Mattisson – Omega 3-6-9 – Vis- teunisbloem- en lijnzaadolie – 60 capsules

 16,96

Ingrediënten

Overige Ingrediënten (hulpstoffen): gelatine

Allergeneninformatie

Zie label

Aantal stuks in verpakking

60 stuk(s)

Gebruiksaanwijzing

Gebruik en bewaren 1 -2 x daags 1 capsule innemen met water. De aanbevolen dosering niet overschrijden. Koel, droog en afgesloten bewaren. Opmerking Mattisson heeft veel vertrouwen in de producten die zij aanbiedt. Op basis van de EFSA database hebben we zoveel mogelijk toegestane informatie op de website vermeld. Wettelijk gezien mogen wij geen (complete) informatie verstrekken over de toepassingen van onze producten. Veiligheid Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn. Buiten bereik van kinderen houden. *Geoorloofde EFSA claims

Bijzondere Bewaarvoorschriften

Zie label

Fabrikant Naam

Mattisson

Fabrikant Adres

Middenweg 16, 3401 MB Ijsselstein

Voedingswaarde

Voedingswaarde per capsule

Maximale bewaartemperatuur

15 °C

Type supplement

Kruiden en planten

Type kruid of plant

Andere kruid of plant

Substantie

Capsule

Smaak

Peer

Geslacht

Unisex

Veganistisch

Nee

Land van oorsprong

Nederland

NUT-nummer

MT2331

Taal handleiding

Nederlands

Verpakkingsinhoud

Mattisson – Omega 3-6-9 – Vis- teunisbloem- en lijnzaadolie – 60 capsules

Inhoud

60 ml

Verpakking breedte

60 cm

Verpakking hoogte

50 cm

Verpakking lengte

80 cm

Adres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Middenweg 16, 3401MB, IJsselstein

E-mailadres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

klantenservice@mattisson.nl

Naam verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Mattisson Healthcare B.V.

THC gehalte

0 %

Telefoonnummer verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

+31 (0)30 601 73 78

Verpakkingsgewicht

60 g

Verpakkingsniveau

Single item

EAN

8717677965779

Categorieën

Gezondheid Voedingssupplementen Kruiden & Planten

Merk

Mattisson

Last updated on maart 31, 2024 1:36 am
SKU: 9200000074192739 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Omega 3-6-9 Vis-, Teunisbloem en lijnzaadolie supplement

Dit Omega 3-6-9 supplement bevat essentiële (Omega 3) en niet-essentiële vetzuren (Omega 6 en 9). De capsules bevatten een blend van zowel dierlijke als plantaardige oliën.

Visolie

Visolie bevat hoogwaardige zuivere visolie en bevat 180 mg EPA, 120 mg DHA (totaal 600 mg Omega 3) per capsule. Daarnaast is er ook extra vitamine E toegevoegd om het product te beschermen tegen oxidatie.

Lijnzaadolie

Lijnzaad is afkomstig van het vlas, een gewas dat voorkomt in verschillende rassen. Lijnzaadolie bevat het omega 3 vetzuur ALA. Dat staat voor Alfa Linoleenzuur. ALA behoort tot de korte vetzuren en zit in nog veel meer plantaardige bronnen, zoals avocado’s en walnoten. ALA is een voorloperstof van de omega 3 vetzuren EPA en DHA, je lichaam zorgt voor deze omzetting. ALA draagt bij tot de instandhouding van normale cholesterolgehalten in het bloed (bij 200 mg per dag). Lijnzaadolie ondersteunt de gemoedstoestand en de gezondheid van hart en bloedvaten.

Teunisbloemolie

Teunisbloemolie is een van de rijkste bronnen van het omega 6 vetzuur GLA, oftewel Gamma- Linoleemzuur. Deze vorm van omega 6 komt nauwelijks in onze voeding voor en kan van toegevoegde waarde zijn voor de gezondheid. Teunisbloemolie ondersteunt een normale huid en haargroei*, de gezondheid van hart en bloedvaten*, het immuunsysteem* en een normale menstruele balans. *

Wat zijn Omega-3 vetzuren?

Omega-3 vetzuren zijn onverzadigde vetten die net als vitaminen en mineralen essentieel zijn in het lichaam. Essentieel betekent dat het lichaam deze vetzuren niet zelf kan aanmaken en je deze dus via voeding binnen moet zien te krijgen. Dit kan middels het twee keer peer week eten van vette vis. Omega 3 komt voor in 3 soorten: korte vetzuren (ALA) en twee langere vetzuren (EPA) en (DHA). ALA-vetzuur zit in allerlei plantaardige bronnen en de langere vetzuren EPA en DHA komen alleen voor in visolie en algenolie. 

Werking van de vetzuren

ALA draagt bij tot de instandhouding van normale cholesterolgehalten in het bloed (bij 200 mg per dag). DHA draagt bij tot de instandhouding van een normale hersenfunctie en een normaal gezichtsvermogen (bij 250mg per dag). DHA en EPA dragen bij tot een normale functie van het hart (bij 250mg EPA & DHA per dag). *

*evaluatie van gezondheidsclaim is nog lopende.

Over Mattisson

Mattisson is begonnen in 2001 en is gespecialiseerd in biologische voedingssupplementen en superfoods. Inmiddels is Mattisson uitgegroeid tot een gewaardeerd merk met een complete range aan natuurlijke producten. Mattisson biedt een breed scala aan producten aan, waaronder biologische superfoods, plantaardige eiwitten, vitamines, mineralen, oliën, zaden, noten, bessen en andere gezondheidsproducten & supplementen. Deze producten worden zorgvuldig geselecteerd en voldoen aan hoge kwaliteitsnormen.

Mattisson – Omega 3-6-9 – Vis- teunisbloem- en lijnzaadolie – 60 capsules
Mattisson – Omega 3-6-9 – Vis- teunisbloem- en lijnzaadolie – 60 capsules

 16,96

Gezond-winkel.nl
Logo