Pittenzak Magnetron – Pittenkussen Magnetron – Pittenzak Met Pit – Paars

 55,95

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Gebruik of toepassing

Rug

Kleur

paars

Product breedte

12 cm

Product hoogte

2 cm

Product lengte

46 cm

Taal handleiding

Universeel

Verpakking breedte

120 mm

Verpakking hoogte

20 mm

Verpakking lengte

460 mm

Verpakkingsgewicht

770 g

EAN

6097420181154

Categorieën

Gezondheid Ontspanning Warmteproducten Kersenpitkussens

Merk

Merkloos, Sans marque

Last updated on maart 25, 2024 3:20 pm
SKU: 9300000165488737 Categorie:
Uw recensie toevoegen

ZACHT EN KALMEREND: De zachte katoenen lavendelzak is ideaal om pijnlijke spieren, nek en schouders, rugpijn, menstruatiepijn, artritis, kniepijn en vele andere verwondingen en pijntjes te verzachten. De grote afmetingen (46 x 12 cm) en flexibiliteit maken het geschikt voor vele verschillende lichaamsdelen.

GEMAKKELIJK TE GEBRUIKEN: De opwarmbare bonenzak wordt geleverd met duidelijke en eenvoudig te volgen instructies. Plaats de bonenzak in de magnetron voor pijnverlichting, volg de instructies en geniet van het comfort. LET OP: volg de instructies altijd zorgvuldig op.

BLIJFT WARM: De opwarmbare bonenzak is ontworpen om warmte vast te houden voor jouw comfort. De zachte katoenen hoes met drie compartimenten zorgt ervoor dat de warmte gelijkmatig wordt verdeeld. Ideaal voor een gezellige avond met een kopje thee op de bank tijdens een koude avond. Vooral in de winter zal de met lavendel en tarwe gevulde verwarmingszak je helpen ontspannen.

DUURZAAM, VEILIG IN GEBRUIK EN MILIEUVRIENDELIJK: De magnetron-opwarmbare bonenzak voldoet aan de veiligheidsnorm BS8433:2004. Dit is de Britse veiligheidsnorm die wereldwijd wordt gebruikt voor magnetronbare kernen. Dit betekent dat de bonenzak veilig is om te gebruiken en eenvoudig in gebruik. De bonenzak met fleecedekking is milieuvriendelijk en gevuld met (99%) tarwe en (1%) lavendel.”

Pittenzak Magnetron – Pittenkussen Magnetron – Pittenzak Met Pit – Paars
Pittenzak Magnetron – Pittenkussen Magnetron – Pittenzak Met Pit – Paars

 55,95

Gezond-winkel.nl
Logo