Qomfor Kruik met Extra Zachte Hoes met Kangoeroezak – 1.8L Inhoud – Warmwaterkruik voor Pijnverlichting en Ontspanning – Plum

- 6%

Oorspronkelijke prijs was: € 16,99.Huidige prijs is: € 15,99.

Kleur

Paars

Verpakkingsgewicht

0.39 kg

Gebruiksaanwijzing

Stap 1: Draai de dop van de kruik en giet eventueel achtergebleven water uit de kruik. Stap 2: Vul de fles met gekookt water dat is afgekoeld tot een veilige temperatuur. Gebruik geen kokend water en gebruik geen warm water uit de kraan, dit kan de fles beschadigen. Vul de fles maximaal voor twee derde. Stap 3: Verwijder na het vullen de lucht uit de kruik door zachtjes in de fles te knijpen tot dat het water bij de opening verschijnt. Draai vervolgens de dop erop en zorg er voor dat deze goed vast zit. Houd vervolgens de fles ondersteboven om er zeker van te zijn dat deze niet lekt. Als je een kruik hebt gekocht met een hoes, lees dan zorgvuldig de wasinstructie in de binnenkant van de hoes. Droog het product volledig na gebruik en bewaar deze vervolgens met de dop er af in een droge, donkere en koele omgeving. Check voor gebruik altijd of er geen schade is aan de kruik. Waarschuwingen Bij onjuist gebruik kunnen warmwaterkruiken brandwonden veroorzaken * Check voor gebruik of er geen schade is aan de kruik * Gebruik geen kokend water * Vermijd lang en direct contact met de huid * Val niet in slaap met een warmwaterkruik * Wikkel de warmwaterkruik in een handdoek als je geen hoes hebt * Gebruik geen warm water uit de kraan omdat dit de levensduur van het product verlaagd * Warmwaterkruiken dien je nooit te gebruik als kussen en dien je nooit op te gaan zitten * Leun er niet tegen aan of plaats het ergens waardoor er druk komt op de warmwaterkruik * Laat een kind het product enkel onder het toezicht van een volwassene gebruiken

Verpakking hoogte

54 mm

Verpakking lengte

344 mm

Verpakking breedte

224 mm

Adres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Deze informatie volgt nog, Ces informations suivront bientôt

E-mailadres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Deze informatie volgt nog, Ces informations suivront bientôt

Naam verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Deze informatie volgt nog, Ces informations suivront bientôt

Telefoonnummer verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Deze informatie volgt nog, Ces informations suivront bientôt

Type kruik

Warmwaterkruik

EAN

8720254595757

Categorieën

Gezondheid Ontspanning Warmteproducten Kruiken

Last updated on maart 25, 2024 3:22 pm
SKU: 9300000169592337 Categorie:
Uw recensie toevoegen

De zachte premium hoes om de warmwaterkruiken van Qomfor zijn ideaal om je warm te houden op een koude winteravond. Onze unieke kruik met zachte hoes en kangoeroezak zorgt voor het perfecte warmteniveau, ideaal om tegen aan te kruipen, te ontspannen en te genieten, of om pijn te verlichten. Deze kruik met hoes is perfect als voetenwarmer of om je bed mee op te warmen en kan helpen bij menstruatiekrampen, nek- en schouderpijn, buikpijn, spierspanning en andere pijnen. Wij geven om jouw welzijn. Dat is Qomfor.

Houdt je uren warm
De warmwaterkruik met hoes met kangoeroezak is ontworpen om warmte vast te houden en jouw comfort te garanderen. De zachte hoes verdeelt de warmte gelijkmatig, biedt een fijne zak voor je handen en beschermt tegen oververhitting. Oefen geen druk uit op de kruik.

Zijdezachte pluche kruik hoes om heerlijk te ontspannen
De 1.8 liter warmwaterkruik komt met een luxe, zijdezachte pluche hoes met een handige kangoeroezak. Ideaal voor een knusse avond op de bank. De Qomfor kruiken verwarmen je heerlijk op koude avonden.


Duurzaam, veilig om te gebruiken en milieuvriendelijk

De fles voldoet aan de BS1970:2012 norm en is lekvrij en duurzaam. Zowel de fles als de hoes zijn milieuvriendelijk en veilig voor baby’s en kinderen. Volwassen toezicht is vereist en vul de fles nooit met kokend water.

De voordelen van Qomfor’s warmwaterzak met zachte pluche hoes en kangoeroezak

 • Houdt je urenlang warm
 • Premium pluche hoes (100% polyester) met kangoeroezak
 • Makkelijk in het gebruik
 • Veilig en duurzaam
 • Wasbare hoes

Gemakkelijk te gebruiken
De fles heeft een brede opening, is gemakkelijk te vullen met water en te gebruiken. De multifunctionele kruikzak met hoes en kangoeroezak is ideaal voor menstruatiekrampen, spierpijn, tijdens de zwangerschap of als voetenwarmer. De hoes (100% polyester) is wasbaar.

Wij geven om je
Qomfor biedt topkwaliteit lifestyle producten aan voor jouw welzijn. Ons team staat klaar om je te helpen het meeste uit je aankoop te halen. 100% tevredenheid gegarandeerd.

> Verbeter je persoonlijk comfort en koop nu Qomfor’s warmwaterkruik met afneembare pluche hoes en kangoeroezak

Productspecificaties

 • Merk: Qomfor
 • Inhoud verpakking: 1 x Warmwaterkruik, 1 x Hoes met kangoeroezak, 1 x Handleiding
 • Inhoud warmwaterkruik: 1,8 liter
 • Materiaal warmwaterkruik: PVC
 • Materiaal hoes: 100% Polyester
 • Hoes wasbaar in de wasmachine: ja
 • Afneembare hoes: ja
 • Afmetingen: 32 x 22 cm
 • Gewicht: 374 gram
Qomfor Kruik met Extra Zachte Hoes met Kangoeroezak – 1.8L Inhoud – Warmwaterkruik voor Pijnverlichting en Ontspanning – Plum
Qomfor Kruik met Extra Zachte Hoes met Kangoeroezak – 1.8L Inhoud – Warmwaterkruik voor Pijnverlichting en Ontspanning – Plum

Oorspronkelijke prijs was: € 16,99.Huidige prijs is: € 15,99.

Gezond-winkel.nl
Logo