Mattisson – Vegan Vitamine D3/K – 75 mcg/36 mcg – 25ml

 24,20

Ingrediënten

MCT Olie, Vitamine K2 (K2Vital® Delta, menequinon-7 K2), Vitamine D3 (Cholecalciferol), D-alfa-Tocoferol (antioxidant)

Allergeneninformatie

Zie label

Aantal artikelen in verpakking

1 stuk(s)

Gebruiksaanwijzing

Gebruik en bewaren 1 x daags 10 druppels innemen of mengen met een glas water of sap. Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen t/m 10 jaar. Raadpleeg voor gebruik van een vitamine K supplement uw arts of apotheker bij gelijktijdig gebruik met cumarinederivaten (antistollingsmiddelen). Koel, droog en afgesloten bewaren. Opmerking Mattisson heeft veel vertrouwen in de producten die zij aanbiedt. Op basis van de EFSA database hebben we zoveel mogelijk toegestane informatie op de website vermeld. Wettelijk gezien mogen wij geen (complete) informatie verstrekken over de toepassingen van onze producten. Veiligheid Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn. Buiten bereik van kinderen houden.

Bijzondere Bewaarvoorschriften

Zie label

Fabrikant Naam

Mattisson

Fabrikant Adres

Middenweg 16, 3401 MB Ijsselstein

Voedingswaarde

Voedingswaarde per 10 druppels

Maximale bewaartemperatuur

15 °C

Type vitamine

Vitamine D3

Substantie

Vloeistof

Levensfase

Volwassenen

Geslacht

Unisex

Veganistisch

Nee

Land van oorsprong

Europa

Bijsluiter

Nee

Taal handleiding

Nederlands

Inhoud

25 ml

Verpakkingsgewicht

0.08 kg

Verpakking breedte

11.00 cm

Verpakking hoogte

11.00 cm

Verpakking lengte

11.00 cm

Adres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Middenweg 16, 3401MB, IJsselstein

E-mailadres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

klantenservice@mattisson.nl

Naam verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Mattisson Healthcare B.V.

Telefoonnummer verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

+31 (0)30 601 73 78

Verpakkingsniveau

Single item

EAN

8720791841447

Categorieën

Gezondheid Voedingssupplementen Vitaminen Vitamine D Vitamine D3

Merk

Mattisson

Geschikt voor levensfase

Volwassenen

Last updated on maart 23, 2024 5:51 pm
SKU: 9300000150689924 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Vitamine D en K behoren tot de groep van vetoplosbare vitamines en spelen een cruciale rol in de calciumdistributie in ons lichaam. Ze werken als collega’s samen om ervoor te zorgen dat calcium op de juiste plaatsen in ons lichaam terechtkomt. Dit maakt het voordelig om ze samen als supplement te gebruiken. Vitamine D verhoogt de opname van calcium in de botten, terwijl vitamine K essentieel is voor de samenstelling van de botten.

Vitamine D3

Ons lichaam heeft vaak beperkte mogelijkheden om vitamine D3 aan te maken, vooral wanneer we bedekt zijn met kleding of wanneer we zonnebrandcrèmes gebruiken. In de wintermaanden, wanneer de zon minder frequent schijnt, kan een supplement met vitamine D3 helpen om een tekort aan vitamine D te voorkomen. Vitamine D3 draagt niet alleen bij aan de opname van calcium, maar ondersteunt ook een normale werking van het immuunsysteem, een goede werking van de spieren en speelt een rol in het celdelingsproces.

Vitamine K2

Vitamine K2, in het bijzonder de vorm MK7, staat bekend om zijn uitstekende biologische beschikbaarheid. Dit betekent dat het gemakkelijk door ons lichaam kan worden opgenomen en effectief zijn werk kan doen. Vitamine K2 ondersteunt een normale bloedstolling en draagt bij aan de groei en ontwikkeling van de botten.

Vitamine D3/K2 druppels

Voor veganisten en vegetariërs biedt een supplement met vitamine D3 afkomstig uit algen een duurzaam alternatief. Algen zijn in staat om vitamine D3 te produceren wanneer ze worden blootgesteld aan zonlicht, waardoor ze een plantaardige bron zijn van deze belangrijke vitamine. Vitamine K2 in het supplement is afkomstig van gefermenteerde Bacillus Subtillis Natto, wat zorgt voor een natuurlijke bron van vitamine K2. De druppels worden opgelost in MCT-olie, wat staat voor Medium-Chain Triglycerides, een type vet dat gemakkelijk door ons lichaam kan worden opgenomen.

Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat we voldoende vitamine D en K binnenkrijgen, omdat ze een integrale rol spelen in onze gezondheid. Door het gebruik van een supplement dat zowel vitamine D3 als vitamine K2 bevat, kunnen we bijdragen aan een gezonde calciumstofwisseling, sterke botten en een goed functionerend immuunsysteem.

Uit deze druppelaar haal je ongeveer 95 doseringen.

Over Mattisson

Mattisson is begonnen in 2001 en is gespecialiseerd in biologische voedingssupplementen en superfoods. Inmiddels is Mattisson uitgegroeid tot een gewaardeerd merk met een complete range aan natuurlijke producten. Mattisson biedt een breed scala aan producten aan, waaronder biologische superfoods, plantaardige eiwitten, vitamines, mineralen, oliën, zaden, noten, bessen en andere gezondheidsproducten & supplementen. Deze producten worden zorgvuldig geselecteerd en voldoen aan hoge kwaliteitsnormen.

Mattisson – Vegan Vitamine D3/K – 75 mcg/36 mcg – 25ml
Mattisson – Vegan Vitamine D3/K – 75 mcg/36 mcg – 25ml

 24,20

Gezond-winkel.nl
Logo