Pure vergruisde menthol kristallen per 50 gram – Pure mentholpoeder van verpulverde menthol kristallen – poeder is vaak de handigste oplossing als u de menthol gebruikt als…

 14,95

Verpakkingsgewicht

0.05 kg

Inhoud

Meer dan 20 ml

Verpakking hoogte

3 cm

Verpakking lengte

25 cm

Verpakking breedte

15 cm

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Bestanddeel

Pepermuntolie

Inhoud per dispenser

50 g

Signaalwoord

Waarschuwing

Taal handleiding

Nederlands

Type etherische olie

Etherische olie

Voorzorgsmaatregelen

Bij irritatie spoelen met ruim water. Bij aanhoudende irritatie een dokter raadplegen.

Waarschuwingen

Menthol kan ogen en huid irriteren.

EAN

7424932198179

Categorieën

Gezondheid Ontspanning Aromatherapie Etherische olien

Merk

Merkloos, Sans marque

Last updated on april 6, 2024 2:22 am
SKU: 9300000173261032 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Let op: Lees de onderstaande tekst goed om eventuele teleurstellingen en onnodige retouren te voorkomen. Nederland is kampioen retourneren, en dat heeft een negatieve impact op het assortiment wat wij kunnen bieden, en het milieu. Verder willen we u er op wijzen dat de levertijd een indicatie is, die er vanuit gaat dat PostNL / DHL / DPD goed hun werk doen. Wij hebben helaas geen invloed op uw pakket nadat wij deze hebben verzonden. Ruim op tijd bestellen is dan ook altijd ons advies.

Hier kunt u 50 gram pure menthol poeder bestellen of veelvouden hiervan. Deze menthol poeder bestaat uit tot fijn poeder vergruisde menthol kristallen. De menthol wordt verpakt in voedselveilig plastic.

Toepassingen

Menthol poeder heeft een verkoelende en frisse werking. Het poederzorgt voor een prettige frisse atmosfeer en is geschikt voor een brede range aan toepassingen. In vergelijking met onze menthol kristallen is het poeder vooral handig in toepassingen waar er menthol moet worden opgelost / gemengd in andere producten. Toepassingen die we tot nu toe voorbij hebben horen komen zijn:

– stomen bij verkoudheid om de luchtwegen weer open te krijgen.

– op de saunastenen voor de geur en verkoeling in sauna’s (hoewel hier vaker menthol in kristalvorm voor wordt gebruikt)

– voor de geur in huis / kantoor / bedrijfsruimte.

– voor de smaak in e-liquids.

– voor het zelf maken of aanpassen van cosmetica, douchegel, zeep en parfums.

– in voeding, vooral snoep en toetjes, voor de smaak.

Bewaren

Bewaar mentholkristallen op een donkere, koele plek. In direct zonlicht of bij warmte kunnen de menthol kristallen aan elkaar gaan kleven en verliezen de kristallen sneller aan kracht.

Let op: De veiligheidswaarschuwingen hebben betrekking op de pure, onverdunde menthol. Pure menthol is dezelfde stof die u in de (peper)munt plant vindt, alleen dan vele malen geconcentreerder.

Waarschuwingen

Menthol kan ogen en huid irriteren. Bij irritatie spoelen met ruim water. Bij aanhoudende irritatie een dokter raadplegen.

Levering

Dit product wordt normaal gesproken in envelop verzonden. U hoeft dus niet thuis te zijn, het pakje komt bij u door de brievenbus. Op brievenbuspost zit geen track & trace. Tip: in de PostNL app kunt u ook post zonder track and trace vaak zien onder ‘Mijn Post’. Wij verpakken uw bestelling uiteraard zo milieuvriendelijk mogelijk, met zo min mogelijk overbodig verpakkingsmateriaal.

Retourneren

Houd er rekening mee dat vanwege hygieneredenen en omdat dit een verbruiksproduct is alleen ongeopende verpakkingen kunnen worden geretourneerd. We vragen hiervoor uw begrip, u wilt dit product tenslotte ook niet gebruikt ontvangen!

Levering

De getoonde levertijd gaat er vanuit dat PostNL / DHL normaal hun werk doen. In sommige gevallen gaat dit helaas toch mis. Wij houden de richtlijnen van PostNL aan wat betreft vermiste post: als uw bestelling er na 5 bezorgdagen nog niet is (4 bezorgdagen te laat) is deze waarschijnlijk voorgoed kwijt. Neem hier contact over met ons op, en we zoeken met u naar een passende oplossing.

Contact

Heeft u vragen over uw bestelling? Mail ons via uw bol.com account. Vindt u ‘wij reageren binnen 48 uur op uw email’ ook zo 1990? Wij zijn een modern bedrijf en streven er naar binnen 4 uur op emails te reageren. Uiteraard sowieso binnen kantooruren, maar ook vaak in de avond. In de 21ste eeuw is de beller niet meer sneller, de mailer heeft bij ons altijd voorrang. Door ons te mailen zorgt u er voor dat uw eigen bestellingen en die van onze andere klanten geen vertragingen oplopen. Mail ons ook gerust als u niet tevreden bent over uw bestelling, mogelijk kunnen wij wat voor u betekenen! Verder raden we aan Bol.com in de whitelist van uw emailprogramma toe te voegen om te voorkomen dat emails per ongeluk in de spam belanden. Hierdoor kunnen wij bij problemen zo snel en accuraat mogelijk met u communiceren.

Pure vergruisde menthol kristallen per 50 gram – Pure mentholpoeder van verpulverde menthol kristallen – poeder is vaak de handigste oplossing als u de menthol gebruikt als…
Pure vergruisde menthol kristallen per 50 gram – Pure mentholpoeder van verpulverde menthol kristallen – poeder is vaak de handigste oplossing als u de menthol gebruikt als…

 14,95

Gezond-winkel.nl
Logo