Oordouche – Elektrische Oorreiniger – Otoscoop Camera – 360° draaibaar – 6 LED-verlichting – 1296p – IP67 – Oorspuit – Ear Cleaner

 59,95

Kleur

Zwart

Verpakkingsgewicht

60 g

Verpakking hoogte

8 cm

Verpakking lengte

2 cm

Verpakking breedte

18 cm

Verpakkingsinhoud

De set bevat 1 oorsmeerverwijderaar, siliconen oordopjes (4 stuks), een opbergflesje voor oordopjes, traditionele oordopjes (8 stuks), een oplaadkabel, en een handleiding.

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

CE markering

Niet van toepassing

Doelgroep

Kinderen en volwassenen

Medisch hulpmiddel

Nee

Speciaal voor kinderen

Ja

Taal handleiding

Universeel

Type gezondheidsproduct

Niet medisch middel

Type oorreiniger

Elektrische oorreiniger

Type self care medicine

Niet van toepassing

EWaste

Nee

EAN

9505898799728

Categorieën

Gezondheid Zelfzorg Oor, Oog & Mond Oorreiniging

Opties

Geschikt voor kinderen

Merk

Merkloos, Sans marque

Last updated on maart 24, 2024 4:38 pm
SKU: 9300000170473504 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Ervaar geavanceerde oorverzorging met onze Oorsmeerverwijderingsset, uitgerust met een 1296P HD-camera en meerdere handige functies. Deze set is ontworpen voor veilig en effectief gebruik, zowel voor uzelf als voor uw gezin, inclusief huisdieren.

Pluspunten in het Kort:

  • 1296P HD Camera: Voor heldere beelden en video’s van de gehoorgang
  • Veilig en Comfortabel: 360° draaibare pc-oorpluk en zachte siliconen oorlepelhoes
  • Draagbaar en USB-Oplaadbaar: 130 mAh batterij, 40 minuten gebruik, 30 dagen stand-by
  • Eenvoudig in Gebruik: Compatibel met Android en iOS, eenvoudige wifi-verbinding
  • Hoge Compatibiliteit: Geschikt voor volwassenen, kinderen en huisdieren

Geavanceerde Beeldtechnologie Met een professionele 360° groothoeklens en 1296P FHD-cameratechnologie biedt deze otoscoop duidelijke beelden en video’s van de gehoorgang. De 6 standaard LED-lampjes zorgen voor voldoende verlichting voor een gedetailleerd en microscopisch beeld.

Veilig en Betrouwbaar Ontwerp De otoscoop is uitgerust met een 360° draaibare pc-oorpluk en een zachte siliconen oorlepelhoes, die het trommelvlies beschermen en een veilige reinigingservaring garanderen. U kunt de kromming van de oorhaak kiezen die het beste bij u past.

Draagbaar en Energiezuinig De ingebouwde oplaadbare batterij van 130 mAh zorgt voor ongeveer 40 minuten gebruik na een volledige oplaadbeurt, met een stand-by tijd tot 30 dagen. De IP67 waterdichte otoscoop is veilig schoon te maken met water of alcohol.

Gebruiksgemak De otoscoop werkt met zowel Android- als iOS-apparaten. Download de app, verbind de otoscoop met wifi en start met één klik. U kunt ook beelden en video’s opslaan voor later gebruik.

Complete Set De set bevat 1 oorsmeerverwijderaar, siliconen oordopjes (4 stuks), een opbergflesje voor oordopjes, traditionele oordopjes (8 stuks), een oplaadkabel, en een handleiding.

Productspecificaties:

  • Camera: 1296P HD
  • Batterij: 130 mAh, USB-oplaadbaar
  • Waterdichtheid: IP67
  • Compatibiliteit: Android, iOS
  • Inbegrepen: Oorsmeerverwijderaar, oordopjes, oplaadkabel, handleiding

Met onze Oorsmeerverwijderingsset kunt u de gezondheid van uw oren effectief en veilig monitoren, of het nu voor persoonlijk gebruik of voor uw geliefde huisdieren is. Ideaal voor iedereen die op zoek is naar een gebruiksvriendelijke, veelzijdige en effectieve oplossing voor oorverzorging.

Oordouche – Elektrische Oorreiniger – Otoscoop Camera – 360° draaibaar – 6 LED-verlichting – 1296p – IP67 – Oorspuit – Ear Cleaner
Oordouche – Elektrische Oorreiniger – Otoscoop Camera – 360° draaibaar – 6 LED-verlichting – 1296p – IP67 – Oorspuit – Ear Cleaner

 59,95

Gezond-winkel.nl
Logo