ProbiNano Home & Office Mister Bescherm uw omgeving en woning creëer een veilige en gezonde omgeving

 99,92

Kleur

Wit

Navulbaar

Ja

Verpakkingsgewicht

0.10 kg

Inhoud

100 ml

Verpakking hoogte

100 mm

Verpakking lengte

300 mm

Verpakking breedte

300 mm

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

CE-markering

Ja

Draadloos

Ja

Signaalwoord

Niet van toepassing

EAN

5414311008894

Categorieën

Gezondheid Ontspanning Aromatherapie Geurverspreiders

Opties

Automatisch uitschakelen, Met timer, met timer, Draadloos

Geschikt voor ruimte tot

75 tot 100 m2, 100 m2 en groter

Merk

Chrisal

Last updated on maart 25, 2024 2:22 pm
SKU: 9200000131590215 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Synbiotische ultrasoon vernevelaar voor een gezonde omgeving!

Probiotische luchtbehandeling voor een gezonde binnenlucht thuis of op kantoor.

De Unieke formule wordt via ultrasoon verneveling heel fijn verspreid. Daardoor zuivert de probiotica de lucht en alle oppervlakten. Hierdoor worden allergenen actief afgebroken, geuren bestreden en verlaagt het risico op schadelijke kiemen. Probiotica draagt bij tot een goede huid microflora. Onze probiotica zijn 100% natuurlijk en veilig voor mens en dier. Werkt uitsluitend met de originele navullingen.

Toestel voorzien van een USB oplader en één vulling.

bekijk ook onze Probinano Personal facial body mister voor een gezond lichaam

Gezond wonen, gezond werken

Volgens de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) heeft 30% van alle gebouwen last van het Sick Building Syndrome (SBS). Voornamelijk moderne gebouwen met kunstmatige ventilatie en airco zijn zeer gevoelig aan het ontwikkelen van SBS. Door de opeenstapeling van ziektekiemen, schimmel, fijn stof, allergenen, slechte geuren en andere ongewenste vervuiling wordt de gezondheid van werknemers of inwonenden sterk bedreigd. Hierdoor is er aanzienlijk meer ziekte en dus ook productiviteitsverlies onder werknemers.

Via de gepatenteerde Synbio® technologie wordt de volledige binnenomgeving gezonder gemaakt door het promoten van een gezonde microflora op ALLE oppervlakken; ook deze die ontoegankelijk zijn voor gewone reiniging.

Probinano Home & Office mister

Niet alle oppervlakken kunnen via gewone reiniging voldoende behandeld worden. Sommige zijn te moeilijk toegankelijk (plafonds, luchtkanalen…) en andere kunnen onvoldoende frequent gereinigd worden (tapijt, gordijnen, radiatoren…). Daarom werd de Probinano Home & Office mister ontwikkeld die ALLE oppervlakken permanent met de Synbio® technologie behandelt.

Hoe werkt het?

Via ultrasoon geluidsgolven worden synbiotisch geladen waterpartikels gevormd van amper 1µm groot (een duizendste van een millimeter!). Dit geeft een zeer fijne synbiotische mist die meteen doorheen de lucht en alle ruimtes wordt verdeeld. Hierbij kunnen de pre- en probiotica op alle oppervlakken in de ruimte worden aangebracht. De Home & Office mister vernevelt ongeveer 1 miljoen probiotica per seconde waardoor reeds na enkele minuten de hele ruimte gevuld is met goede bacteriën. De prebiotica zorgen daarna voor de verdere ontwikkeling van een goede microflora.

Veiligheid

De Synbio® producten zijn 100% veilig met ingrediënten die afkomstig zijn uit de natuur. De probiotica zijn afkomstig uit grond en water en de prebiotica uit chicoreiwortel. De jarenlange toepassing van de producten in ziekenhuizen, scholen en kinderdagverblijven getuigt van de hoogste betrouwbaarheid. Bovendien zijn de belangrijkste kwaliteits- en veiligheidslabels toegekend aan Synbio®. Voorbeelden zijn ATCC klasse 1, QPS van het Europees voedselagentschap, het EU Ecolabel en positieve toxiciteitsrapporten van OECD.

Bovendien zijn de ingrediënten van Synbio® eveneens goedgekeurd voor gebruik in cosmetische producten waarvoor zeer strikte veiligheidseisen gelden!

kleur toestel WIT

ProbiNano Home & Office Mister Bescherm uw omgeving en woning creëer een veilige en gezonde omgeving
ProbiNano Home & Office Mister Bescherm uw omgeving en woning creëer een veilige en gezonde omgeving

 99,92

Gezond-winkel.nl
Logo