Spijkerkussen sand – Lotus

 29,95

Kleur

Wit, Taupe, Crème

Materiaal

Katoen

Product breedte

0 cm

Product lengte

42 cm

Verpakking breedte

20 cm

Verpakking hoogte

15 cm

Verpakking lengte

80 cm

Verpakkingsgewicht

1150 g

Verpakkingsinhoud

spijkerkussen lotus

EAN

8720618598370

Categorieën

Gezondheid Ontspanning Massages Spijkermatten

Merk

Lotus – Superyoga

Last updated on maart 25, 2024 2:22 pm
SKU: 9300000123363016 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Heb je regelmatig last van vastzittende spieren in de rug, nek of schouders? Het spijkerkussen kan je hierbij helpen. Het spijkerkussen van Lotus bestaat uit 1.566 spikes, verdeeld over 58 pads met ieder 27 spikes. Iedere spike vormt een drukpunt op je lichaam. Zo geef je het schouder- en nekgebied met dit spijkerkussen een ‘drukpuntmassage’. De druk van de spikes werkt via de huid door op de spieren en meridianen in je lichaam. Meridianen kun je zien als energiebanen die door je lichaam lopen. Wanneer je last hebt van gespannen spieren kan het dat er een blokkade aanwezig is in je spieren en meridianen die aan deze delen van je lichaam verbonden zijn. Dankzij de stimulering van de spikes kunnen deze blokkades weer worden opgeheven.

De beste eigenschappen

  • Voordelen: drukpuntmassage, ontspannen spieren, gemaakt van kwalitatieve materialen
  • Materiaal: buitenhoes canvas katoen, spikes ABS plastic
  • Gewicht: 1150 gram
  • Afmetingen: 42 x 20 cm

Wanneer kun je de spijkermat gebruiken?

Het spijkerkussen is het perfecte hulpmiddel bij vastzittende spieren, hoofdpijn of een lichaam wat niet goed doorbloed is. Maar denk ook aan een slechte nachtrust, stress, weinig energie of buikpijn. Het spijkerkussen kan je helpen om blokkades op te heffen zodat de klacht of kwaal uiteindelijk verdwijnt.

Wanneer kun je het spijkerkussen niet gebruiken?

In de volgende situaties raden we het af om het spijkerkussen te gebruiken: •Gevoelige huid of huidaandoeningen •Als je zwanger bent •Bloedstollingsproblemen •Hartklachten of kwalen •Bij gebruik van medicatie die het bloed verdunt

Bij twijfel raden we je aan om te overleggen met een arts of verpleegkundige.

Hoe gebruik je een spijkerkussen?

Het is belangrijk om op de hoogte te zijn van de gebruikswijze van een spijkerkussen voordat je er op gaat liggen. Zo raden we bij eerste gebruik aan om te beginnen met een dun laagje kleding. Zo kun je langzaam wennen aan het gevoel van de spikes. De spikes kunnen namelijk in het begin nog pijnlijk aanvoelen. Ook de duur van de sessie op de spijkermat kun je langzaam opbouwen. Begin bijvoorbeeld met 5 minuten en breidt dit per sessie langzaam uit naar 20 minuten.

Onderhoud

Als het spijkerkussen vuil is geworden, kun je deze voorzichtig afnemen met een vochtige doek. Je kunt de hoes van het spijkerkussen wassen, maar uitsluitend op de hand en op maximaal 30 graden. Haal eerst de binnenhoes met de vulling uit het kussen voordat je deze gaat wassen. De hoes kan niet in de droger. Laat de hoes geheel drogen aan de lucht voordat je de vulling weer terug plaatst.

Spijkerkussen sand – Lotus
Spijkerkussen sand – Lotus

 29,95

Gezond-winkel.nl
Logo