Oneiro’s Luxe Elektrische deken 150 x 100 cm – Verhitting bescherming – warmtedeken – onderdeken – winter – elektrische voetenwarmer – 2 persoons

 74,99

Maatvoering

Extra breed

Product breedte

150 cm

Product lengte

100 cm

Type deken

Bovendeken

Locatie snoer

Onder

MPN Manufacturer Part Number

nee

EAN

8720603574990

Materiaal

Fleece, Katoen, Kunststof, Polyester

Kleur

licht grijs

Wasbaar

Nee

Automatisch uitschakelen

Ja

Verpakkingsgewicht

0.50 kg

Anti-allergie

Ja

Aantal warmtestanden

10

Apart instelbare voetenwarmte

Y

Timer

Ja

Vermogen

130 W

Snoerlengte

100 cm

Aantal schakelaars

3

Adres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Deze informatie volgt nog, Ces informations suivront bientôt

Afstandsbediening

Ja

Antibacteriele coating

Nee

Automatisch uitschakelen na

9 uur

CE markering

Zichtbaar

E-mailadres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Deze informatie volgt nog, Ces informations suivront bientôt

Fabrieksgarantie termijn

2 jaar

Naam verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Deze informatie volgt nog, Ces informations suivront bientôt

Opwarmtijd

60 seconde

Overhittingsbeveiliging

Ja

Parallel geschakeld

Ja

Product hoogte

3 cm

Reparatie type

Carry-in

Scherm

Geen

Smartfuncties

Geen smartfuncties

Stroomvoorziening

Nee

Taal handleiding

Engels

Telefoonnummer verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Deze informatie volgt nog, Ces informations suivront bientôt

Uitzonderingen fabrieksgarantie

1 jaar

Verpakking breedte

50 cm

Verpakking hoogte

50 cm

Verpakking lengte

50 cm

Verpakkingsinhoud

Deken

Verstelbaar

Nee

Verweven koolstofvezels

Nee

Voedingstype

Batterij

Categorieën

Gezondheid Ontspanning Warmteproducten Wonen Beddengoed Elektrische dekens Elektrische dekens Dekens & Spreien

Wat vind je belangrijk

Binnen 5 minuten opgewarmd, Te gebruiken bij allergieën, Apart instelbare voetzone, Beveiliging bij oververhitting, Automatisch uitschakelen op verstelbare timer

Merk

Oneiro

Last updated on april 6, 2024 2:42 am
SKU: 9300000128077543 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Houd je niet van koude herfst- en winteravonden, en koude ochtenden maken je slaperig en chagrijnig? Geef je een fortuin uit aan verwarming, ga je naar bed met je kleren aan en een voorraad doekjes en pijnstillende zalven?
Een elektrische verwarmingsdeken met afstandsbediening is het perfecte cadeau, voor welke gelegenheid dan ook. Het is niet alleen een ideale manier om snel op te warmen, maar ook een geweldige methode om de symptomen van verkoudheid en pijn van verschillende oorsprong te verlichten, waaronder reumatische pijnen, neuralgie en spierpijn.

Beide zijden van de deken zijn van flanel en de binnenkant is van polyester. Er zit veel in de verwarmingsmat met een afstandsbediening die intuïtief te bedienen is. Met zijn hulp kunt u de perfecte werkomstandigheden voor de deken instellen – inclusief niet alleen de verwarmingstemperatuur, maar ook de verwarmingstijd. Er zijn maar liefst 4 warmte-instellingsregelaars om uit te kiezen.
Er is een elektrische deken met een ingebouwde thermostaat met afstandsbediening, waardoor de deken niet alleen zeer snel opwarmt, maar ook niet oververhit raakt als hij lange tijd onbeheerd wordt achtergelaten (bijvoorbeeld ’s nachts).

VOORDELEN

  • Perfect voor het verwarmen van het bed – het heeft bescherming tegen oververhitting
  • Het verzacht neuralgie en reumatische pijn
  • Het verlicht spierpijn
  • Het verbetert de bloedcirculatie
  • Het verwarmt de handen en voeten
  • Het verbetert je welzijn

6 VERWARMINGSNIVEAUS + 3 TIJDNIVEAUS
1 – 1 uur
2 – 2 uur
3 – 3 uur

De elektrische deken van 150 / 100 cm is geschikt voor twee personen. Het is een van de grootste modellen op de markt. De kabel is ongeveer 2 m lang (0,5 m aansluitkabel afstandsbediening + 1,5 m voedingskabel), zodat de elektrische verwarmingsdeken met afstandsbediening eenvoudig kan worden aangesloten op een stroombron, zonder dat er een verlengsnoer nodig is.

De verwarmingsmat met afstandsbediening is probleemloos te reinigen. Haal gewoon de stekker uit het stopcontact en was hem op een temperatuur die niet hoger is dan 30 ° C.

VOOR WIE IS DE ELEKTRISCHE DEKEN BEDOELD?
De deken is bedoeld voor mensen die op koude avonden problemen hebben met opwarmen, maar ook voor mensen die moe, gespannen en gestrest zijn – het zal je in staat stellen op te warmen en te ontspannen na een zware dag.
Het brengt verlichting bij gewrichtspijnen en tijdens menstruatieklachten
Het is goed voor mensen die lijden aan problemen met de bloedsomloop – de hitte zorgt ervoor dat het bloed sneller circuleert.

BESPARING OP VERWARMING
in plaats van de radiatoren maximaal te gebruiken, plaats je een elektrische deken op het bed en geniet je van de warmte die bij je past, zonder droge lucht en hoge stookkosten. De elektrische deken van 180 / 120 cm is geschikt voor twee personen. Het is een van de grootste modellen op de markt.

INTUTIEVE CONTROLLER
de afstandsbediening voor het bedienen van de elektrische deken is zeer intuïtief, met zijn hulp kunt u eenvoudig de benodigde bedrijfsparameters van de deken instellen (verwarmingstemperatuur / timer). De weergegeven waarde is verlicht, zodat het gebruik van de afstandsbediening ook ’s avonds geen probleem is.

AANGENAME TOUCH MATERIAAL
beide zijden van de elektrische deken zijn van flanel, met een polyester laag aan de binnenkant. De deken voelt zacht aan, wat door elke gebruiker gewaardeerd zal worden.

INGEBOUWDE THERMOSTAAT
de verwarmingsdeken is veilig in gebruik en de gewenste temperatuur wordt snel bereikt. Dankzij de ingebouwde thermostaat hoeven we ons geen zorgen te maken dat de deken oververhit raakt, of uren te wachten tot hij voldoende is opgewarmd om ons warm te houden.

Oneiro’s Luxe Elektrische deken 150 x 100 cm – Verhitting bescherming – warmtedeken – onderdeken – winter – elektrische voetenwarmer – 2 persoons
Oneiro’s Luxe Elektrische deken 150 x 100 cm – Verhitting bescherming – warmtedeken – onderdeken – winter – elektrische voetenwarmer – 2 persoons

 74,99

Gezond-winkel.nl
Logo