merkloze handwarmer herbruikbaar – muis met kerstboom

 7,95

Product lengte

10 cm

Product breedte

6.50 cm

Product hoogte

1 cm

Verpakkingsgewicht

0.09 kg

Verpakkingsinhoud

1 handwarmer verpakt in blister

Kleur

rood, groen

Materiaal

Kunststof

Elektrisch

Nee

Product gewicht

86 g

Taal handleiding

Duits, Engels, Frans

Vermogen

0 W

Verpakking breedte

80 mm

Verpakking hoogte

10 mm

Verpakking lengte

130 mm

EWaste

Nee

EAN

6097653843881

Categorieën

Gezondheid Ontspanning Warmteproducten Handwarmers

Merk

’merkloos’

Last updated on maart 25, 2024 3:23 pm
SKU: 9300000163669121 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Herbruikbare handwarmers zijn geweldige gadgets om je handen warm te houden tijdens koude dagen. Ze werken op basis van een chemische reactie die warmte genereert wanneer geactiveerd. Hier is een stapsgewijze uitleg over hoe je een herbruikbare handwarmer kunt gebruiken:

  1. Activeren: Om de handwarmer te activeren, buig je voorzichtig de metalen schijf binnenin het product. Deze schijf bevat een kristallijn materiaal dat begint te reageren wanneer het wordt gebogen. Hierdoor wordt warmte gegenereerd en wordt de handwarmer onmiddellijk warm.

  2. Gebruik: Eenmaal geactiveerd, plaats je de handwarmer in je handpalm of houd je hem vast in je hand. De warmte zal je handen snel verwarmen en je kunt de handwarmer vasthouden terwijl hij opwarmt.

  3. Duur van de warmte: De meeste herbruikbare handwarmers blijven ongeveer 30 minuten warm. Deze tijd kan variëren afhankelijk van het merk en het model van de handwarmer.

  4. Hergebruik: Als de handwarmer is afgekoeld en je hem opnieuw wilt gebruiken, kun je hem in kokend water plaatsen. Leg de handwarmer 5-10 minuten in kokend water (let op de specifieke instructies van de fabrikant). Het kokende water zal de chemische reactie omkeren en de kristallen in de handwarmer weer opnieuw uitlijnen, waardoor hij opnieuw klaar is voor gebruik.

  5. Afkoelen: Nadat je de handwarmer uit het kokende water hebt gehaald, laat je hem even afkoelen voordat je hem weer activeert door de metalen schijf te buigen.

Het herbruikbare aspect maakt deze handwarmers handig en milieuvriendelijk, omdat je ze steeds opnieuw kunt gebruiken zonder wegwerpafval te creëren. Let echter altijd op de specifieke instructies van de fabrikant om ervoor te zorgen dat je de handwarmer veilig en effectief gebruikt.

merkloze handwarmer herbruikbaar – muis met kerstboom
merkloze handwarmer herbruikbaar – muis met kerstboom

 7,95

Gezond-winkel.nl
Logo