Scitec Nutrition – Amino Magic (Orange – 500 gram)

 30,05

Ingrediënten

De ingredienten van Scitec Nutrition Amino Magic: Appel: L-glutamine, Maltodextrine, zuurteregelaar (citroenzuurvrij), taurine, smaak (Apple), L-leucine, L-arginine, L-carnitine L-tartraat, L-isoleucine, L-valine, L-lysine HCl, L-Ornithine HCl, zoetstoffen (Acesulfaam K, Sucralose), Kleuren (Ammoniak Karamel, Riboflavine), BioPerine® (Piper nigrum Fruit 50: 1 extract), Naringin geëxtraheerd uit Citrus paradisi Fruit (25: 1 extract). Sinaasappel: L-glutamine, Maltodextrine, zuurteregelaar (citroenzuurvrij), Smaak (oranje), taurine, L-leucine, L-arginine, L-carnitine L-tartraat, L-isoleucine, L-valine, L-lysine HCl, L-Ornithine HCl, zoetstoffen (Acesulfaam K, Sucralose), kleuren (paprika-extract, zonsondergang geel FCF *), BioPerine® (Piper nigrum fruit 50: 1 extract), Naringin geëxtraheerd uit Citrus paradisi Fruit (25: 1 extract) . * Kan een negatief effect hebben op de activiteit en aandacht bij kinderen.

Bijzondere Bewaarvoorschriften

Op een droge, donkere en koele plaats bewaren en buiten het bereik van kinderen houden.

Fabrikant Naam

Scitec Nutrition

Fabrikant Adres

17470 N. Pacasetter Way, Scottsdale, AZ 85255, USA

Voedingswaarde

De voedingswaarden van Scitec Nutrition Amino Magic: Portiegrootte: 20 g (1 1/3 scheppen) Hoeveelheid per portie Hoeveelheid per portie L-Glutamine 5000 mg L-isoleucine 750 mg taurine 2000 mg L-Valine 750 mg L-Leucine 1500 mg L-lysine HCl 500 mg L-Arginine 1000 mg L-Ornithine HCl 500 mg L-carnitine L-tartraat 1000 mg Ondersteun complex 10 mg (Bioperine® Piper nigrum-extract 95% [9 mg], Naringin 93% gewonnen uit Citrus paradisi [1 mg])

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Allergeneninformatie

Geproduceerd in een faciliteit waar ook melk, soja, ei eiwit en pindas verwerkt wordt. Kan sporen van soja en ei-eiwitten, noten, pinda's en gluten bevatten.

Gebruiksaanwijzing

Zie verpakking

Type aminozuur

BCAA

Merk

Scitec Nutrition

Adres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Huszti út 60 – H1033 Budapest – Hongarije

E-mailadres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

shop@scitecnutrition.com

Geschikt voor kinderen

Nee

Inhoud

500 g

Inhoud per dispenser

500 g

Land van oorsprong

Europa

Levensfase

Volwassenen

Lichaamseigen stof

Nee

MPN Manufacturer Part Number

0728633104987

Maximale bewaartemperatuur

20 °C

Naam verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

BioTechUSA Kft

Smaak

Sinaasappel

Substantie

Poeder

Taal handleiding

Nederlands

Telefoonnummer verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

+3614532716

Veganistisch

Nee

Verpakking breedte

120 mm

Verpakking hoogte

165 mm

Verpakking lengte

7 cm

Verpakkingsgewicht

500 g

Verpakkingsniveau

Single item

EAN

0728633104987

Categorieën

Gezondheid Voedingssupplementen Sportvoeding Sportsupplementen Aminozuren

Last updated on maart 25, 2024 9:32 pm
SKU: 9300000015676323 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Amino Magic is een magische formule die bestaat uit verschillende aminozuren en mineralen waaronder de BCAA’s, Glutamine, Arginine, Lysine, Ornithine, Taurine en L-Carnitine. Dit is een van de meest complexe amino’s en staat volledig in het teken om jouw spieren na de training snel te herstellen!

  • Met BCAA’s die de proteïnesynthese en spieropbouw stimuleren
  • Met Glutamine waardoor je spieren sneller herstellen
  • Met Bioperine® voor een snellere en betere opname van voedingsstoffen
  • Stimuleert de afgifte van het groeihormoon (GH), de opbouw van spierweefsel en de productie van collageen
  • Geen Suikers

De BCAA’s zijn een van de negen essentiële aminozuren voor de mens, dat wil zeggen dat ons lichaam deze niet zelf kan aanmaken. De enige bron is ons dagelijks voedsel of BCAA supplementen. BCAA’s verhogen de proteïnesynthese en spieropbouw.

Glutamine speelt een grote rol bij veel stofwisselingsprocessen zoals de hersenwerking en eiwitsynthese. Wanneer je intensief traint, vraagt je lichaam om extra glutamine om spierafbraak te voorkomen en optimaal te herstellen. Glutamine, i.c.m. wei-eiwitten en BCAA, zorgen dat de eiwitten structuur intact blijft zodat je spieren beter kunnen herstellen.

Arginine versterkt het immuunsysteem en verbetert de doorbloeding. Het aminozuur L-arginine heeft het grootste aandeel stikstof uit het hele spectrum van aminozuren en is een belangrijk onderdeel van complexe eiwitten. Arginine is dan ook de directe voorloper van stikstofoxide (NO) en is noodzakelijk voor de synthese van creatine waardoor deze formule extreem geschikt is voor creatine-gebruikers.

Lysine stimuleert het lichaam om spierweefsel op te bouwen en hormonen en collageen te produceren, en draagt bij aan calciumopname voor het behoud van normale botten en aan de productie van antistoffen die infecties en virussen tegengaan,wat helpt bij het afremmen van tekenen van veroudering.

Het aminozuur ornithine, voornamelijk in combinatie met arginine, stimuleert de afgifte van het groeihormoon (GH). Taurine is onder andere van belang voor het goed functioneren van zenuwweefsel en de spieren.

L-Carnitine helpt om vet om te zetten in energie, vermindert de afbraak van aminozuren, bevordert de eiwitsynthese en de vorming van droge spiermassa.

Daarnaast is het product verrijkt met BioPerine® waardoor alle voedingstoffen in Amino Magic extra snel en volledig worden opgenomen in het lichaam.

Gebruiksaanwijzing: Meng dagelijks een portie (20 gram) met 500 ml water en schud krachtig gedurende 30 seconden. Door het drankje een tijdje te laten zitten, neemt de ontbinding toe! Neem 1 portie voor, tijdens of na de training.

Allergenen info: Gefabriceerd in een faciliteit die melk, eieren, gluten, soja, pinda’s, noten, vis en schaaldieren verwerkt.

Belangrijk: Dit product bevat absorptie modificatoren die van invloed kunnen zijn op je medicijnen – raadpleeg je arts voor gebruik! BUITEN BEREIK VAN KINDEREN HOUDEN! De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden! Gebruik dit product in combinatie met voedsel als onderdeel van een gezond, uitgebalanceerd dieet, niet als vervanging daarvan

Scitec Nutrition – Amino Magic (Orange – 500 gram)
Scitec Nutrition – Amino Magic (Orange – 500 gram)

 30,05

Gezond-winkel.nl
Logo