Pure etherische lavendelolie – 20 ml – etherische olie – essentiële lavendel olie

 12,95

Verpakkingsgewicht

23 g

Inhoud

15 tot 20 ml, Meer dan 20 ml

Verpakking hoogte

3 cm

Verpakking lengte

18 cm

Verpakking breedte

12 cm

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Bestanddeel

Lavendel

Inhoud per dispenser

20 ml

Signaalwoord

Gevaar

Taal handleiding

Nederlands

Type etherische olie

Etherische olie

Voorzorgsmaatregelen

Draag waar nodig beschermende kleding en handschoenen.

Waarschuwingen

Veroorzaakt huidirritatie. Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Kan dodelijk zijn als de stof bij inslikken in de luchtwegen komt.

EAN

7424928360320

Categorieën

Gezondheid Ontspanning Aromatherapie Etherische olien

Merk

Merkloos, Sans marque

Last updated on maart 25, 2024 2:21 pm
SKU: 9300000139243943 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Let op: Lees de onderstaande tekst goed om eventuele teleurstellingen en onnodige retouren te voorkomen. Verder willen we u vragen om geen producten te bestellen vanwege ‘even proberen en dan retourneren’. Nederland is kampioen retourneren, en dat heeft een negatieve impact op het assortiment wat wij kunnen bieden, en het milieu. Verder willen we u er op wijzen dat de levertijd een indicatie is, die er vanuit gaat dat PostNL / DHL / DPD goed hun werk doen. Wij hebben helaas geen invloed op uw pakket nadat wij deze hebben verzonden. Ruim op tijd bestellen is dan ook altijd ons advies.

Let op: De veiligheidswaarschuwingen op de olie hebben betrekking op de pure, onverdunde olie. De olie verschilt niet van de plant waaruit de stof onttrokken is, maar is veel geconcentreerder.

Hier kunt u 20 ml etherische lavendelolie bestellen. Wij leveren de lavendelolie in een 20 ml flesje met ingebouwde druppelaar om de lavendelolie te doseren. Het flesje heeft een kindveilige sluiting.

Eigenschappen van de lavendelolie

Kleur: lichtgeel

Belangrijkste ingrediënten: Linalool, Linalylacetaat

Productiemethode: stoomdestillatie

Bewaren

Bewaar etherische oliën op een donkere, koele plek. Hierdoor verouderen de oliën minder snel waardoor ze veel langer mee gaan.

Waarschuwingen

Lavendelolie is relatief ongevaarlijk en is een van de weinige essentiële oliën die onverdund op de huid gebruikt kunnen worden.

Wij wijzen u op enkele punten van aandacht:

Linalool kan bij sommige mensen een allergische reactie opwekken. Houd hier de eerste keren dat u lavendelolie gebruikt rekening mee en test de olie eerst bijvoorbeeld op uw arm in kleine hoeveelheden.

Let bij het innemen van lavendelolie op dat u de dosering laag houd. Lavendelolie in hoge hoeveelheden kan schadelijk zijn voor het lichaam, beperk de dosering tot enkele druppels per persoon per dag.

Gebruik lavendelolie niet bij jonge kinderen.

Gebruik lavendelolie niet in geval van zwangerschap of wanneer u borstvoeding geeft.

Stop minimaal 2 weken voor een operatie met het gebruik van lavendelolie.

Levering

Dit product wordt normaal gesproken in envelop verzonden. U hoeft dus niet thuis te zijn, het pakje komt bij u door de brievenbus. Op brievenbuspost zit geen track & trace. Tip: in de PostNL app kunt u ook post zonder track and trace vaak zien onder ‘Mijn Post’. Wij verpakken uw bestelling uiteraard zo milieuvriendelijk mogelijk, met zo min mogelijk overbodig verpakkingsmateriaal.

Levering

De getoonde levertijd gaat er vanuit dat PostNL / DHL normaal hun werk doen. In sommige gevallen gaat dit helaas toch mis. Wij houden de richtlijnen van PostNL aan wat betreft vermiste post: als uw bestelling er na 5 bezorgdagen nog niet is (4 bezorgdagen te laat) is deze waarschijnlijk voorgoed kwijt. Neem hier contact over met ons op, en we zoeken met u naar een passende oplossing.

Retourneren

Houd er rekening mee dat vanwege hygieneredenen en omdat dit een verbruiksproduct is alleen ongeopende verpakkingen kunnen worden geretourneerd. We vragen hiervoor uw begrip, u wilt dit product tenslotte ook niet gebruikt ontvangen! Als het product verzegeld wordt geleverd kan het product niet worden geretourneerd wanneer de verzegeling is verbroken.

Contact

Heeft u vragen over uw bestelling? Mail ons via uw bol.com account. Vindt u ‘wij reageren binnen 48 uur op uw email’ ook zo 1990? Wij zijn een modern bedrijf en streven er naar binnen 4 uur op emails te reageren. Uiteraard sowieso binnen kantooruren, maar ook vaak in de avond. In de 21ste eeuw is de beller niet meer sneller, de mailer heeft bij ons altijd voorrang. Door ons te mailen zorgt u er voor dat uw eigen bestellingen en die van onze andere klanten geen vertragingen oplopen. Mail ons ook gerust als u niet tevreden bent over uw bestelling, mogelijk kunnen wij wat voor u betekenen! Verder raden we aan Bol.com in de whitelist van uw emailprogramma toe te voegen om te voorkomen dat emails per ongeluk in de spam belanden. Hierdoor kunnen wij bij problemen zo snel en accuraat mogelijk met u communiceren.

Pure etherische lavendelolie – 20 ml – etherische olie – essentiële lavendel olie
Pure etherische lavendelolie – 20 ml – etherische olie – essentiële lavendel olie

 12,95

Gezond-winkel.nl
Logo