Skoon Konjac Sponge Green Tea

 9,20

Substantie

Bar

Alcoholvrij

Ja

Ingrediënten

Niet bekend

Allergeneninformatie

Bevat

Parfumvrij

Ja

Verpakkingsgewicht

81 g

Huidtype

Normale huid

Inhoud

0 ml

Verpakking hoogte

40 mm

Verpakking lengte

132 mm

Verpakking breedte

72 mm

Allergeneninformatie beschikbaar

Nee

Geslacht

Unisex

Land van oorsprong

Europa

Natuurlijke ingredienten

Ja

Periode na opening

6 maand

Salicylzuur

Nee

Signaalwoord

Niet van toepassing

Type gezichtsreinigingsmiddel

Exfoliant

Waarschuwingen

Skoon Konjac Sponge Green Tea is een 100% natuurlijke gezichtsreiniging en dankzij de toevoeging van groene thee zeer geschikt voor droge tot geïrriteerde huid. Groene thee is een natuurlijke antioxidant tegen huidbacteriën en zorgt ervoor dat uw huid zachter en gladder wordt. Ook is het verantwoordelijk voor de unieke groene kleur van deze spons. Skoon Konjac Sponge Green Tea:- brengt de droge tot geïrriteerde huid weer in balans;- is eenvoudig te reinigen;- zorgt voor een zachte en gladde huid;- heeft een praktische vorm voor moeilijke bereikbare plekken.Skoon Konjac Spons is tevens verkrijgbaar in de volgende varianten:- Skoon Konjac Sponge Bamboo C?harcoal, voor de onzuivere tot vette huid;?- Skoon Konjac Sponge Pure Na?tural, voor de normale huid.

EAN

8712713884076

Categorieën

Persoonlijke verzorging Gezichtsreiniging Exfolianten

Merk

SKOON

Last updated on maart 24, 2024 8:54 pm
SKU: 9200000122225221 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Skoon Konjac Sponge Green Tea

Deze Konjac Sponge van Skoon is een must have voor elke vrouw. Het reinigen en verzorgen van je gezicht is erg belangrijk, het liefst 2x per dag. Maak de spons nat en ga met ronddraaiende beweging over je gezicht of andere lichaamsdelen. Breng daarna creme aan op het gezicht of lichaam, je zal merken dat deze sneller wordt opgenomen. Het voelt zacht en prettig aan.

Om de Konjac sponge langer te laten meegaan, kan je deze het beste op een droge plaats bewaren. De Sponge krimpt en wordt hard als deze opdroogt, dit is een natuurlijk proces. Gebruik nooit een droge sponge. Laat de sponge niet in water of een vochtige omgeving liggen na gebruik.

Skoon Konjac Sponge Green Tea
Skoon Konjac Sponge Green Tea

 9,20

Gezond-winkel.nl
Logo