QNT Care – Immunity – 90 caps

 15,45

Ingrediënten

Vit.C, Beta-1,3/1,6-D-Glucaan, capsule: E464/E407/E508, maltodextrine, zinkpicolinaat, draagstof: E460ii, antiklontermidellen: E470b/E551, water, natriumselenaat.

Allergeneninformatie

Geen allergenen gekend

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Gebruiksaanwijzing

Neem 2 capsules per dag met water tijdens de maaltijd. Niet overschrijden. De inname dient beperkt te worden tot enkele weken/maanden.

Bijzondere Bewaarvoorschriften

Koel en droog bewaren, buiten het bereik van kinderen

Fabrikant Naam

QNT S.A.

Fabrikant Adres

Techno Parc de Thudinie, 6536 Thuin

Voedingswaarde

Per dagelijkse portie van 2 capsules ß-1,3/1,6-D-Glucan 260 mg Vit.C (ascorbic acid) (*450%) 360 mg Zinc (*150%) 15 mg Selenium (*181%) 100 μg *Voedingswaardereferenties

Maximale bewaartemperatuur

15 °C

Type supplement

Antioxidant

Type kruid of plant

Andere kruid of plant

Substantie

Capsule

Smaak

Neutraal

Levensfase

Volwassenen

Geslacht

Unisex

Veganistisch

Ja

Lichaamseigen stof

Nee

Land van oorsprong

België

NUT-nummer

NUT_AS 72/325

Taal handleiding

Duits, Engels, Frans, Nederlands

Verpakkingsinhoud

1 potje met 90 capsules

Inhoud

144 g

Verpakking breedte

50 mm

Verpakking hoogte

120 mm

Verpakking lengte

50 mm

Adres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Deze informatie volgt nog, Ces informations suivront bientôt

E-mailadres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Deze informatie volgt nog, Ces informations suivront bientôt

Naam verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Deze informatie volgt nog, Ces informations suivront bientôt

THC gehalte

0 %

Telefoonnummer verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Deze informatie volgt nog, Ces informations suivront bientôt

Verpakkingsgewicht

150 g

EAN

5404017402676

Categorieën

Gezondheid Voedingssupplementen Antioxidanten

Opties

Veganistisch

Last updated on juni 17, 2024 12:39 am
SKU: 9300000123096939 Categorie:
Uw recensie toevoegen
  • Versterking van het immuunsysteem
  • Bijtanken aan energie en vitaliteit
  • Vitamine C-verrijkt

Het immuunsysteem is het beschermende systeem van ons lichaam. Elke dag krijgt je lichaam te maken met agressie van buitenaf. Bacteriën, virussen en andere soorten kwaadaardige parasieten proberen je lichaam te bereiken om in je immuunsysteem te verspreiden en deze te verzwakken. De rol van deze laatste is dan ook om het organisme te verdedigen tegen al deze bedreigingen. Het is daarom van essentieel belang om het te vertserken.

Ons voedingssupplement is de oplossing voor een versterkt immuunsysteem gedurende het hele jaar. Met onze immuniteit voedingssupplement, u uw natuurlijke afweer te ondersteunen met een versterkt immuunsysteem.

De rol van het immuunsysteem is om het lichaam te verdedigen tegen externe aanvallen. Om dit te doen handelt hij niet alleen, hij werkt samen met het zenuwstelsel en het spijsverteringsstelsel. Samen slagen ze erin om alle kleine dagelijkse infecties te bestrijden. Het immuunsysteem gedraagt zich als een verborgen superheld gedurende het hele jaar om jezelf te verdedigen tegen potentiële externe bedreigingen. Door zo te handelen, zal het de productie van immuuncellen bevorderen. Onder deze zijn de witte bloedcellen die het leven van alle ziekteverwekkers zal moeilijk maken.

Het immuunsysteem is actief gedurende de dag, dus het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de bescherming ervan effectief is ten allen tijde. Bepaalde periodes zoals de winter verzwakken ons immuunsysteem,maar dit is een tijd waarin ons lichaam kracht nodig heeft om, om te gaan met lagere temperaturen. Het hele jaar door, zomer en winter, is het belangrijk om uw immuniteit te beschermen, omdat microben en andere bacteriën nooit stoppen met in contact te komen met je lichaam en proberen om zich te vestigen en te verzwakken. Het versterken van iemands immuniteit met immunity betekent het vermijden van het risico van verzwakking van iemands immuunweerstand en het aanvullen van de energie en vitaliteit.

Een tekort aan veel voedingsstoffen kan de functie van de immuuncellen beïnvloeden. Factoren zoals leeftijd, vermoeidheid, stress, overwerk en andere dagelijkse rompslomp kunnen een negatieve invloed hebben op uw immuniteit. Als het immuunsysteem niet sterk genoeg is, kan een eenvoudige kras ernstige gevolgen hebben door de blootstelling aan een overvloed van microben. Een gezonde en evenwichtige voeding is niet altijd genoeg om het immuunsysteem te versterken. Dit immunity supplement is gemakkelijk in te nemen en biedt alle nuttige voordelen voor uw immuniteit, het hele jaar door.

Immunity stelt u in staat om uw afweermechanisme te versterken door het verbeteren van haar rol als antioxidant en als beschermende schild tegen microben. Deze beschermende middelen zijn de antilichamen en witte bloedcellen waarvan de productie wordt begunstigd door het immuunsysteem. Dit supplement zal u toelaten om beter te weerstaan aan deze agressie en het evenwicht van uw immuunsysteem te handhaven op het hoogtepunt van zijn potentieel.

QNT Care – Immunity – 90 caps
QNT Care – Immunity – 90 caps

 15,45

Gezond-winkel.nl
Logo