Tena Lady: Bescherming & Comfort Voor Jou

tena lady

Welkom bij Tena Lady, hét merk dat speciaal ontworpen is om bescherming en comfort te bieden aan vrouwen met urineverlies en incontinentie. We begrijpen dat deze uitdagingen een impact kunnen hebben op je dagelijks leven en daarom hebben we Tena Lady ontwikkeld: een betrouwbare oplossing die discreet urineverlies beheert en tegelijkertijd zorgt voor optimaal comfort en gemoedsrust.

Tena Lady is speciaal ontworpen om jou te helpen bij het discreet beheren van urineverlies en incontinentie. Onze producten zijn comfortabel om te dragen en bieden de bescherming die je nodig hebt, zodat je met vertrouwen kunt genieten van elke dag. Of je nu een actieve levensstijl hebt of gewoon je dagelijkse taken wilt volbrengen, Tena Lady staat voor je klaar.

Belangrijkste punten om te onthouden:

 • Tena Lady biedt bescherming en comfort voor vrouwen met urineverlies en incontinentie.
 • Onze producten zijn discreet, comfortabel en betrouwbaar in het beheer van urineverlies.
 • Met Tena Lady kun je een actief en zorgeloos leven leiden, zonder je zorgen te hoeven maken over urineverlies.
 • Bestel Tena Lady gemakkelijk en discreet online, zodat je snel de juiste producten in huis hebt.
 • Heb je vragen? Bekijk onze veelgestelde vragen sectie voor antwoorden en advies.

Tena Lady voor Urineverlies en Incontinentie

In deze sectie zullen we dieper ingaan op urineverlies en incontinentie bij vrouwen en hoe Tena Lady hierbij kan helpen. Urineverlies en incontinentie kunnen voor veel vrouwen een uitdagende en frustrerende aandoening zijn, maar gelukkig zijn er oplossingen zoals Tena Lady beschikbaar om discreet en comfortabel te helpen.

Urineverlies, ook wel incontinentie genoemd, verwijst naar het ongewenst verlies van urine. Dit kan verschillende oorzaken hebben, zoals zwakke bekkenbodemspieren, hormonale veranderingen, zwangerschap of menopauze. Het kan van invloed zijn op vrouwen van alle leeftijden, en de impact ervan reikt verder dan alleen fysieke ongemakken. Het kan leiden tot gevoelens van schaamte, onzekerheid en beperkingen in het dagelijks leven.

Tena Lady begrijpt de unieke behoeften van vrouwen die te maken hebben met urineverlies en incontinentie. Daarom hebben ze een breed scala aan incontinentieproducten ontwikkeld die zijn ontworpen voor maximale bescherming en comfort. Of je nu een lichte of zware vorm van incontinentie hebt, Tena Lady heeft producten die aan jouw behoeften voldoen.

De incontinentieproducten van Tena Lady zijn discreet en betrouwbaar in het beheer van urineverlies en incontinentie. Ze zijn ontworpen om comfortabel te dragen en te passen bij de anatomie van het vrouwelijk lichaam, waardoor je je de hele dag door droog en beschermd voelt. Of je nu actief bezig bent, werkt, sport of gewoon wilt genieten van je dagelijkse activiteiten, Tena Lady helpt je vertrouwen te herstellen en je zorgen over ongewenst urineverlies weg te nemen.

Om aan jouw specifieke behoeften te voldoen, biedt Tena Lady verschillende productopties, variërend van inlegkruisjes tot broekjes met hoge absorptiecapaciteit. Deze producten zijn dermatologisch getest en huidvriendelijk, zodat je ze met een gerust hart kunt dragen. Ze zijn ook voorzien van geurcontrole, zodat je je altijd fris en zelfverzekerd voelt.

Ontdek het comfort en de bescherming die Tena Lady biedt en geniet van een actief en zorgeloos leven. Blijf niet langer beperkt door urineverlies en incontinentie, maar neem de controle terug met de innovatieve incontinentieproducten van Tena Lady.

