Multi-Gyn FloraPlus – 5 stuks

 21,95

Type gezondheidsproduct

Medisch hulpmiddel

Aantal stuks in verpakking

5 stuk(s)

Allergeneninformatie

nvt

Bijzondere Bewaarvoorschriften

Bewaar Multi-Gyn FloraPlus tussen 5ºC en 25ºC graden (kamer temperatuur). Buiten bereik en zicht van kinderen bewaren. Gebruik Multi-Gyn FloraPlus niet na de houdbaarheidsdatum die op het doosje en de tube staat.

CE markering

Zichtbaar

Contra indicaties niet gebruiken bij

Multi-Gyn producten geven directe verlichting bij intieme ongemakken. Denk aan onaangename geur, jeuk, overmatige afscheiding, een branderig gevoel, of zorgen voor optimale intieme hygiëne. Deze ongemakken kunnen worden veroorzaakt door bijvoorbeeld vaginale schimmelinfecties, bacteriële vaginose of vaginale droogheid. Multi-Gyn heeft verschillende producten die ook meteen deze oorzaken behandelen. Tevens herstellen de Multi-Gyn producten de natuurlijke balans en vaginale flora, waardoor ze directe verlichting van vaginale ongemakken geven en helpen terugkerende ongemakken te voorkomen. Allergieën voor bestanddelen van Multi-Gyn LiquiGel zijn zeer zeldzaam. Breng bij twijfel een klein beetje gel aan op de binnenkant van uw onderarm en laat dit enige tijd zitten. Wanneer er een jeukende, rode plek verschijnt, adviseren wij u om Multi-Gyn LiquiGel niet te gebruiken. Dit product is niet bedoeld voor sexueel overdraagbare aandoeningen.

Dermatologisch getest

Ja

Dosering

Voor behandeling van schimmelinfecties gedurende 5 opeenvolgende dagen 1 tube per dag gebruiken voor het slapen gaan. Bij aanhoudende of terugkerende klachten is het raadzaam om een arts te raadplegen

Fabrikant Adres

Delftechpark 55, 2628 XJ Delft

Fabrikant Naam

BioClin BV

Gebruik tijdens borstvoeding

Ja

Gebruik tijdens zwangerschap

Ja, in overleg met arts

Indicaties Werkt tegen

Neutraliseert schadelijke bacteriën/schimmels op een natuurlijke manier. Melkzuurbacteriën worden gestimuleerd en ondersteunen een gezonde vaginale flora. Vaginale schimmelinfecties worden behandeld.

Ingrediënten

Galactoarabinan Polyglucuronic Acid Crosspolymer*, Prebiotics (Lactitol and FOS)

Inhoud

25 ml

Maximale bewaartemperatuur

10 °C

Maximale dosering

Gedurende 5 opeenvolgende dagen 1 tube per dag gebruiken voor het slapen gaan. Multi-Gyn FloraPlus niet langer dan 30 dagen achtereen gebruiken, zodat de vaginale flora zichzelf ook zonder hulp kan reguleren.

Medisch hulpmiddel

Ja

Minimum leeftijd

16

RVG Number

nvt

RVH Number

nvt

Substantie

Gel

Taal handleiding

Nederlands

Type self care medicine

Niet van toepassing

Type vaginaal ongemak

Vaginale schimmel

Veiligheidswaarschuwingen

Niet geschikt voor kinderen onder (6) jaar. Voor gebruik onder toezicht van volwassenen.

Verpakking breedte

0 mm

Verpakking hoogte

0 mm

Verpakking lengte

0 mm

Verpakkingsgewicht

20 g

Werkzame stoffen

Galactoarabinan Polyglucuronic Acid Crosspolymer*, Prebiotics (Lactitol and FOS)

EAN

8714067563775

Categorieën

Gezondheid Zelfzorg Intieme ongemakken Vaginale gezondheid

Merk

Multi-Gyn

Type ongemak

Vaginale schimmel

Geschikt voor zwangerschap

Ja, in overleg met arts

Geschikt voor borstvoeding

Ja

Last updated on juni 26, 2024 12:01 am
SKU: 9300000003020826 Categorie:
Uw recensie toevoegen

LAST VAN VAGINALE SCHIMMEL. STOP MET ZOEKEN!!
BEHANDEL MET MULTI-GYN FLORAPLUS EN UW KLACHTEN ZIJN BINNEN 15 MINUTEN VERLICHT.

Multi-Gyn FloraPlus is een effective behandeling voor vaginale schimmelinfecties en verlicht gerelateerde vaginale ongemakken, zoals:

  • Jeuk.
  • irritatie.
  • witte, brokkelige afscheiding.

Multi-Gyn FloraPlus

  • Een effecteive behandeling tegen vaginale schimmel.
  • Behandeling tegen brokkelige afscheiding en jeuk.
  • Snelle verlichting binnen 15 minuten.

