Parfum2go® Essentials 5 ml Parfumverstuivers 13 kleuren. Oceaan Blauw

 9,99

Aantal artikelen in verpakking

1 stuk(s)

Ingrediënten

aluminium, plastic.

Inhoud

5 ml

Kleur

Blauw

Land van oorsprong

Nederland

EAN

8720299993952

Categorieën

Parfum Parfumverstuivers Beauty

Aantal stuks in verpakking

1

Merk

Parfum2go

Last updated on mei 28, 2024 12:43 am
SKU: 9300000128984910 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Ontdek Parfum2go®.

Bent u ook iemand die het liefst altijd en overal lekker ruikt, maar wordt u net als veel anderen tegengehouden door de grote fles waar uw favoriete luchtje in zit. Laat ons bij Parfum2go® u helpen, zo geven wij u de optie om altijd en overal op uw best te ruiken. Zo laat u overal waar u bent een goede indruk achter.

Met ons klein design past de Parfum2go® Essentials 5 ml in elke tas en broekzak. Door het aluminium omhulsel, met een plastic flesje, is uw parfum ook goed beschermd tegen vallen. Door de 13 verschillende kleuren zijn de Parfum2go® Essentials ook nog eens mooi om mee te nemen, en zit er een kleur bij voor iedereen.

De Parfum2go® is hervulbaar, dus u kunt uw verstuiver zo vaak vullen met uw favoriete parfum als u wilt. Met de inhoud van 5 ml van onze Parfum2go® Essentials kunt u bij normaal gebruik uw favoriete parfum tot wel 65 keer verstuiven, voor u hem moet bijvullen. Door het kijkpunt voor op krijgt u altijd de kans om deze bij te vullen voor hij leeg is.

Bij onze Parfum2go® Essentials zit er een ventiel onderaan de parfumverstuiver. Daardoor kunt u uw parfum extreem makkelijk overbrengen in de verstuiver zonder dat er teveel lucht en vocht bijkomt wat uw parfum beschadigd. De Parfum2go® Essentials is 8 centimeter hoog en heeft een diameter van 1 centimeter.

Op de Parfum2go® zit natuurlijk 30 dagen niet goed geld terug garantie, als het product u niet bevalt stuur hem gratis terug en neem contact op met ons dan. Dan kunnen we samen kijken wat wij beter kunnen doen, om u nog beter van dienst te kunnen zijn.

In de verpakking,

Parfum2go® verstuiver.

Fluwelen zakje.

Gebruiksaanwijzing.

Parfum2go® Essentials 5 ml Parfumverstuivers 13 kleuren. Oceaan Blauw
Parfum2go® Essentials 5 ml Parfumverstuivers 13 kleuren. Oceaan Blauw

 9,99

Gezond-winkel.nl
Logo