Tena Lady Incontinentieproducten

Product Absorptieniveau Geschikt voor
Tena Lady Mini Licht Dagelijks gebruik met lichte incontinentie
Tena Lady Normal Normaal Dagelijks gebruik met matige incontinentie
Tena Lady Extra Extra Langere periodes van gebruik of ’s nachts met matige incontinentie
Tena Lady Maxi Maximaal Intense bescherming voor zwaardere incontinentie
Tena Lady Pants Maximaal Comfortabel en discreet absorberend ondergoed

Discrete Bescherming en Zekerheid

Als het gaat om het beheersen van urineverlies, is discretie van groot belang. Met Tena Lady kun je vol vertrouwen de dag doorkomen, wetende dat je discreet beschermd bent tegen ongewenste lekkages. Het incontinentiemateriaal van Tena Lady is speciaal ontworpen om zowel comfortabel te dragen als effectief urineverlies te absorberen.

Het geavanceerde ontwerp van Tena Lady zorgt ervoor dat je je de hele dag veilig en beschermd voelt. De wegwerpverbanden zijn perfect voor vrouwen die op zoek zijn naar gemak en hygiëne. Het gebruik van wegwerpverbanden biedt meerdere voordelen, waaronder gemakkelijk verwisselbaar en altijd schoon materiaal. Dit draagt bij aan een gevoel van zekerheid en comfort, zodat je je kunt concentreren op wat echt belangrijk is in het leven.

Met Tena Lady hoef je je geen zorgen te maken over urineverlies. Of je nu actief bent gedurende de dag, aan het werk bent of gewoon ontspant, Tena Lady biedt discrete bescherming en zekerheid, zodat je met vertrouwen kunt genieten van elke activiteit.

“Tena Lady biedt me de vrijheid om mijn leven te leiden zonder me zorgen te maken over urineverlies. Het biedt me de discretie en zekerheid die ik nodig heb, terwijl het comfortabel en gemakkelijk te gebruiken is.” – Maria, een tevreden gebruiker van Tena Lady

Optimaal Comfort voor Dagelijks Gebruik

In deze sectie zullen we ons richten op het belang van optimaal comfort bij dagelijks gebruik van incontinentiemateriaal. We begrijpen dat het essentieel is om je de hele dag zeker en comfortabel te voelen, zelfs als je te maken hebt met urineverlies. Daarom heeft Tena Lady absorberend ondergoed ontworpen dat speciaal is ontwikkeld met jouw comfort in gedachten.

Het absorberend ondergoed van Tena Lady biedt een comfortabele pasvorm die perfect bij jouw lichaamsvorm past. Het is gemaakt van zacht en ademend materiaal, waardoor je de hele dag een fris gevoel behoudt. Het ondergoed is ontworpen om discreet onder je kleding te passen, zodat je je zelfverzekerd en comfortabel kunt voelen, waar je ook bent.

Daarnaast biedt het absorberend ondergoed van Tena Lady ook optimale bescherming tegen urineverlies. Het absorbeert snel en effectief vocht, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over lekken of ongemak. Dankzij de geavanceerde technologie van Tena Lady blijft je huid droog en beschermd, waardoor irritatie wordt voorkomen.

Tena Lady begrijpt dat vrijheid van beweging belangrijk is, zelfs als je te maken hebt met urineverlies. Daarom is het absorberend ondergoed van Tena Lady ontworpen om flexibel en discreet te zijn. Je kunt genieten van je dagelijkse activiteiten zonder beperkingen, omdat het ondergoed comfortabel blijft zitten en je volledige bewegingsvrijheid biedt.

Met het absorberend ondergoed van Tena Lady ben je verzekerd van optimaal comfort en bescherming, zodat je je de hele dag zelfverzekerd en comfortabel voelt. Het biedt de perfecte combinatie van discreet design, comfortabele pasvorm en uitstekende absorptie. Kies voor Tena Lady en ervaar het verschil dat het kan maken in jouw dagelijks leven.

Ontdek het absorberend ondergoed van Tena Lady:

Product Absorptieniveau Verpakking
Tena Lady Pants Discreet Light 12 stuks
Tena Lady Pants Super Moderate 10 stuks
Tena Lady Pants Plus Moderate to heavy 8 stuks
Tena Lady Pants Maxi Heavy 6 stuks

De keuze voor absorberend ondergoed hangt af van je specifieke behoeften en het absorptieniveau dat bij jou past. Of je nu lichte, matige of zwaardere bescherming nodig hebt, Tena Lady heeft een product dat aan jouw eisen voldoet. Kies het absorberend ondergoed dat het beste bij je past en geniet van optimaal comfort en bescherming, elke dag weer.

absorberend ondergoed

Incontinentie bij Vrouwen en Urinewegproblemen

Als vrouw is het hebben van incontinentie en urinewegproblemen geen ongewone situatie. Er zijn verschillende factoren die kunnen bijdragen aan deze problemen, zoals zwangerschap, bevalling, veroudering, hormonale veranderingen en andere gezondheidsaandoeningen. Het is belangrijk om te begrijpen dat je niet alleen bent en dat er oplossingen beschikbaar zijn.

