Power of the moon – De Groene Linde – 100ML

- 8%

Oorspronkelijke prijs was: € 26,95.Huidige prijs is: € 24,90.

Inhoud

Meer dan 20 ml

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Bestanddeel

Lavendel, Bergamot, Vanille, Kardemom

Inhoud per dispenser

100 ml

Taal handleiding

Nederlands

Type etherische olie

Etherische olie

Waarschuwingen

Heeft jouw kindje last van de volle maan. Deze spray is helaas pas geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Je kan wel gebruik maken van de frequentie van door het flesje etherische olie onder het bedje van jouw kindje te leggen. Start hier een paar dagen voor Volle maan al mee. Vanaf 4 jaar kan je de spray wel inzetten als Roomspray. Gebruik de spray dan voor het naar bed gaan in de kamer van je kindje. Jouw kindje is dan niet in de ruimte. Ga dan rustig tandjes poetsen en vervolgens kan jouw kindje lekker naar bed.

EAN

7442932662698

Categorieën

Gezondheid Ontspanning Aromatherapie Etherische olien

Merk

de Groene Linde

Last updated on maart 25, 2024 2:23 pm
SKU: 9300000152389941 Categorie:
Uw recensie toevoegen

: Bergamot Reggio, Lavendel, Chempaka Orange, Vanille, Spar, Kardamom en Benzoë.

Veel mensen worden aangetrokken door de maan, het zien van een heldere volle maan wordt keer op keer als uniek ervaren. De energie die een volle maan met zich mee brengt wordt tegenwoordig door veel mensen opgemerkt. Mensen worden rusteloos, zijn emotioneler en de slaap wordt verstoord.

De Groene Linde heeft deze geurfrequentie ontwikkeld om deze fase te ondersteunen. Maakt jezelf weerbaar en je vind je balans snel terug.
Naast deze fijne ondersteunende producten is het goed om je te realiseren dat je je ook kunt overgeven en dat je de kracht van de maan kunt gebruiken voor je persoonlijke ontwikkeling en bewustwording. Iedere volle maan heeft astrologisch een eigen betekenis en raakt hierdoor steeds een ander aspect in je.

Marianne: “Al een tijdje liep ik met het idee rond om hier een spray voor te maken en dat is Power of the moon geworden. Een zachte energie die je omarmt om je te helpen om deze periode op een zachte manier door te komen. Een steuntje in de vorm van een geurfrequentie.”

Marianne gaat verder: “Ik heb veel energie gebundeld om tot deze geurfrequentie te komen, verschillende kristallen en remedies zijn verwerkt in de stockbottle en geven hun energie af aan deze speciale blend.”

GEBRUIK:
Je kunt deze spray een week voor het volle maan wordt gaan gebruiken. Maar ik vind deze energie zo fijn dat ik de spray iedere dag gebruik. Je kunt de spray zo vaak als je wilt gebruiken, ook samen met met de roll on en/of etherische olie.

Heeft jouw kindje last van de volle maan. Deze spray is helaas pas geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Je kan wel gebruik maken van de frequentie van de olie door het flesje etherische olie onder het bedje van jouw kindje te leggen. Start hier een paar dagen voor Volle maan al mee. Vanaf 4 jaar kan je de spray wel inzetten als Roomspray. Gebruik de spray dan voor het naar bed gaan in de kamer van je kindje. Jouw kindje is dan niet in de ruimte. Ga dan rustig tandjes poetsen en vervolgens kan jouw kindje lekker naar bed.

Power of the moon – De Groene Linde – 100ML
Power of the moon – De Groene Linde – 100ML

Oorspronkelijke prijs was: € 26,95.Huidige prijs is: € 24,90.

Gezond-winkel.nl
Logo