Ultransmit Aroma Diffuser Bamboo

 61,50

Merk

Ultransmit

EAN

6096003165192

Taal handleiding

Universeel

Categorieën

Gezondheid Ontspanning Aromatherapie Geurverspreiders Wonen Woonaccessoires Huisparfums Aromadiffusers

Last updated on maart 25, 2024 2:22 pm
SKU: 9300000138832550 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Ultransmit Aroma Diffuser Bamboo.

Het ontwerp van O’ME is geïnspireerd op de natuurlijke uitstraling van het bamboo. Het bloemrijke patroon en de fraaie verlichting. Het minimale gebruik van plastic op de essentiële onderdelen garandeert een langdurig gebruik. De O’ME Bamboo Aroma Diffuser heeft meer dan 30 verschillende procedures ondergaan om het bamboo te bewerken. Dit is onder andere; inweken, stomen, bleken, drogen en verkolen van het bamboo. De Aroma Diffuser Bamboo is uitstekend geschikt voor het verdampen van aromatische oliën. Het water in de Aroma Diffuser wordt door middel van trillingen met een hoge frequentie omgezet in stoom, waardoor een koude verneveling ontstaat. De Aroma Diffuser is hierdoor uitstekend geschikt om in huis, kantoor-, salon- en praktijkruimte te gebruiken.

Looptijd: 4-6 uur
Watercapaciteit: 100 ml
Afmetingen: 9,1 cm B x 15,7 cm hoog
Materiaal: kunststof en bamboo
Kleur licht: zacht wit licht LED met dubbele intensiteitsinstelling
Stoom: interval
Adapter: 24 V – 0,5 V – 12 watt
Meegeleverde gebruiksaanwijzing: NL/EN/FR>

Gebruiksaanwijzing: Verwijder de deksel, vul het waterreservoir, met de bijgeleverde maatbeker, tot aan het streepje (max. 100 ml). Voeg 3 -5 druppels geurolie van Boles d’ olor (indien gewenst) toe. Plaatst de deksel weer terug. Stop de stekker in het stopcontact en zet de diffuser aan. Zie informatiekaart
Onderhoud: Maak het waterreservoir na elk gebruik schoon (bij gebruik van geurolie) met een stukje keukenpapier, hierdoor haalt u de restanten van de geurolie weg. Gebruik geen schuursponsje of afwasborstel en zeep. U kunt hiermee de filter onder in beschadigen. 1 x in de paar weken kunt u het apparaat schoonmaken met een klein beetje schoonmaak azijn. Voeg een klein beetje azijn toe aan het water en laat zet het diffuser aan en laat het zoals gebruikelijk leegstomen. Dit kunt u ook doen als u over wilt stappen op een andere geurolie, zodat de geuren niet door elkaar komen.

Belangrijk: Bij veelvuldig gebruik van andere Citrus olie of te veel druppels in 1 keer kan de diffuser verkleuren of een bijtend effect geven aan het aparaat. Gebruik een paar druppels en wissel regelmatig af met een niet citrus geur. Zo kunt u langer van uw apparaat genieten.

Beveiliging: Het apparaat slaat automatisch af wanneer het waterreservoir leeg is.

Ultransmit Aroma Diffuser Bamboo
Ultransmit Aroma Diffuser Bamboo

 61,50

Gezond-winkel.nl
Logo