Tena Lady biedt specifieke producten die ontwikkeld zijn om vrouwen te helpen bij het beheer van incontinentie en urinewegproblemen. Deze producten zijn discreet en betrouwbaar, zodat je je veilig en zelfverzekerd kunt voelen in jouw dagelijks leven. Of je nu last hebt van lichte of zware incontinentie, er is een Tena Lady product dat bij jouw behoeften past.

Types van Incontinentie

Er zijn verschillende types van incontinentie die vrouwen kunnen ervaren:

 • Stressincontinentie: Dit treedt op wanneer er druk op de blaas wordt uitgeoefend tijdens lichamelijke activiteiten, zoals hoesten, niezen, lachen of sporten.
 • Urge-incontinentie: Ook wel aandrangincontinentie genoemd, dit is het plotselinge en onbeheersbare verlies van urine als gevolg van een sterk verlangen om te plassen.
 • Gemengde incontinentie: Dit is een combinatie van stressincontinentie en urge-incontinentie.
 • Overflow-incontinentie: Dit treedt op wanneer de blaas niet volledig kan legen, waardoor er regelmatig kleine hoeveelheden urine lekken.

Het is belangrijk om te weten welk type incontinentie je ervaart, zodat je het juiste product kunt kiezen dat bij jouw specifieke behoeften past. Tena Lady biedt een breed scala aan productopties om aan verschillende behoeften te voldoen.

Type Incontinentie Tena Lady Productopties
Stressincontinentie Normal verbanden, Lights verbanden, Pants Plus absorberend ondergoed
Urge-incontinentie Normal verbanden, Extra verbanden, Pants Plus absorberend ondergoed
Gemengde incontinentie Normal verbanden, Extra verbanden, Pants Plus absorberend ondergoed
Overflow-incontinentie Normal verbanden, Extra verbanden

Door het kiezen van het juiste product dat overeenkomt met jouw type incontinentie, kun je comfortabel en zeker blijven, zelfs tijdens dagelijkse activiteiten. Tena Lady biedt hoogwaardige producten die speciaal zijn ontworpen voor vrouwen, en die je helpen om het leven weer met vertrouwen tegemoet te gaan.

Verschillende Tena Lady Productopties

In deze sectie zullen we een overzicht geven van de verschillende Tena Lady productopties die beschikbaar zijn. We zullen de kenmerken, absorptieniveaus en varianten van Tena Lady producten bespreken, zodat je de juiste keuze kunt maken op basis van jouw specifieke behoeften en voorkeuren.

Tena Lady biedt een breed scala aan incontinentieproducten speciaal ontworpen voor vrouwen. Of je nu last hebt van lichte urineverlies of meer intensievere incontinentie, er is een Tena Lady product dat bij jou past.

Discrete Pads en Verbanden

Een populaire keuze onder gebruikers zijn de discrete pads en verbanden van Tena Lady. Deze producten zijn ontworpen voor dagelijks gebruik en bieden betrouwbare bescherming tegen urineverlies. Ze zijn dun, flexibel en zorgen voor een comfortabele pasvorm. Daarnaast zijn ze voorzien van sneldrogende materialen en geurcontrole, waardoor je de hele dag door fris blijft.

Anatomisch gevormde inlegkruisjes en verbanden

Voor een nog betere pasvorm en bescherming biedt Tena Lady anatomisch gevormde inlegkruisjes en verbanden. Deze producten volgen de natuurlijke vormen van het vrouwelijk lichaam, waardoor ze comfortabel en discreet gedragen kunnen worden. Ze bieden optimale absorptie en zorgen ervoor dat urineverlies effectief worden opgevangen en vastgehouden.

Broekjes en Pants

Voor vrouwen die op zoek zijn naar het gemak en comfort van absorberend ondergoed, heeft Tena Lady ook een ruime keuze aan broekjes en pants. Deze producten zijn ontworpen als ondergoed en bieden een uitstekende bescherming tegen urineverlies. Ze zijn eenvoudig aan en uit te trekken en bieden zowel discretie als vrijheid van beweging.