Multi-Gyn FloraPlus

  • Bevat prebiotica.
  • Optimaliseert pH-waarde en flora van de vagina.
  • Gebaseerd op natuurlijke ingrediënten.
  • Bevat geen hormonen, parfum of ingrediënten van dierlijke afkomst

Dit product is niet bedoeld voor seksueel overdraagbare aandoeningen.

Werking Multi-Gyn FloraPlus

Multi-Gyn FloraPlus is gebaseerd op natuurlijke ingrediënten en het gepatenteerde 2QR-complex in combinatie met prebiotica. 2QR neutraliseert schadelijke bacteriën en schimmels op natuurlijke manier. Prebiotica ondersteunt voor een gezonde vaginale flora. Deze combinatie zorgt ervoor dat Multi-Gyn FloraPlus een effectieve behandeling voor vaginale schimmelinfecties is en direct de bijbehorende ongemakken verlicht. Multi-Gyn FloraPlus bevat geen en heeft geen bekende schadelijke bijwerkingen.

Multi-Gyn FloraPlus is gebaseerd op natuurlijke ingrediënten. De gel bevat naast plantaardige extracten ook prebiotische bestanddelen. Deze prebiotica zorgen ervoor dat de groei van nuttige melkzuurbacteriën wordt gestimuleerd en ondersteunen een gezonde vaginale flora.

Dosering en gebruik

Iedere verpakking Multi-Gyn FloraPlus bevat 5 wegwerptubes met handige inbrenghuls. Ter behandeling van vaginale schimmel en bijbehorende ongemakken, gebruik 1 tube per dag, gedurende 5 aaneengesloten dagen. Iedere tube bevat de juiste hoeveelheid voor 1 toepassing. Voor inwendig gebruik. Gooi de tube na gebruik weg.

Verpakking bevat

5 x 5ml wegwerptubes FloraPlus.

1 x gebruiksaanwijzing.

Werkzame ingrediënten

Galactoarabinan Polyglucuronic Acid Crosspolymer*, Prebiotics (Lactitol and FOS).

*2QR-complex: gepatenteerde bio-actieve polysaccharide.

N.B.
Na het aanbrengen kan een tintelend gevoel ontstaan. Dit is normaal en het gevoel verdwijnt snel.

ALLERGIEËN

Allergieën voor bestanddelen van Multi-Gyn FloraPlus zijn zeer zeldzaam. Breng bij twijfel een klein beetje gel aan op de binnenkant van uw onderarm en laat dit enige tijd zitten. Wanneer er een jeukende, rode plek verschijnt, adviseren wij om Multi-Gyn FloraPlus niet te gebruiken.

GEBRUIK IN COMBINATIE MET GENEESMIDDELEN

Er zijn geen interacties met medicatie bekend.

GEBRUIK TIJDENS ZWANGERSCHAP EN BORSTVOEDING

Multi-Gyn FloraPlus kan, voor zover bekend, overeenkomstig de aangegeven dosering worden gebruikt tijdens de zwangerschap en borstvoeding. Bespreek de opties met uw arts.

GEBRUIK MET CONDOOMS EN PESSARIA

Het effect van Multi-Gyn FloraPlus op een pessarium en condoom is onbekend.

BEWAREN

Bewaar Multi-Gyn FloraPlus tussen 5ºC en 25ºC graden (kamer temperatuur). Buiten bereik en zicht van kinderen bewaren. Gebruik Multi-Gyn FloraPlus niet na de houdbaarheidsdatum die op het doosje en de tube staat.

ACHTERGROND INFORMATIE

In de vagina leven bacteriën en schimmels, ook wel de vaginale flora genoemd. Tussen de verschillende soorten bacteriën en schimmels bestaat een natuurlijk evenwicht. Als bepaalde soorten schimmels gaan overheersen, raakt de vaginale flora verstoord. Dit kan leiden tot vaginale schimmelinfecties. Deze worden veroorzaakt door de Candida albicans-schimmel, ook wel bekend als candida. De meest herkenbare symptomen van een vaginale schimmelinfectie zijn: jeuk, irritatie en witte, brokkelige afscheiding.

Multi-Gyn

Multi-Gyn producten geven directe verlichting bij intieme ongemakken. Denk aan onaangename geur, jeuk, overmatige afscheiding, een branderig gevoel, of zorgen voor optimale intieme hygiëne. Deze ongemakken kunnen worden veroorzaakt door bijvoorbeeld vaginale schimmelinfecties, bacteriële vaginose of vaginale droogheid. Multi-Gyn heeft verschillende producten die ook meteen deze oorzaken behandelen. Tevens herstellen de Multi-Gyn producten de natuurlijke balans en vaginale flora, waardoor ze directe verlichting van vaginale ongemakken geven en helpen terugkerende ongemakken te voorkomen.

Medisch hulpmiddel. Lees voorgebruik de gebruiksaanwijzing.

Multi-Gyn FloraPlus – 5 stuks
Multi-Gyn FloraPlus – 5 stuks

 21,95

Gezond-winkel.nl
Logo