Mattisson – Zink Methionine 15mg – 90 Capsules

 14,10

Ingrediënten

rijstzetmeel (vulstof), HPMC vegetarische capsule (huls), Zink monomethionine.

Allergeneninformatie

Zie label

Aantal artikelen in verpakking

90 stuk(s)

Gebruiksaanwijzing

Gebruik en bewaren 1 x daags 1 capsule tijdens of na de maaltijd innemen met water. De aanbevolen dosering niet overschrijden. Koel, droog en gesloten bewaren. Opmerking Mattisson heeft veel vertrouwen in de producten die zij aanbiedt. Op basis van de EFSA database hebben we zoveel mogelijk toegestane informatie op de website vermeld. Wettelijk gezien mogen wij geen (complete) informatie verstrekken over de toepassingen van onze producten. Veiligheid Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn. Buiten bereik van kinderen houden.

Bijzondere Bewaarvoorschriften

Zie label

Fabrikant Naam

Mattisson

Fabrikant Adres

Middenweg 16, 3401 MB Ijsselstein

Voedingswaarde

Voedingswaarde per capsule

Type mineraal

Taurine

Substantie

Capsule

Levensfase

Volwassenen

Geschikt voor kinderen

Nee

Land van oorsprong

Europa

Taal handleiding

Nederlands

Inhoud

90 mg

Verpakkingsgewicht

0.14 kg

Verpakking breedte

11.00 cm

Verpakking hoogte

11.00 cm

Verpakking lengte

11.00 cm

Adres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Middenweg 16, 3401MB, IJsselstein

E-mailadres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

klantenservice@mattisson.nl

Naam verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Mattisson Healthcare B.V.

Telefoonnummer verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

+31 (0)30 601 73 78

Verpakkingsniveau

Single item

EAN

8720959400516

Categorieën

Gezondheid Voedingssupplementen Mineralen Taurine

Geschikt voor levensfase

Volwassenen

Geslacht

Unisex

Merk

Mattisson

Last updated on juni 10, 2024 12:13 am
SKU: 9300000151156045 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Zinkmethionine is een voedingsstof die wordt gevormd door de binding van zink en het aminozuur methionine. Deze verbinding biedt verschillende gezondheidsvoordelen voor het menselijk lichaam.

Wat is zink?

Zink is een essentieel mineraal dat het lichaam nodig heeft voor verschillende functies en processen. Het is een spoorelement, wat betekent dat het in kleine hoeveelheden nodig is voor het lichaam, maar wel essentieel is voor de gezondheid. Zink komt voor in voedingsmiddelen zoals vlees, vis, schaaldieren, zuivelproducten, volkorengranen, bonen, noten en zaden. Zinksupplementen worden ook vaak gebruikt om de dagelijkse inname van zink te verhogen en een tekort aan zink te voorkomen.

Waar is zink goed voor?

Zink ondersteunt het immuunsysteem, een normale huid, haar en nagels, is een antioxidant, is goed voor het gezichtsvermogen, een normale stofwisseling, draagt bij aan een normaal geheugen en een normale concentratie en draagt bij aan een normale hormoonhuishouding.

Wat is methionine?

Methionine is een essentieel aminozuur dat niet door het lichaam kan worden geproduceerd en daarom uit voedsel moet worden verkregen. Methionine is ook een voorloper van de productie van andere belangrijke stoffen in het lichaam, zoals cysteïne, taurine en glutathion. Voedingsmiddelen die rijk zijn aan methionine zijn onder andere vlees, vis, gevogelte, zuivelproducten, eieren, noten, zaden en volkorengranen.

Het combineren van zink en methionine verhoogt de biologische beschikbaarheid en absorptie van zink in het lichaam. Dit betekent dat zinkmethionine beter wordt opgenomen dan andere vormen van zinksupplementen, waardoor het een effectieve manier is om de dagelijkse inname van zink te verhogen.

Over Mattisson

Mattisson is begonnen in 2001 en is gespecialiseerd in biologische voedingssupplementen en superfoods. Inmiddels is Mattisson uitgegroeid tot een gewaardeerd merk met een complete range aan natuurlijke producten. Mattisson biedt een breed scala aan producten aan, waaronder biologische superfoods, plantaardige eiwitten, vitamines, mineralen, oliën, zaden, noten, bessen en andere gezondheidsproducten & supplementen. Deze producten worden zorgvuldig geselecteerd en voldoen aan hoge kwaliteitsnormen.

Mattisson – Zink Methionine 15mg – 90 Capsules
Mattisson – Zink Methionine 15mg – 90 Capsules

 14,10

Gezond-winkel.nl
Logo