Ongeacht welk Tena Lady product je kiest, je kunt erop vertrouwen dat je de beste bescherming en comfort krijgt. Elk product is zorgvuldig ontworpen en getest om aan de behoeften van vrouwen met incontinentie te voldoen. Door te kiezen voor Tena Lady ben je verzekerd van hoogwaardige kwaliteit en betrouwbare bescherming gedurende de dag.

Het Belang van Kiezen voor Veilige Incontinentieproducten

Als het gaat om het beheer van incontinentie is het kiezen van veilige incontinentieproducten van groot belang, vooral voor vrouwen. Bij Tena Lady begrijpen we het belang van kwaliteit en veiligheid als het gaat om het beschermen van jouw comfort en gemoedsrust.

Tena Lady is een vertrouwd merk dat gespecialiseerd is in incontinentieproducten voor vrouwen. Onze producten zijn zorgvuldig ontworpen met jouw behoeften in gedachten, met de focus op betrouwbaarheid en discretie.

Wanneer je incontinentieproducten kiest, is het essentieel om op verschillende factoren te letten. Allereerst moet het product comfortabel zijn om te dragen en effectief urineverlies te absorberen. Tena Lady incontinentieproducten voldoen aan deze eisen, waardoor je je de hele dag zeker en beschermd voelt.

Daarnaast is het belangrijk om te kiezen voor producten die zowel hygiënisch als gemakkelijk te gebruiken zijn. Tena Lady biedt wegwerpverbanden die zorgen voor een optimale hygiëne en eenvoudig kunnen worden verwisseld voor een fris en schoon gevoel.

Bij het kiezen van incontinentieproducten is het ook cruciaal om rekening te houden met de veiligheid van de materialen. Tena Lady producten zijn dermatologisch getest en vrij van irritatie, waardoor je een veilige keuze maakt voor jouw huid.

“Bij Tena Lady streven we ernaar om incontinentieproducten te bieden die niet alleen effectief zijn, maar ook het comfort en de veiligheid van vrouwen prioriteren.” – Tena Lady

Met Tena Lady ben je verzekerd van een betrouwbare keuze voor veilige incontinentieproducten. We begrijpen dat jouw comfort en gemoedsrust van het grootste belang zijn, en daarom zetten we ons in om producten van de hoogste kwaliteit te leveren.

Wat te overwegen bij het kiezen van incontinentieproducten:

 • Comfort: Zorg ervoor dat het product comfortabel is om te dragen en niet beperkend aanvoelt.
 • Absorptievermogen: Kies een product dat een hoog absorptievermogen heeft om urineverlies effectief te beheersen.
 • Hygiëne: Kies voor wegwerpverbanden om optimale hygiëne te waarborgen.
 • Veiligheid: Let op producten die dermatologisch getest zijn en vrij zijn van irritatie.

Bij Tena Lady begrijpen we dat incontinentie een persoonlijke kwestie is en bieden we verschillende productopties om aan jouw individuele behoeften te voldoen. Of je nu op zoek bent naar wegwerpverbanden, absorberend ondergoed of andere incontinentieproducten, Tena Lady heeft een uitgebreid assortiment om uit te kiezen.

Maak de juiste keuze en kies voor veilige incontinentieproducten van Tena Lady. We zijn er om je te helpen bij het beheer van incontinentie, zodat je je leven kunt leiden zonder beperkingen.

Incontinentieproducten Voordelen
Wegwerpverbanden Optimale hygiëne en gemakkelijk vervangbaar
Absorberend ondergoed Biedt een comfortabele pasvorm en vrijheid van beweging
Andere incontinentieproducten Verschillende opties beschikbaar om aan jouw individuele behoeften te voldoen

Tips voor het Gebruik van Tena Lady

Als je Tena Lady incontinentieproducten gebruikt, zijn hier enkele handige tips en adviezen om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring hebt en optimale bescherming tegen urineverlies:

