ProbiNano Personal Facial Mister

 49,95

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Materiaal

100% polyester

Verpakking breedte

143 mm

Verpakking hoogte

152 mm

Verpakking lengte

43 mm

Verpakkingsgewicht

290 g

EAN

5414311005237

Categorieën

Persoonlijke verzorging Gezichtsreiniging Comedonenlepels

Serie

Probinano Personal

Geslacht

Unisex

Merk

ProbiNano

Last updated on maart 24, 2024 8:53 pm
SKU: 9200000087755164 Categorie:
Uw recensie toevoegen

ProbiNano, de eerste probiotische vernevelaar voor het gezicht.

De Probinano Nanomister is een revolutionaire ultrasone vernevelaar speciaal ontwikkeld voor de zeer fijne verneveling van de Probinano probiotische vloeistof over het gezicht. Per ml bevat de vloeistof minimaal 50 miljoen goede bacteriën, die een zeer weldoende werking hebben op de huid, met een sterk verlaagd risico op huidproblemen zoals allergieën, acné en eczeem… Dagelijks gebruik van de Probinano leidt tot een gezonde huidflora.

Telkens wanneer de Probinano vernevelaar wordt gebruikt, ademt u ook de probiotica in. Dit is volkomen veilig en biedt zelfs een aantal bijkomende voordelen. Onze sinussen en neusholte filteren de lucht die wij inademen. Daardoor vangen de sinussen en neusholte vaak schadelijke kiemen en allergenen op uit de lucht, waardoor ze heel vatbaar zijn voor infecties en allergische reacties.

Verminderde allergenen

Wanneer de 100% natuurlijke probiotica van ProbiNano in de neusholte terecht komen, zullen ze ook daar zorgen voor een gezonde en stabiele microflora die het risico op infecties doet dalen en actief allergenen afbreekt.

Reinigt de poriën

De partikelgrootte van minder dan 1 micrometer zorgt voor een droge mist die de probiotica optimaal verspreiden en laten doordringen in de diepste poriën. Dagelijks gebruik van de ProbiNano probiotica zorgt voor een gezonde huidflora en goede vochtbalans.

Rekent af met huidproblemen

Een goede microflora van de huid is erg belangrijk. Zij zorgt mee voor een natuurlijke weerstand en optimale bescherming maar is ook onderhevig aan de sterke belasting van wisselende omgevingsomstandigheden en het gebruik van (verkeerde) hygiëne en verzorgingsproducten. Van zodra de huidflora beschadigd is, kunnen zich een grote verscheidenheid aan problemen of ongewenste effecten voordoen. Ook geven een aantal ziektes aanleiding tot symptomen op de huid, die vaak verergeren indien de huidflora niet gezond is.

Een ongezonde huidflora of slechte vochtbalans kan onder andere aanleiding geven tot volgende problemen:

Zweetgeur door verhoogde aanwezigheid van bacteriën die zweetgeur produceren

Acné door een verhoogde aanwezigheid van de bacterie Propionibacterium acnes die irriterende stoffen produceert in de huidporiën wat puistjes veroorzaakt

Bacteriële infecties van gezonde en beschadigde huid (wondjes) door verhoogde aanwezigheid van bacteriën zoals Staphylococcus en Streptococcus

Schimmelinfecties, door te hoge vochtigheid waardoor schimmels beter groeien

Versterkte symptomen van ziektes zoals huiduitslag, jeuk en wondinfecties ten gevolge van psoriasis, allergieën, eczeem…

ProbiNano zorgt voor een gezonde huidflora!

Voor alle huidtypen

Hoewel huid en het uiterlijk ervan sterk kunnen verschillen tussen bevolkingsgroepen, hebben alle huidtypes nood aan een goede verzorging en gezonde microflora. De probiotica in de ProbiNano vloeistof zijn geselecteerd op hun mogelijkheid om zich aan te passen aan sterk wisselende omstandigheden (droge huid vs vette huid; zuurtegraad). Elk huidtype zal zodoende voordeel halen uit het gebruik van ProbiNano en kunnen genieten van een gezonde huidflora.

100% veilig voor iedereen

De probiotica in Probinano zijn 100% veilig voor iedereen, ook voor zwangere vrouwen en kinderen. Meer bepaald zwangere vrouwen en pubers kunnen extra voordeel halen uit het gebruik van de Probinano vernevelaar omdat zij door de wisselende hormonenbalans vaak meer last hebben van huidproblemen zoals acné. Het is dus van groot belang om de huidflora bij deze doelgroep optimaal in conditie te houden.

De nevel, die het toestel produceert, is immers verrijkt met 100% natuurlijke probiotica en volledig veilig. De probiotische vloeistof is universitair dermatologisch getest. Bij inademing vermindert de geproduceerde mist zelfs aanzienlijk het risico op infecties in de neusholte, sinussen en de ademhalingswegen.

ProbiNano Personal Facial Mister
ProbiNano Personal Facial Mister

 49,95

Gezond-winkel.nl
Logo