RecoveryRiches Teardrop Muscle Scraper – IASTM tool – Guasha schraper – Fascia Release – Spiermassage – Spierschraper – Gua Sha – Tenniselleboog – Tennis elleboog – Tennis elbow…

 34,79

Type massage

Rolmassage

Geschikt voor lichaamsdeel

Armen, Benen, Nek, Rug, Schouders, Voeten

Timer

Nee

Hoogte instelbaar

Nee

Snoerlengte

0 m

Afstandsbediening

Nee

Verpakkingsinhoud

1x Teardrop Muscle Scraper 1x Draagzakje

Merk

Recovery Riches

Verpakkingsgewicht

0.20 kg

Taal handleiding

Nederlands

Adres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Deze informatie volgt nog, Ces informations suivront bientôt

CE markering

Niet van toepassing

Draadloos

Ja

E-mailadres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Deze informatie volgt nog, Ces informations suivront bientôt

Fabrieksgarantie termijn

Levenslang

Kleur

Teardrop scraper

MPN Manufacturer Part Number

123

Materiaal

Roestvrij staal

Naam verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Deze informatie volgt nog, Ces informations suivront bientôt

Oplaadtijd

0 minuut

Product gewicht

0.2 kg

Reparatie type

Pick-up en return

Telefoonnummer verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Deze informatie volgt nog, Ces informations suivront bientôt

Temperatuur instellingen

Nee

Type massage apparaat

Massage-roller

Verpakking breedte

7.5 cm

Verpakking hoogte

0.4 cm

Verpakking lengte

16 cm

EAN

8720387532018

Categorieën

Gezondheid Ontspanning Massages Massageapparaten

Speciaal geschikt voor lichaamsdeel

Benen & Armen, Hele lichaam, Rug, Nek & schouders, Voeten, Gehele lichaam

Last updated on april 26, 2024 1:37 am
SKU: 9300000019522528 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Zit jij altijd vol met spierpijn, pijntjes en een heleboel spanning? Dan ben je op de goede plek uitgekomen! Maak kennis met muscle scraping, de manier waarop jij jezelf kan behandelen om zo beter te presteren dan ooit!

De Teardrop Muscle Scraper is lekker licht in de hand en daardoor erg wendbaar. Kom bij de kleinste plekjes waar de meeste spanning zit, om daar precies genoeg kracht uit te oefenen. Voel het bloed in de spier komen en het geweldige, ontspannende gevoel dat hierbij komt kijken. De Teardrop is perfect voor het behandelen van de heupen, armen, schouders, nek, borst en meer. Zeg dag tegen spierpijn en spanning!Wat is muscle scraping?

De techniek van muscle scraping, ook wel IASTM genoemd, is gebaseerd op een oude Chinese techniek genaamd ‘Gua Sha’. Door met de scraper tegen je spieren aan te schrapen maak je beknopingen onder de huid los. Dit zorgt ervoor dat er veel spanning vrij komt en je spieren zich kunnen ontspannen. Ook zal er een hoop extra bloed naar deze spieren toestromen, wat ervoor zorgt dat je sneller herstelt van workouts en blessures.

✔ Verbeter mobiliteit

✔ Verminder spierpijn

✔ Verminder stress, angst en vermoeidheidVerbeter je prestaties

✔ Makkelijk, snel en veilig in gebruik

✔ Herstel sneller van workouts

Klinisch bewezen

Een studie van de Universiteit van Duitsburg-Essen liet een 26% vermindering in pijn zien 7 dagen na het gebruik van de techniek. Meerdere andere studies laten ook een hoop positieve effecten zien, zoals anti-inflammatie en een sterk toegenomen bloedstroom.

Word je eigen fysiotherapeut

Wil jij de vrijheid hebben om jezelf te behanden en niet niet meer afhankelijk zijn van tijdrovende, dure en ineffectieve fysiobehandelingen? Dan zal je muscle scraping geweldig vinden! Onze scrapers zijn zo ontworpen zodat jij jezelf een perfecte behandeling kan geven. Waar en wanneer je maar wilt.

Een once-in-a-lifetime investering met onze levenslange garantie

Onze scrapers worden gemaakt van roestvrij staal en zullen heel je leven meegaan. Hoe weten wij dat zo zeker? Omdat onze scrapers een levenslange garantie hebben. Ze worden gemaakt met het oog op de hoogste kwaliteit, met randen die precies de juiste dikte hebben. Je wilt geen scraper met een te scherpe rand, want dit doet pijn. Je wilt ook geen scraper met een te dikke rand, want dat is het ineffectief. Onze scrapers hebben hierin de perfecte balans, zodat jij jezelf een soepele en effectieve behandeling kunt geven.

Hoe gebruik je het?

  1. Breng iets van olie of zalf aan op de plek die je wilt gaan behandelen. Dit zorgt er voor dat de scraper fijn over de huid heen glijdt. Plekken die het meest geschikt zijn, zijn de plekken waar je de meeste spanning, beknelling en/of spierpijn voelt. Ook plekken met veel littekenweefsel zijn zeer geschikt.
  2. Schraap heen en weer over de plek, met bewegingen van ongeveer 10-20cm. Zorg dat je telkens in dezelfde richting schraapt. Per plek besteed je ongeveer 20 seconden, tenzij je merkt dat je een plek hebt gevonden die wat meer aandacht vraagt.
  3. Bij het behandelen van hele stijve spieren zul je merken dat je rode plekjes te zien krijgt. Het lijkt vaak zelfs op een bloeduitstorting. Dit is heel normaal. Het betekent zelfs dat deze plek wat extra aandacht nodig heeft! Het is een teken dat je lichaam deze plek aan het ‘zuiveren’ is.
  4. Voel meteen het verschil in stijfheid, beknelling en stress. De behandelde plek zit nu vol met bloed en je zult meteen merken dat je meer mobiliteit hebt.

Muscle scraping kun je het beste doen na een trainingssessie.

Probeer het nu risicovrij uit met de 30-Day-Money-Back-Guarantee en gratis retourneren!

RecoveryRiches Teardrop Muscle Scraper – IASTM tool – Guasha schraper – Fascia Release – Spiermassage – Spierschraper – Gua Sha – Tenniselleboog – Tennis elleboog – Tennis elbow…
RecoveryRiches Teardrop Muscle Scraper – IASTM tool – Guasha schraper – Fascia Release – Spiermassage – Spierschraper – Gua Sha – Tenniselleboog – Tennis elleboog – Tennis elbow…

 34,79

Gezond-winkel.nl
Logo