Stacker 2 Giant Mass Gainer – 2.27 kg – Aardbei

 32,00

Substantie

Poeder

Verpakkingsgewicht

2.27 kg

Ingrediënten

Zie omschrijving

Allergeneninformatie

Zie omschrijving

Aantal artikelen in verpakking

1 stuk(s)

Gebruiksaanwijzing

Zie omschrijving

Bijzondere Bewaarvoorschriften

Koel, droog en donker bewaren

Fabrikant Naam

Stacker2

Fabrikant Adres

Stacker2, Geerweg 2, 6135 KC Sittard

Voedingswaarde

Zie omschrijving

Smaak

Aardbei

Te gebruiken

Na het sporten

Adres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Koperhoek 142, 3162 LA Rhoon

Doel sportvoeding

Gewichtstoename

E-mailadres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

info@body-supplies.nl

Inhoud

4.000 kg

Maximale bewaartemperatuur

18 °C

Naam verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Body Supplies BV

Product gewicht

2.27 kg

Telefoonnummer verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

+31180721768

Verpakking breedte

1 cm

Verpakking hoogte

1 cm

Verpakking lengte

1 cm

Verpakkingsniveau

Single item

EAN

8717472072764

Categorieën

Gezondheid Sport Sportvoeding Fitness Weight gainers Fitnessvoeding Weight gainers

Sportvoeding doel

Gewichtstoename

Merk

Stacker2

Last updated on maart 25, 2024 9:31 pm
SKU: 9200000084142020 Categorie:
Uw recensie toevoegen

GIANT Mass Gainer

Hoog in eiwit, hoog in calorieën en laag in suiker: dat is waar GIANT Mass Gainer voor staat. Je neemt een weight gainer omdat je gewichtstoename nastreeft, maar je wilt niet dat je vet wordt. Om dit voor elkaar te krijgen is het essentieel dat je jouw spieren continu de juiste voeding geeft. GIANT Mass Gainer is samengesteld met als uitgangspunt de beste verhouding tussen eiwitten, koolhydraten en vetten voor het stimuleren van groei in massa. De hoge kwaliteit mass-gainer levert 850 kCal, bestaande uit de best kwaliteit eiwitten, suikervrije koolhydraten, gezonde meervoudig onverzadigde vetzuren en MCT’s. Het is de meest complexe en hoogwaardige weight-gainer die verkrijgbaar.

Wat mag ik verwachten van deze weight gainer, hoe snel en hoe veel kilo’s gewicht kom ik aan?

Om één kilo in gewicht aan te komen heb je circa 7.000 kCal nodig, bovenop je normale voeding. GIANT Mass Gainer levert 850 kCal per shake. Door dagelijks twee shakes te nuttigen is het mogelijk om tot 7 kilo aan te komen in slechts één maand tijd!

Wat is het verschil tussen GIANT Mass Gainer en merken die een eenvoudigere samenstelling weight gainer hebben?

Bij GIANT Mass Gainer draait alles om kwaliteit en kennis van ingrediënten. Om te voorkomen dat je vooral vet kweekt heb je een gainer nodig met koolhydraten die traag worden opgenomen door je lichaam. Het hoofdbestanddeel van GIANT Mass Gainer is Waxy Maize (99% amylopectine), een koolhydraat met een lage glycaemische index. Er komt geen piek in je bloedsuiker en je lichaam krijgt dus geen seintje om een overschot aan energie op te slaan als vet. Dit is het grootste voordeel van GIANT Mass Gainer: je kan snel in gewicht groeien zonder dat je vetpercentage de lucht in schiet.

Naast deze traag opneembare koolhydraten bevat GIANT Mass Gainer gezonde vetten en drie natuurlijke bronnen van hoogwaardig eiwit: whey proteïne, micellar caseïne en melkproteïne. Hiermee voed jij je spieren met de brandstof die het nodig heeft om groter en sterker te worden.

Wil je dus wel snel aankomen in gewicht, maar vind je het belangrijk dat je vetpercentage laag blijft, dan kan dat alleen met een uitgekiende samenstelling van de juiste nutriënten in de juiste kwaliteit: GIANT Mass Gainer.

Hoogtepunten van GIANT Mass Gainer

  • Hoog in proteïne, hoog in calorieën en laag in suiker
  • Groei 7 kilo in één maand tijd
  • Bevat waixy maize als langzaam verteerbare koolhydraatbron
  • Geeft 45 gram proteïne per shake
  • Geeft 10 gram BCAA’s per shake
  • Ongelofelijk goede smaak

Ingrediënten: waxy mais, protein pro blend (bestaande uit wei proteïne concentraat, wei proteïne isolaat, micellar caseïne, melkproteïne isolaat, melkproteïne concentraat), havermout, maltodextrine, dextrose, mct-olie (medium tri-glycerides), smaaksysteem (bestaande uit aroma, fructose, natuurlijke kleurstof), emulgator (soja-lecithine), verdikker (guar gom), zoetstof (sucralose).

Gebruiksaanwijzing: mix of roer 5 maatscheppen met 700 ml koud water. Circa 15 seconden roeren of schudden met een shakebeker. Voor maximale resultaten 2-3 shakes per dag drinken.

Aanduiding en waarschuwing: dit is een voedingssupplement. Een evenwichtige voeding bevat voldoende vitamines en mineralen om aan de menselijke behoefte te voldoen. Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde voeding. Te gebruiken vanaf 18 jaar en buitenbereik van kinderen houden. De aanbevolen dosering niet overschrijden. Droog bewaren opkamertemperatuur. Het batchnummer en de ten minste houdbaar tot (exp) staan vermeld op de achterkant van dit product.

Herkomst: GIANT Mass Gainer wordt gedistribueerd en is samengesteld door: Stacker2 Europe BV, Postbus 5072, 6130 PB, Sittard (NL).

Website: www.stacker2europe.com

Stacker 2 Giant Mass Gainer – 2.27 kg – Aardbei
Stacker 2 Giant Mass Gainer – 2.27 kg – Aardbei

 32,00

Gezond-winkel.nl
Logo