 1. Kies het juiste product: Het is belangrijk om het juiste Tena Lady product te kiezen dat past bij jouw behoeften en absorptieniveau. Tena Lady biedt een breed scala aan producten voor verschillende niveaus van urineverlies, dus zorg ervoor dat je de juiste variant selecteert.
 2. Zorg voor een goede pasvorm: Om ervoor te zorgen dat Tena Lady goed werkt en optimale bescherming biedt, is het belangrijk dat het goed past. Zorg ervoor dat je het product correct positioneert en dat het goed aansluit op je lichaam voor een veilige en comfortabele pasvorm.
 3. Vervang regelmatig: Om maximale bescherming te behouden, is het belangrijk om Tena Lady regelmatig te vervangen. Volg de aanbevolen richtlijnen op de verpakking om te bepalen hoe vaak je het product moet vervangen. Zo blijf je fris en beschermd gedurende de dag.
 4. Draag comfortabel ondergoed: Draag comfortabel ondergoed dat goed past bij het gebruik van Tena Lady. Dit helpt om het product op zijn plaats te houden en biedt extra ondersteuning en comfort gedurende de dag.
 5. Blijf hydrateren: Hoewel het misschien tegenstrijdig lijkt, kan hydratatie helpen bij het beheersen van urineverlies. Door voldoende water te drinken, blijft je blaas gezond en gehydrateerd, wat de controle over urineverlies kan verbeteren.

Met deze tips en adviezen kun je ervoor zorgen dat je Tena Lady incontinentieproducten op de juiste manier gebruikt en maximaal comfort en bescherming ervaart tegen urineverlies.

Leven met Tena Lady: Vertrouwen en Comfort

Tena Lady biedt niet alleen bescherming tegen urineverlies, maar ook vertrouwen en comfort in jouw dagelijks leven. Met de speciaal ontworpen incontinentieproducten van Tena Lady hoef je je geen zorgen meer te maken over ongewenst urineverlies.

De comfortabele pasvorm en discreet design van Tena Lady zorgen ervoor dat je je de hele dag zeker en comfortabel voelt. Of je nu thuis bent, aan het werk bent of onderweg bent, Tena Lady helpt je om je actief te blijven voelen zonder de belemmering van urineverlies.

Door te kiezen voor Tena Lady kun je genieten van een zorgeloos leven. Je hoeft je geen zorgen te maken over onverwachte lekkages of nare geurtjes, omdat de producten van Tena Lady betrouwbaar en effectief zijn in het absorberen van urineverlies.

Vertrouwen in elk moment

Met Tena Lady kun je vertrouwen hebben in elk moment van de dag. Of je nu een actieve levensstijl hebt, sociale activiteiten onderneemt of gewoon ontspant, Tena Lady zorgt ervoor dat je je comfortabel en zelfverzekerd voelt. Je kunt weer de dingen doen die je graag doet, zonder je zorgen te maken over urineverlies.

“Met Tena Lady voel ik me weer zeker en comfortabel. Het geeft me de vrijheid om te doen wat ik wil, zonder beperkingen. Het heeft echt een positieve impact op mijn leven!” – Petra, een tevreden gebruiker van Tena Lady

Met Tena Lady hoef je je geen zorgen te maken dat anderen zullen merken dat je incontinentieproducten draagt. De discrete en vrouwelijke designs zorgen ervoor dat je je vrouwelijk en zelfverzekerd kunt voelen, zelfs als je incontinentie ervaart.

Comfortabel en ademend

Tena Lady incontinentieproducten zijn niet alleen betrouwbaar, maar ook comfortabel en ademend. Ze zijn ontworpen met het oog op jouw comfort, zodat je ze de hele dag comfortabel kunt dragen. De zachte materialen en elastische tailleband zorgen voor een comfortabele pasvorm en voorkomen irritaties.

Daarnaast maakt het ademende materiaal het mogelijk lucht door te laten, waardoor je huid droog blijft en je de hele dag fris en comfortabel voelt. Dit draagt bij aan jouw algehele welzijn en zelfvertrouwen.

Vol vertrouwen vooruit

Met Tena Lady kun je vol vertrouwen vooruit. Of je nu een drukke dag hebt of een belangrijke gebeurtenis bijwoont, met Tena Lady ben je altijd voorbereid op eventueel urineverlies. Zo hoef je je geen zorgen te maken en kun je met volle teugen genieten van het leven.

Ontdek vandaag nog de voordelen van Tena Lady incontinentieproducten en ervaar het vertrouwen en comfort dat ze je kunnen bieden. Leef zonder beperkingen en geniet van elk moment met Tena Lady!

