Sensitest Digital 2-in-1, Digitale Ovulatietest 12 ovulatietesten en 3 zwangerschapstesten

 23,99

Digitale test

Ja

Verpakkingsgewicht

0.13 kg

Wachttijd resultaat

5 minuut

Gebruiksaanwijzing

https://www.sensitest.nl/gebruiksaanwijzing/sensitest-digital-quickguide.pdf

Verpakking hoogte

26 mm

Verpakking lengte

156 mm

Verpakking breedte

146 mm

Verpakkingsinhoud

12 ovulatietesten, 3 zwangerschapstesten en 1 monitor. Gebruiksaanwijzing (NL, FR en DE)

Aantal artikelen in verpakking

15 stuk(s)

Adres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Distributieweg 54, 2645EJ Delfgauw NL

CE markering

Zichtbaar

E-mailadres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

shop@sensitest.nl

Medisch hulpmiddel

Nee

Naam verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Sensitest

Opslag condities

Tussen 4 en 30 graden celsius

Responsetijd

20 seconde

Richtlijn of Verordening voor Product Certificering

Medical Devices Directive 93/42/EEC (MDD)

Risicoclassificatie van medisch hulpmiddel

Klasse, (s,m,r)

Taal handleiding

Nederlands, Frans, Duits

Telefoonnummer verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

NL: 015-3642121, BE: 03-8081447

Type gezondheidsproduct

Medisch hulpmiddel

Veiligheidswaarschuwingen

Uitsluitend voor huishoudelijk gebruik.

EWaste

Nee

EAN

8717212052490

Categorieën

Gezondheid Zwangerschap Thuistesten Thuistests Ovulatietesten

Merk

Sensitest

Opties

Digitale test

Last updated on maart 31, 2024 7:01 am
SKU: 9200000111533059 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Dé test om al je vruchtbare dagen te vinden.

Wil je graag zwanger worden, kies dan dit gemakkelijke Sensitest voordeelpakket met 12 digitale ovulatietesten en 3 digitale zwangerschapstesten. Een geheel nieuw en verbeterd model voor 2024 met 2 functies in 1 digitale test. Als je geen streepjes wilt vergelijken op ovulatietesten of zwangerschapstesten, is de digitale test de oplossing. Op een klein LCD schermpje wordt de testuitslag weergegeven in woorden. Zonder enige twijfel weet je of je vruchtbaar bent en wanneer je de grootste kans hebt om zwanger te worden. Uniek aan deze digitale test is dat je met dezelfde monitor, niet alleen een ovulatietest maar ook je zwangerschapstest kunt uitvoeren. Dat bespaart veel ongewenst elektronisch afval ten opzichte van andere digitale testen. De zwangerschapstest geeft aan of je zwanger bent, maar daarnaast vertelt de test ook hoe lang je al zwanger bent. De uitslag kan zijn: niet zwanger, 1-2 weken zwanger, 2-3 weken of meer dan 3 weken zwanger. Daarmee is deze 2-in-1 test uniek. Met een hoge betrouwbaarheid van meer dan 99% is de ovulatietest zeer goed te gebruiken als je graag zwanger wilt worden. Deze kit wordt compleet geleverd met een monitor, 12 insteek dipsticks voor ovulatietesten en 3 insteek dipsticks voor zwangerschapstesten. Genoeg voor 1 normale cyclus. De gebruiksaanwijzing is in het Nederlands, Frans en Duits. Onze beste ovulatietesten samen met zeer nauwkeurige zwangerschapstesten in één voordeelpakket. Pakket speciaal voor vrouwen die graag zwanger willen worden en beginnen met testen. De ovulatietesten gebruik je om je meest vruchtbare dag te vinden. Met de zwangerschapstesten kun je controleren of je succes hebt gehad. Ontwikkeld voor professioneel en thuisgebruik. Dit pakket wordt discreet aan huis bezorgd zonder reklame of logo`s op de verpakking.

Voordelen

  • Vindt gemakkelijk je vruchtbare dagen
  • geen teststaafjes meer vergelijken
  • Pakket met 12 digitale ovulatietesten
  • Inclusief 3 digitale zwangerschapstesten (25 mIU/ml)
  • Zwangerschapstest geeft ook een indicatie hoe lang je zwanger bent
  • Meer dan 99% betrouwbare testuitslag

Vragen over dit product

Hoe lang duurt het voordat ik een testresultaat heb?

Zowel de digitale ovulatietest als de digitale zwangerschapstest geeft na 5 minuten een testresultaat. Dat lijkt soms lang maar het is alweer 2x zo snel als een analoge dipstick test van papier, waarbij je doorgaands 10 minuten moet wachten. Het testresultaat wordt gedurende enkele minuten weergegeven op de display. Tevens wordt het testresultaat opgeslagen in het geheugen van de monitor. Als je de stick verwijdert uit de monitor wordt het opgeslagen testresultaat opnieuw weergegeven op de display.

Is het mogelijk dat ik mijn LH piek niet kan vinden met de ovulatietest?
Er kunnen meerdere redenen zijn waarom het niet lukt om een LH piek te vinden. De meest voorkomende oorzaken zijn dat je op een verkeerd moment de test uitvoert of niet vaak genoeg per dag. Als je op de stick van de ovulatietest een lichte verkleuring ziet, terwijl de monitor nog LH- aangeeft, kan het zijn dat je in de buurt komt van je LH piek. Op dat moment is het raadzaam om 2x per etmaal een ovulatietest uit te voeren. Sommige vrouwen hebben een LH piek die korter dan 12 uur aanhoudt. Als je 1x per 24 uur test zou je die kunnen missen.

