Pre-workout Aardbei & Kiwi – 300 Gram

 29,95

Aantal artikelen in verpakking

1 stuk(s)

Allergenen

Noten, Melk, Glutenbevattende granen, Aardnoten (zoals pinda's)

Allergeneninformatie

KAN SPOREN VAN GLUTEN EN EI BEVATTEN. VERVAARDIGD IN EEN FABRIEK DIE GRONDSTOFFEN GEBRUIKT DIE DEZE ALLERGENEN BEVATTEN, MAAR HET RISICO OP KRUISBESMETTING MINIMALISEERT.

Bijzondere Bewaarvoorschriften

Bewaaradvies: Bewaar de pre-workout op een koele, droge plaats, weg van direct zonlicht. Zorg ervoor dat de verpakking goed gesloten is om de kwaliteit te behouden. Houd het supplement buiten het bereik van kinderen. Volg de aanbevolen houdbaarheidsdatum op de verpakking en gebruik geen pre-workout na deze datum, omdat de kwaliteit en effectiviteit niet meer kunnen worden gegarandeerd.

Dieetvoorkeur

Niet van toepassing

Doel sportvoeding

Energie

Fabrikant Adres

Cerresweg 42, 8938 BG, te Leeuwarden

Fabrikant Naam

PowerPot

Gebruiksaanwijzing

Meng één schep (gebruik de bijgevoegde maatschep) van de pre-workout met 250-300 ml water. Goed roeren of schudden tot het volledig is opgelost. Neem de pre-workout ongeveer 20-30 minuten voor je training. Begin met een halve dosering om je tolerantie te testen, voordat je overstapt naar de volledige aanbevolen dosering. Vermijd het innemen van de pre-workout binnen 4-6 uur voor het slapengaan vanwege de stimulerende eigenschappen. Combineer het gebruik van de pre-workout met een gezond dieet en regelmatige lichaamsbeweging voor optimale resultaten. Raadpleeg altijd een arts of een gekwalificeerde zorgverlener voordat je nieuwe supplementen aan je dieet toevoegt, vooral als je gezondheidsproblemen hebt, medicijnen gebruikt of zwanger bent.

Ingrediënten

Energie Per serving 15 g L-citrulline dl-malaat 2:1 3000 mg Beta alanine 2400 mg Taurine 1800 mg L-tyrosine 1500 mg Cafeïne 3

Voedingswaarde

https://www.powerpotshop.nl/collections/sport-poeders/products/pre-workout-aardbei-kiwi

EAN

4800437924254

Categorieën

Gezondheid Sport Sportvoeding Fitness Pre-workout Fitnessvoeding Pre-workout

Merk

Powerpot

Sportvoeding doel

Energie

Last updated on april 6, 2024 2:36 am
SKU: 9300000174453551 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Productomschrijving:
Onze pre-workout in aardbei & kiwi smaak is speciaal ontwikkeld om je training naar een hoger niveau te tillen. Met zijn krachtige formule geeft deze pre-workout je een energieboost en verbetert het je mentale focus, zodat je gemotiveerd en gefocust kunt blijven tijdens je workouts. Het verbetert je trainingsprestaties, uithoudingsvermogen en zorgt voor een betere doorbloeding en spierpomp. Daarnaast bevat het specifieke ingrediënten om het spierherstel te ondersteunen, waardoor je sneller kunt herstellen na intense trainingssessies. Geniet van de heerlijke aardbei & kiwi smaak terwijl je je grenzen verlegt.

Gebruiksaanwijzing:
Meng één schep (gebruik de bijgevoegde maatschep) van de pre-workout met 250-300 ml water. Goed roeren of schudden tot het volledig is opgelost. Neem de pre-workout ongeveer 20-30 minuten voor je training. Begin met een halve dosering om je tolerantie te testen, voordat je overstapt naar de volledige aanbevolen dosering. Vermijd het innemen van de pre-workout binnen 4-6 uur voor het slapengaan vanwege de stimulerende eigenschappen. Combineer het gebruik van de pre-workout met een gezond dieet en regelmatige lichaamsbeweging voor optimale resultaten.

Raadpleeg altijd een arts of een gekwalificeerde zorgverlener voordat je nieuwe supplementen aan je dieet toevoegt, vooral als je gezondheidsproblemen hebt, medicijnen gebruikt of zwanger bent.

Bewaaradvies:
Bewaar de pre-workout op een koele, droge plaats, weg van direct zonlicht. Zorg ervoor dat de verpakking goed gesloten is om de kwaliteit te behouden. Houd het supplement buiten het bereik van kinderen. Volg de aanbevolen houdbaarheidsdatum op de verpakking en gebruik geen pre-workout na deze datum, omdat de kwaliteit en effectiviteit niet meer kunnen worden gegarandeerd.

Energie Per serving 15 g L-citrulline dl-malaat 2:1 3000 mg Beta alanine 2400 mg Taurine 1800 mg L-tyrosine 1500 mg Cafeïne 3

Pre-workout Aardbei & Kiwi – 300 Gram
Pre-workout Aardbei & Kiwi – 300 Gram

 29,95

Gezond-winkel.nl
Logo