Bestel Tena Lady Online

Wil je Tena Lady gemakkelijk en discreet in huis halen? Geen zorgen, online bestellen is de oplossing! Hier laten we je zien hoe je jouw favoriete Tena Lady-producten eenvoudig kunt bestellen vanuit het comfort van je eigen huis.

Waar Tena Lady online bestellen?

Er zijn verschillende online platforms waar je Tena Lady kunt kopen. Je kunt beginnen met het bezoeken van de officiële Tena-website, waar je een breed scala aan producten kunt vinden die passen bij jouw behoeften. Daarnaast zijn er ook andere online retailers en apotheken waar je Tena Lady kunt vinden en bestellen.

Zorg ervoor dat je kiest voor betrouwbare en erkende verkopers om ervoor te zorgen dat je hoogwaardige en authentieke Tena Lady-producten ontvangt. Lees ook de beoordelingen en ervaringen van andere klanten om een weloverwogen keuze te maken.

Bestellen van Tena Lady

Het bestelproces voor Tena Lady is eenvoudig en snel. Volg deze stappen om jouw favoriete Tena Lady-producten online te bestellen:

 1. Bezoek de website van de verkoper naar keuze.
 2. Zoek naar de Tena Lady-producten die je wilt bestellen.
 3. Voeg de gewenste producten toe aan je winkelwagen.
 4. Controleer je winkelwagen en pas de aantallen indien nodig aan.
 5. Ga verder naar het afrekenproces en vul je verzend- en factuurgegevens in.
 6. Selecteer de gewenste betaalmethode en voltooi de betaling.
 7. Bevestig je bestelling en wacht op de levering van je Tena Lady-producten.

Houd er rekening mee dat de levertijd kan variëren, afhankelijk van de verkoper en je locatie. Zorg ervoor dat je de verzendinformatie controleert voordat je een bestelling plaatst.

Met online bestellen kun je jouw Tena Lady-producten gemakkelijk en discreet in ontvangst nemen, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het kopen in een fysieke winkel. Profiteer van het gemak van online winkelen en geniet van de voordelen van Tena Lady!

Tena Lady online bestellen

Tena Lady Online Bestellen Voordelen
Comfortabel winkelen vanuit huis Geen gedoe met fysieke winkels
Discrete levering aan je deur Privacy gewaarborgd
Toegang tot een breed scala aan producten Keuzevrijheid voor jouw behoeften
Snelle en betrouwbare verzending Snel genieten van Tena Lady

Veelgestelde Vragen over Tena Lady

Je hebt vast wel vragen over Tena Lady, incontinentie en urineverlies. Hier beantwoorden we enkele veelgestelde vragen om je te helpen.

Hoe werken Tena Lady producten bij incontinentie?

Tena Lady producten zijn speciaal ontworpen voor het beheer van urineverlies en incontinentie bij vrouwen. Ze zijn gemaakt van absorberend materiaal dat effectief vocht absorbeert en je de hele dag droog en beschermd houdt. De producten hebben een comfortabele pasvorm en bieden optimale bescherming, zodat je zonder zorgen kunt genieten van je dagelijkse activiteiten.

Wat zijn de mogelijke oorzaken van incontinentie?

Incontinentie kan verschillende oorzaken hebben. Het kan veroorzaakt worden door verzwakte bekkenbodemspieren, hormonale veranderingen, zwangerschap, menopauze, bepaalde medicijnen of medische aandoeningen. Het is belangrijk om de oorzaak van jouw incontinentie te achterhalen, zodat je de juiste oplossing kunt vinden. Raadpleeg altijd een arts om de onderliggende oorzaak te identificeren en te bespreken hoe Tena Lady jou kan helpen bij het beheer van urineverlies.

Hoe kan Tena Lady helpen bij verschillende situaties?

Tena Lady biedt oplossingen voor verschillende situaties waarin je last kunt hebben van urineverlies. Of je nu een actieve levensstijl hebt, last hebt van zwaar urineverlies of gewoon extra bescherming en zekerheid nodig hebt, Tena Lady heeft producten die aan jouw behoeften voldoen. Van lichte inlegkruisjes tot extra absorberende verbanden, Tena Lady biedt een breed scala aan productopties om je te helpen een comfortabel en zorgeloos leven te leiden.

Tags:

Gezond-winkel.nl
Logo