OrganiBrush 100% Koper Tongschraper / Tongreiniger – Antibacterieel – 1 Stuk

 8,95

Kleur

Koper

Ingrediënten

Koper, Staal

Verpakkingsgewicht

200 g

Inhoud

100 g

Verpakking hoogte

10 mm

Verpakking lengte

200 mm

Verpakking breedte

150 mm

Aantal artikelen in verpakking

1.2 stuk(s)

Land van oorsprong

China

Periode na opening

12 maand

EAN

7432022129194

Categorieën

Persoonlijke verzorging Tand- & Mondverzorging Tongschrapers

Merk

OrganiBrush

Last updated on maart 31, 2024 6:59 am
SKU: 9300000002079338 Categorie:
Uw recensie toevoegen

OrganiBrush is een Nederlands merk dat staat voor duurzame mondverzorgingsproducten. De producten in de lijn van OrganiBrush zijn zorgvuldig gekozen en ontwikkeld in samenwerking met mondhygiëniste Laura Numan, met duurzaamheid en liefde voor de planeet in het achterhoofd.

Tongschrapers worden niet standaard geadviseerd door tandartsen en mondhygiënisten. Desondanks is het een belangrijke aanvulling op de basis zorg. Een tongschraper is namelijk bedoeld om bacteriën en tandplak van de tong te schrapen. Bacteriën hechten zich namelijk makkelijk aan het oppervlak van de tong. Dit heeft te maken met de structuur van de tong, die bestaat uit diepe groeven. Bacteriën die hier langere tijd zitten, dus wanneer u geen tongschraper gebruikt, gaan vluchtige zwavelverbindingen produceren. Deze vluchtige zwavelverbindingen zorgen voor een onaangename geur uit de mond.

De buitenkant van de tongschraper van OrganiBrush is gemaakt van 100% koper. Dit materiaal is gekozen omdat koper van nature antibacterieel is. Daarnaast bevat de tongschraper geen schadelijke stoffen. Dit betekent dat wanneer u de tongschraper weggooit dit geen nadelige effecten heeft op het milieu. Bovendien heeft de tongschraper van OrganiBrush een gebogen en glad oppervlak, waardoor u makkelijker achterin de mond kunt komen en u de tongschraper gemakkelijk kan schoonhouden.

De voordelen op een rijtje:

  • Tegen een slechte adem
  • Een schone tong is net zo belangrijk als schone tanden
  • Van koper gemaakt (antibacterieel)
  • Bestand tegen roest en schimmel
  • Bevat geen schadelijke stoffen
  • Goed voor het milieu!

Gebruiksaanwijzing: een tongschraper kan elke dag gebruikt te worden. Doet dit bijvoorbeeld na het tandenpoetsen in de avond. De tongschraper gebruikt u door beide handvaten vast te houden. Vervolgens plaatst u de tongschraper zo ver mogelijk achter op de tong. Hierna haalt u hem met een rustige beweging naar voren. Herhaal dit proces tot dat er geen tandplak van de tong afkomt. Daarna spoelt u de tongschraper af. Droog de tongschraper goed af na gebruik.

OrganiBrush 100% Koper Tongschraper / Tongreiniger – Antibacterieel – 1 Stuk
OrganiBrush 100% Koper Tongschraper / Tongreiniger – Antibacterieel – 1 Stuk

 8,95

Gezond-winkel.nl
Logo