Power Supplements – Natuurlijke Vitamine D3 & K2 – 100% natuurlijke Vitamines – 180 caps

 24,90

Ingrediënten

Ingrediënten: Zonnebloemolie, rundergelatine (capsule), bevochtigingsmiddel glycerol (capsule), kleurstof karamel klasse 1 (capsule), vitamine K2, vitamine D3.

Allergeneninformatie

Bevat geen bekende allergenen.

Aantal artikelen in verpakking

180 stuk(s)

Gebruiksaanwijzing

Neem dagelijks 1 à 2 softgel-capsules "Vitamine D3 plus K2" in, bij voorkeur bij een vethoudende maaltijd. De vitaminen worden daardoor nog beter opgenomen. Maximale dosering van twee softgel-capsules per dag niet overschrijden. Voedingssupplementen passen in een gezonde leefstijl maar zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding. Een evenwichtige voeding bevat voldoende vitamines.

Bijzondere Bewaarvoorschriften

Bewaar in goed gesloten verpakking, afgeschermd van licht, bij kamertemperatuur. Ten minste houdbaar tot einde: Zie etiket.

Fabrikant Naam

Power Supplements

Fabrikant Adres

Fahrenheitstraat 7, 6662 PZ, Elst, Nederland

Voedingswaarde

180 softgel-capsules met elk: 25 mcg vitamine D3 (1000 IU, 500% ADH) 75 mcg vitamine K2 – MK7 (100% ADH) % ADH = Percentage aanbevolen dagelijkse hoeveelheid. De vitamine D is in de effectief werkzame vorm D3 (Cholecalciferol). De vitamine K is in de effectief werkzame vorm K2 (Menachinon MK-7).

Maximale bewaartemperatuur

20 °C

Type vitamine

Vitamine K

Substantie

Capsule

Levensfase

Zwangerschap en kinderwens, Volwassenen, Senioren 65+

Geslacht

Unisex

Veganistisch

Nee

Land van oorsprong

Nederland

Bijsluiter

Nee

Taal handleiding

Nederlands

Inhoud

135 g

Verpakkingsgewicht

0.14 kg

Verpakking breedte

12 cm

Verpakking hoogte

25 cm

Verpakking lengte

12 cm

Adres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Deze informatie volgt nog, Ces informations suivront bientôt

E-mailadres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Deze informatie volgt nog, Ces informations suivront bientôt

Naam verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Deze informatie volgt nog, Ces informations suivront bientôt

Smaak

Zonder smaak

Telefoonnummer verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Deze informatie volgt nog, Ces informations suivront bientôt

EAN

8720387030637

Categorieën

Gezondheid Voedingssupplementen Vitaminen Vitamine D Vitamine D3 Vitamine K

Merk

Power Supplements

Geschikt voor levensfase

Volwassenen, Senioren 65+, Zwangerschap en kinderwens

Last updated on juni 15, 2024 12:11 am
SKU: 9300000055328730 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Vitamine D3 bij voorkeur gebruiken met vitamine K2

Ga je vitamine D slikken? Neem die dan samen met vitamine K2. Vitamine D zorgt voor de opname van calcium uit je voeding. Vitamine K2 zorgt ervoor dat het calcium op de juiste plek in je lichaam terecht komt. Samen zorgen deze vitamines (onder meer) voor het behoud van normale botten.

Gebruik jij veel whey shakes of caseïne shakes? Deze eiwitshakes bevatten een ruime hoeveelheid calcium. Bij een gebrek aan vitamine K2 kan het lichaam het calcium moeilijk kwijt in de botstructuur en wordt calcium op ongewenste plaatsen in het lichaam afgezet. Het is daarom goed om veel groenten te eten. Vooral groene bladgroenten zijn goede bronnen van vitamine K1. Het menselijk lichaam zet K1 vervolgens ten dele om in vitamine K2. Zowel vitamine K1 als K2 regelen dat calcium kan worden opgenomen in het botweefsel. Vitamine K2 is daarin echter effectiever dan K1.

Je zult begrijpen dat vitamine D met K2 een logische combinatie is voor in een voedingssupplement. En bij Power Supplements krijg je deze combinatie voor hetzelfde bedrag als een normaal vitamine D-supplement!

Functies van vitamine D3

  • Normale opname en verwerking van de mineralen calcium en fosfor uit de voeding
  • Behoud van een normaal gehalte van calcium in het bloed
  • Normaal functioneren van de spieren
  • Ondersteuning van het immuunsysteem
  • Behoud van gezonde botten en tanden
  • Een gezonde celdeling

Functies van vitamine K1 en K2

  • Een normaal verlopende bloedstolling (de letter K van vitamine K komt van het Duitse woord ‘Koagulation’ ofwel samenklontering)
  • Het behoud van een gezonde botstructuur

Vitamine D, de zonneschijn-vitamine

“Eet gevarieerd dan krijg je voldoende vitamines en mineralen binnen”. Dit bekende advies geldt helaas niet voor vitamine D. Deze vitamine is niet in voldoende mate aanwezig in onze voeding. Vitamine D wordt vooral aangemaakt wanneer de huid wordt blootgesteld aan UVB-stralen (ultraviolette straling met een korte golflengte).

Een grove regel stelt dat wanneer je in de zon staat en je schaduw korter is dan je eigen lengte, de aanmaak van vitamine D begint. Een andere duidelijke indicatie: op dagen dat mensen met een lichte huid kunnen verbranden, is er zeker UVB in de lucht.

Om voldoende vitamine van de zonneschijn aan te maken moet je natuurlijk wel je huid blootstellen aan het zonlicht en geen zonnebrandcrème gebruiken. En, heel vervelend, je moet na het zonnebaden niet te veel zeep gebruiken op je huid. Met de zeep spoel je namelijk een deel van je huidvet weg met daarin de vitamine D. Vitamine D wordt langzaam vanuit het vetlaagje op je huid opgenomen in je lichaam.

Ongeveer 20 minuten zonnebaden met je hele lichaam in de zomerzon kan wel zo’n 20.000 IU vitamine D opleveren. Gebruik je zonnebrandcrème, dan blijft er al snel nog maar 200 IU over.

Veel mensen gebruiken een zonnebrandcrème om verbranding of huidveroudering tegen te gaan. Hierdoor neemt de kans toe dat onvoldoende vitamine D wordt aangemaakt. Ook wanneer men overdag weinig buiten komt, neemt de kans toe dat een vitamine D-tekort zal optreden.

Steeds meer mensen maken daarom gebruik van een vitamine D-supplement. Zeker in de wintermaanden als de zon laag staat en er geen UVB-straling is. Vitamin D3 plus Vitamin K2 Synergy is een voordelig en kosteneffectieve vitamine D-supplementen.

Power Supplements Vitamin D3 plus K2 Synergy bevat vitamine D3 (cholecalciferol) in plaats van het minder effectieve vitamine D2. Doordat de vitamine D3 geëmulgeerd is met zonnebloemolie wordt de opname bevorderd.

Power Supplements – Natuurlijke Vitamine D3 & K2 – 100% natuurlijke Vitamines – 180 caps
Power Supplements – Natuurlijke Vitamine D3 & K2 – 100% natuurlijke Vitamines – 180 caps

 24,90

Gezond-winkel.nl
Logo