Suresy Darm microbioom test

 89,95

Aantal artikelen in verpakking

1 stuk(s)

Adres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Deze informatie volgt nog, Ces informations suivront bientôt

Betrouwbaarheid

99 %

CE markering

Zichtbaar

Digitale test

Nee

E-mailadres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Deze informatie volgt nog, Ces informations suivront bientôt

Gebruiksaanwijzing

Hoe neem ik deze test af? Stap 1 Was voor het gebruik van de test je handen met zeep en warm water. Droog je handen goed af. Leg nu alle materialen voor de test klaar op tafel. Stap 2 Open de bloed opvangbuis en zet hem rechtop op tafel neer. Masseer de top van je ringvinger ongeveer 30 seconden. Stap 3 Pak een lancet voor bloedafname, draai de dop 180 graden rond en trek de dop eraf. Druk nu het lancet, met het gedeelte waar de dop zat, tegen de zijkant van de top van je ringvinger. De naald trekt zich na gebruik automatisch terug en is vervolgens ongevaarlijk. Masseer de geprikte vinger met de duim van je andere hand en laat zo minimaal 500µl bloed (zo’n 15-20 druppels) bloed in de bloed opvangbuis vallen zodat het bloed tot boven de onderste streep komt. Doe daarna de dop erop en druk deze stevig aan. Draai de buis vervolgens 10x op z’n kop zonder hierbij te schudden. Stap 4 Haal de sticker met de QR-code van de codekaart en plak deze op het meegeleverde aanmeldformulier, die je met je sample meestuurt. Met deze sticker wordt jouw sample gekoppeld aan je anonieme testresultaat. Bewaar de codekaart met de ingeprinte code goed. Deze is noodzakelijk om je uitslag online op te vragen.

Medisch hulpmiddel

Nee

Naam verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Deze informatie volgt nog, Ces informations suivront bientôt

Responsetijd

0 seconde

Taal handleiding

Nederlands

Telefoonnummer verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Deze informatie volgt nog, Ces informations suivront bientôt

Type afname

Bloed

Type gezondheidsproduct

Niet medisch middel

Type zelftest

Cholesteroltest

Verpakking breedte

20 cm

Verpakking hoogte

3 cm

Verpakking lengte

13 cm

Verpakkingsgewicht

150 g

Verpakkingsinhoud

Je Preventieve gezondheidstest wordt geleverd met onderstaande items. Alle items zijn gevalideerd voor deze test en voldoen aan een hoge kwaliteitsstandaard: Lancet voor bloedafname (2x) Bloed opvangbuis Absorbtiemateriaal Safetybag Codekaart Aanmeldformulier Portvrije retourbox Controleer voor je de test afneemt goed of alle items in de kit zitten en lees de bijsluiter goed door voor gebruik. Ontbreekt er iets of zit je met een vraag? Stuur ons een mail op info@suresy.com

Wachttijd resultaat

5 dag

EAN

8720256378242

Categorieën

Gezondheid Thuistesten Cholesteroltesten

Merk

Suresy

Last updated on juni 1, 2024 12:47 am
SKU: 9300000126554914 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Met de preventieve gezondheidstest man kun je eenvoudig vanuit je eigen vertrouwde thuisomgeving testen op cholesterol, HDL, LDL, testosteron, ALAT (leverfunctie) en kreatinine (Nierfunctie).

Wat houdt het onderzoek in?

Met de preventieve gezondheidstest man kun je eenvoudig vanuit je eigen vertrouwde thuisomgeving testen hoe het ervoor staat wat betreft je algemene gezondheid op basis van 6 biomarkers waarvan bekend is dat ze een belangrijke rol spelen in je gezondheid. De test wordt afgenomen middels een vingerprik waarbij een paar druppels bloed worden opgevangen. Wanneer je sample bij ons laboratorium binnen is gekomen kun je de uitslag binnen 5 werkdagen opvragen met je unieke code.

Wat wordt er onderzocht?

Cholesterol

Een hoog cholesterolgehalte in het bloed vergroot je kans op hart- en vaatziekten. Van een hoog cholesterol merk je vaak niets. Daarom is het belangrijk om je cholesterol te laten meten. LDL-cholesterol LDL-cholesterol (lage dichtheid lipoproteïne) staat ook wel bekend als het ‘slechte’ cholesterol. Dit zorgt voor het transport van het cholesterol naar onze weefsels. Je lichaam heeft LDL nodig maar als het lichaam te veel LDL aanmaakt, kan je lichaam dit niet allemaal opnemen. HDL-cholesterol HDL-cholesterol (hoge dichtheid lipoproteïne) is het ‘goede’ cholesterol. HDL zorgt ervoor dat een teveel aan cholesterol en LDL wordt afgevoerd naar de lever, waar het wordt afgebroken. Dit goede cholesterol beschermt je tegen hart- en vaatziekten. ALAT ALAT staat voor Alanine-Amino-Transferase en is een enzym dat voornamelijk voorkomt in de levercellen. Er komen ook kleinere hoeveelheden ALAT voor in de nieren, het hart en de spieren. Bij een beschadiging van de levercel is er een verhoogde concentratie van ALAT te vinden in het bloed.

Kreatinine

Kreatinine is een afvalstof die ontstaat bij de afbraak van kreatine in de spieren. Voor de werking van spieren is de productie van energie nodig, hierbij speelt kreatine speelt een belangrijke rol. Het lichaam maakt kreatinine met een constante snelheid en is daarom afhankelijk van de spiermassa.

Testosteron

Testosteron is een mannelijk geslachtshormoon en speelt een grote rol bij veel functies van het lichaam. Mannen en vrouwen maken het allebei aan. Echter gebeurt dit bij vrouwen in veel mindere mate.

Suresy Darm microbioom test
Suresy Darm microbioom test

 89,95

Gezond-winkel.nl
Logo