Mag je veel water drinken tijdens het testen met een ovulatietest of zwangerschapstest?
Veel water drinken kan je urine doen verwateren, waardoor ook de hormoon concentratie in je urine afneemt. Hierdoor kun je langdurig negatieve testresultaten krijgen op je ovulatietest en je LH piek missen. Doe je aan sport of volg je een dieet en drink je meer dan 2 liter water per dag, is het raadzaam om tijdens het testen met ovulatietesten, je water inname te minderen. Drink je relatief weinig hoef je ook weer niet extra te drinken voordat je een test gaat doen. Vaak wordt aangeraden om 2 uur voor het uitvoeren van een ovulatietest of zwangerschapstest niet meer te drinken.

Wanneer moet je gemeenschap hebben als je zwanger wilt worden?
Zodra de Sensitest digitale ovulatietest een LH+ resultaat geeft, zit je in de periode dat je de grootste kans hebt om zwanger te worden. Dat is het moment om gemeenschap te hebben om zwanger te worden. Je hebt in de regel 24 tot 48 uur tot aan je eisprong om sex te hebben.

Kan het zijn dat ik niet zwanger word, terwijl ik toch alles goed doe en op het juiste moment gemeenschap heb?
Dat is zeker mogelijk. De kwaliteit van het eitje en de spermacel samen bepalen of de zwangerschap doorzet. Soms lukt dat niet direct de eerste keer en kunnen er een aantal pogingen nodig zijn voordat je zwanger bent. Daarbij kan je leeftijd ook een rol spelen. Als je de 28 bent gepasseerd kan het iets langer duren voordat je zwanger bent.

Kun je een vals positief test resultaat krijgen op een zwangerschapstest?
Soms roepen vrouwen wel eens dat ze een vals positieve test uitslag hebben gekregen op een zwangerschapstest. Wat is er dan gebeurd? Sommige gynaecologen denken dat het voorkomt als je heel vroeg in je cyclus met een hyper gevoelige zwangerschapstest gaat testen (met een gevoeligheid van 10 miu/ml). Mocht je bijvoorbeeld het begin zien van een prille zwangerschap die niet doorzet en wordt afgebroken, dan ben je aanvankelijk zwanger. Maar na enkele dagen vervaagt het testresultaat op je zwangerschapstest en kan je cyclus eindigen in een (soms wat zwaardere) menstruatie. Je bent dan wel degelijk even zwanger geweest, maar je zwangerschap zet niet door. Om dit te voorkomen is het aan te raden om een zwangerschapstest te doen met een normale gevoeligheid (25 miu/ml) vanaf de dag dat je je menstruatie verwacht.

Hoe gevoelig is de zwangerschapstest?
De Sensitest digitale ovulatietest heeft een gevoeligheid van 25 miu/ml. De Sensitest digitale zwangerschapstest heeft een gevoeligheid van 25 miu/ml.

Geeft de Sensitest digitale zwangerschapstest ook aan hoe lang ik al zwanger ben?
Jazeker. De testuitslag kan zijn 1 tot 2 weken zwanger, 2 tot 3 weken zwanger, meer dan 3 weken zwanger, of niet zwanger.

Hoe wordt dit pakje verzonden?
Dit product wordt in een blanco verpakking verzonden. Aan de buitenkant zie je niet dat het er een setje ovulatietesten en zwangerschapstesten in zit. Het product wordt bij je door de brievenbus gedaan, je hoeft er niet voor thuis te blijven om te wachten op de bezorging.

Zit er een gebruiksaanwijzing bij dit product?
Er wordt een uitgebreide bijsluiter meegeleverd in het Nederlands, Frans en Duits. Tevens ontvang je een snelstartgids waarin met weinig woorden wordt uitgelegd hoe je dit product kunt gebruiken.

Kun je de test sticks los bij bestellen?
Op dit moment is dat nog niet mogelijk. De monitor werkt op een batterijtje en die heeft voldoende lading voor 1 pakket met 12 ovulatietesten en 3 zwangerschapstesten.

Wat als ik een probleem heb met het product?
Dat zou natuurlijk ontzettend vervelend zijn, maar ons Team Klantenservice staat voor je klaar om je problemen op te lossen. Heb je een probleem of een vraag over dit product bel dan met een van deze nummers:

Sensitest NL: 0153642121
Sensitest BE: 038081447

Ik heb recentelijk een miskraam gehad. Kan ik dan aan de slag met de Sensitest digitale testen?
Na een miskraam kan er nog een flinke hoeveelheid HCG hormonen in je lichaam zitten die een ovulatietest positief laten uitslaan. Je kunt na een miskraam het beste eerst een zwangerschapstest doen om te zien of al het HCG uit je lichaam is verdwenen. Zodra de zwangerschapstest negatief is, kun je beginnen met ovulatietesten.

Sensitest Digital 2-in-1, Digitale Ovulatietest 12 ovulatietesten en 3 zwangerschapstesten
Sensitest Digital 2-in-1, Digitale Ovulatietest 12 ovulatietesten en 3 zwangerschapstesten

 23,99

Gezond-winkel.nl
Logo