Tekentang RVS – Teken verwijderaar – Tekentang Hond – Tekentang Kat – Tekentang Paard – Teken verwijder Set – Teken pincet-3 stuks-voor huisdieren en humaan

 17,95

Verpakkingsgewicht

0.14 kg

Aantal artikelen in verpakking

3 stuk(s)

Verpakkingsinhoud

1x Teken verwijder Set

Adres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Deze informatie volgt nog, Ces informations suivront bientôt

CE markering

Niet van toepassing

E-mailadres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Deze informatie volgt nog, Ces informations suivront bientôt

Medisch hulpmiddel

Nee

Naam verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Deze informatie volgt nog, Ces informations suivront bientôt

Taal handleiding

Engels

Telefoonnummer verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Deze informatie volgt nog, Ces informations suivront bientôt

Type gezondheidsproduct

Niet medisch middel

Verpakking breedte

100 mm

Verpakking hoogte

100 mm

Verpakking lengte

100 mm

EAN

9589098019084

Categorieën

Gezondheid Zelfzorg Tekentang Insectenbeten

Merk

Merkloos, Sans marque

Last updated on maart 24, 2024 4:39 pm
SKU: 9300000153391983 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Het tekenseizoen is in namelijk in aantocht. Gebruik deze speciale RVS teken set om die vervelende en gevaarlijke spinachtige beestjes snel, veilig en gemakkelijk te verwijderen. Deze teken set is geschikt voor mensen en kan tevens worden gebruikt voor katten, honden, paarden en andere dieren.

Het grootste voordeel van deze tekenhaakjes is dat het rostrum van de teek (het gedeelte dat in de huid zit) voorzien is van kleine haakjes die er voor zorgen dat de teek zich vast zet. Door te trekken aan de teek komen deze weerhaakjes vaster te zitten en vergrendelen ze zo zichzelf. Hierdoor kan het rostrum afbreken en blijft er een gedeelte van de teek achter in de huid. Dit zou een pijnlijke ontsteking of infectie kunnen veroorzaken. Door te draaien komen deze haakjes in het verlengde van hun rotatiehoek en laten dan gemakkelijk los. Op deze manier is het risico dat er een gedeelte achter blijft heel erg klein. Mocht er toch een gedeelte achterblijven is dit gemakkelijk met de pincet te verwijderen.

Bij het verwijderen van een teek is het essentieel om deze niet plat te drukken tijdens het verwijderen. Dit is om het risico van inbrengen van speeksel door de teek te verminderen. Het speeksel bevat meestal meerdere irriterende stoffen en soms ook micro-organismen welke kunnen zorgen voor infecties en/of allergieën. Tekenpincetten en andere instrumenten die hiervoor op de markt zijn oefenen een bepaalde druk uit op de teek, dit is volledig in tegenstelling tot onze tekenhaakjes, die de teek veilig verwijderen.

Algemene richtlijnen geven aan dat u een teek binnen 8 uur dient te verwijderen met een speciale teken verwijderaar, teken pincet of tekentang om zo eventuele risico’s op besmetting van de ziekte van Lyme te verkleinen. Vaak wordt er gedacht dat teken alleen voorkomen in het bos, echter komen teken ook voor in uw tuin, in het (stads)park, de speeltuin en vele andere plekken waar struikgewas aanwezig is. Jong, oud, groot, klein, mens of dier iedereen loopt risico met deze gevaarlijke beestjes.

Deze speciale teken set is van RVS en is handzaam en gemakkelijk mee te nemen. Tijdens het tekenseizoen is het aan te raden om uw teken verwijderaar ofwel tekentang altijd bij de hand te hebben, leg de tekentang in uw auto, bewaar hem in uw hand of fietstas, tuinhuisje of neem deze mee op vakantie om zo snel te handelen bij een tekenbeet met uw tekentang.

Beste tekenverwijderaars voor mensen of huisdieren:
Kit bevat roestvrijstalen tekenverwijderaar voor het veilig verwijderen van grotere ingebedden, een dubbele piezer die wordt gebruikt om de kleinere teken te verwijderen die verborgen zijn in uw huisdierenbont, en een speciaal gevormde super-finale-tip Tweezer voor het verwijderen van nimfen en kleine hertentekens.

100% natuurlijk:
Chemische vlooienbehandelingen en crèmes kunnen irritatie veroorzaken op de gevoelige huid van uw huisdieren, daarom hebben we een natuurlijke manier ontwikkeld om vlooien en teken te verwijderen! Drie gereedschappen worden gemaakt met roestvrij staal van hoge kwaliteit die uw huisdier niet van streek maakt!

MAKKELIJK TE GEBRUIKEN:
Onze tools vereisen geen instructie; De tekenverwijderingsvork kan worden gebruikt om grotere ingebedden te verwijderen. De dubbele peezer wordt gebruikt om de kleinere teken te verwijderen die verborgen zijn in uw huisdierenbont. De ultragin-tip pincet kan worden gebruikt om kleine ingebedde hertentekens of tekennimfen nauwkeurig te verwijderen.

Perfect voor buitenliefhebbers:
Houd uw tekenverwijderingskit in uw EHBO -kit, handschoencompartiment of rugzak om teken gemakkelijk te verwijderen waar u ook gaat.

Tikverwijdering vork:
Rypet Tickoverover-toolset is een must-have voor wandelaars, hardlopers, huisdiereigenaren, buitenliefhebbers of iedereen die in een risicovolle gebied woont voor tekenbeten en de ziekte van Lyme.

Ultra-Fine-Tip Tweezer:
De ultragin-tip pincet kan worden gebruikt om kleine ingebedde hertentekens of tekennimfen nauwkeurig te verwijderen. Ontworpen voor eenvoudige en complete tekenverwijdering voor mensen, honden, katten, huisdieren of andere dieren.

Dubbele peezer:
Deze kit bevat drie hoogwaardige roestvrijstalen tekenverwijderaars die zijn ontworpen om u in staat te stellen om gemakkelijk gedeeltelijk of volledig ingebed teken van elke grootte te verwijderen. De dubbele peezer wordt gebruikt om de kleinere teken te verwijderen die verborgen zijn in uw huisdierenbont.

Voordelen en functies:
3 maten inbegrepen
Makkelijk te gebruiken
Helder contrastkleur is gemakkelijk te zien op vacht
Chemisch vrij
Verwijdert hoofd en lichaam
Rommelvrije ontwerp

Tekentang RVS – Teken verwijderaar – Tekentang Hond – Tekentang Kat – Tekentang Paard – Teken verwijder Set – Teken pincet-3 stuks-voor huisdieren en humaan
Tekentang RVS – Teken verwijderaar – Tekentang Hond – Tekentang Kat – Tekentang Paard – Teken verwijder Set – Teken pincet-3 stuks-voor huisdieren en humaan

 17,95

Gezond-winkel.nl
Logo