën

Gezondheid Ontspanning Warmteproducten Kruiken

Merk

NTB

Last updated on mei 28, 2024 1:35 am
SKU: 9200000125079587 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Deze natuurrubber kruiken hebben een inhoud van 2 liter, een mooie zachte wasbare fleece hoes (max.30 graden), voldoen aan de strenge British Standard keuringseisen BS:1970:2012 en hebben een garantie van 2 jaar.

Gebruiksaanwijzing:
Bij het vullen van deze warmwaterkruik geen kokend water maar gewoon warm/heet water uit de kraan (+/- 65 graden) gebruiken.

De kruik vullen tot een maximum van 2/3 van de capaciteit, houd de kruik bij de hals rechtop vast en vul langzaam de kruik, vermijd dat er heet water uitklotst. Druk langzaam de lucht eruit tot u het water aan de oppervlakte ziet, schroef dan nauwkeurig de dop op de kruik en verzeker u ervan dat de kruik niet lekt. Handvast moet voldoende zijn. De kruik niet op hete oppervlakken leggen. Voorkom contact met olie en vet. Na gebruik geheel leeggooien en met dop eraf bewaren op een koele, droge, donkere plaats.
Voorkom blootstelling aan zonlicht. Niets op de kruik plaatsen. Controleer de kruik en dop regelmatig op beschadiging en slijtage. Bewaar de verpakking voor verdere informatie.

WAARSCHUWING: HEET WATER KRUIKEN KUNNEN VERBRANDING VEROORZAKEN. VOORKOM LANGDURIG DIRECT CONTACT MET DE HUID.

Vagabond Warmwaterkruik – 2 Liter – Natuurrubber – Fleece – Rood
Vagabond Warmwaterkruik – 2 Liter – Natuurrubber – Fleece – Rood

 14,99

Gezond-winkel.nl
Logo