TechU™ Voetmassage Apparaat – Voeten, Kuiten en Rug – Shiatsu Massage met Infrarood Therapie – Anti Vermoeidheid – Stimulatie Bloedcirculatie

 49,99

Werkt op elektriciteit

Ja

Vermogen

24 W

Verpakking hoogte

153 mm

Verpakking lengte

457 mm

Verpakking breedte

207 mm

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Taal handleiding

Engels

Type massage apparaat

Voetmassage apparaat

Voedingstype

Accu

EAN

8719977033097

Categorieën

Gezondheid Ontspanning Massages Massageapparaten

Merk

TechU

Last updated on april 2, 2024 12:28 am
SKU: 9300000025291163 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Wilt u helemaal tot rust komen en uw spieren optimaal ontspannen? Ervaar hoe prettig een doelgerichte intensieve of ontspannen massage is voor uw voeten, kuiten en rug. Kies voor het voetmassage apparaat van TechU™!

3 standen

U heeft keuze uit 3 verschillende massagestanden. De intensiteit kunt u zelf aanpassen, als u voor een lichtere of juist een sterke massage wilt gaan kunt u zelf bepalen.

U kunt ervoor kiezen om het massageapparaat te gebruiken voor uw voeten, kuiten of zelfs rug.

Verwarmingstherapie

Het massageapparaat beschikt over een warmtefunctie. Deze warmte dringt diep in het lichaam, stimuleert een gezonde doorbloeding en voert afvalstoffen sneller af. De huid kan zich hierdoor sneller herstellen van binnenuit. Dit laat uw huid stralen en helpt vermoeidheid van de spieren te verlichten. De intensiteit van de warmte kunt u zelf bepalen.

Stimuleert goede bloedcirculatie

De masserende en roterende bewegingen stimuleren een gezonde bloedsomloop. Dit zorgt ervoor dat er sneller zuurstofrijk bloed bij de spieren komt, waardoor de spieren sneller kunnen herstellen na een wandeling of sportsessie. Zo krijgt u minder snel kramp, verzuring of spierpijn in de spieren.

Anti-vermoeidheid

Uw spieren ontspannen zich optimaal en kunnen beter herstellen, de spieren raken minder snel vermoeid en u voelt zich uitgerust na een massage van TechU™! Dit massageapparaat is hét perfecte cadeau om aan uzelf te geven en te genieten van een optimale massage.

Specificaties

3 massagestanden

Inclusief verwarmingsmassage

Zorgt voor een goede bloedsomloop

Helpt spieren optimaal ontspannen

Compact en draagbaar

Heel gemakkelijk in gebruik

Geschikt voor voeten, kuiten en rug

)Laat stress en vermoeidheid verdwijnen met het TechU™ Voetmassage Apparaat. Dit veelzijdige apparaat biedt een shiatsu-massage voor je voeten, kuiten en rug, waardoor je ultieme ontspanning ervaart. De infraroodtherapie zorgt voor diepe warmte en verbetert de bloedcirculatie. Het verlicht vermoeidheid en helpt bij het verminderen van spierspanning. Met de aanpasbare intensiteit kun je de massage naar wens instellen. Geniet van een spa-achtige massage in het comfort van je eigen huis. Een effectieve manier om de algehele gezondheid te bevorderen en jezelf te trakteren op een welverdiende verwennerij.

TechU™ Voetmassage Apparaat – Voeten, Kuiten en Rug – Shiatsu Massage met Infrarood Therapie – Anti Vermoeidheid – Stimulatie Bloedcirculatie
TechU™ Voetmassage Apparaat – Voeten, Kuiten en Rug – Shiatsu Massage met Infrarood Therapie – Anti Vermoeidheid – Stimulatie Bloedcirculatie

 49,99

Gezond-winkel.nl
Logo