Purasana Eucalyptus Radiata Bio 10 ml

 12,15

Verpakkingsgewicht

0.05 kg

Inhoud

Tot en met 10 ml, 10 tot 15 ml

Verpakking hoogte

11.00 cm

Verpakking lengte

11.00 cm

Verpakking breedte

11.00 cm

Aantal stuks in verpakking

1

Signaalwoord

Waarschuwing

Taal handleiding

Nederlands

Type etherische olie

Oliesetje

Waarschuwingen

enDe etherische oliën zijn niet geschikt voor kinderen onder de 8 jaar en voor vrouwen tijdens een zwangerschapsperiode of bij het geven van borstvoeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Op kamertemperatuur bewaren.Ontvlambare vloeistof en damp. Kan dodelijk zijn als de stof bij inslikken in de luchtwegen terechtkomt. Veroorzaakt huidirritatie. Kan een allergische reactie veroorzaken. Giftig voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen. Voorkom lozing in het milieu. Beschermende handschoenen, beschermende kleding/oogbescherming/gelaatsbescherming dragen. Gelekte/gemorste stof opruimen. Na inslikken: Onmiddellijk een Antigifcentrum of arts raadplegen. Geen braken opwekken. Bij huidirritatie of uitslag: een arts raadplegen.

EAN

5400706615716

Categorieën

Gezondheid Ontspanning Aromatherapie Oliesetjes

Keurmerken en Kenmerken

Alle keurmerken en kenmerken, Europees Keurmerk voor Biologisch

Merk

Purasana

Last updated on maart 25, 2024 3:21 pm
SKU: 9200000124363591 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Purasana Eucalyptus Radiata Bio

De etherische olie van Eucalyptus Radiata heeft een frisse, scherpe, kamferachtige geur. Deze olie is gemakkelijk te combineren met andere etherische olien. De olie is afkomstig uit Australie en wordt via stoomdestillatie gewonnen uit de blauwgroene, ovale bladen.

Eucalyptus Radiata verwijdert onaangename geuren in de woning en het werkt ook effectief voor het reinigen en zuiveren van de lucht.Helpt heel goed bij verkoudheid en griep. Enkele druppels op een zakdoek doen of inhaleren om gemakkelijker te kunnen ademen.Bij luchtaandoeningen kan je 1 druppel etherische olien van Eucalyptus Radiata en 1 druppel rode tijm toevoegen aan warm water en inhaleren.

De olie van Eucalayptus Radiata wordt puur gebruikt of gemengd met rode tijm en veel gebruikt in de sauna. De etherische olie moet toegevoegd worden aan het water, niet puur gebruiken op de gloeiende stenen.

De olie is iets zachter dan de Eucalyptus Globulus. Hierdoor kan het gebruikt worden als verzachtend en slijmoplossend middel, ook bij kinderen. Het is uitermate geschikt om te gebruiken via verstuiving om ademhalingsaandoeningen te behandelen.

Deze 100% natuurlijke etherische olie kan ook worden toegevoegd aan badolie en massageolie.

  • Voor de weerstand.
  • Helpt vrijer te ademen.
  • Helpt lucht te zuiveren.
Purasana Eucalyptus Radiata Bio 10 ml
Purasana Eucalyptus Radiata Bio 10 ml

 12,15

Gezond-winkel.nl
Logo