Mattisson – Biologisch Brandnetelblad Poeder – Gedroogd en Vermalen Brandnetel – Rijk aan Ijzer, Eiwitten en Vezels – Immuunsysteem, Energieniveau, Geheugen en Concentratie -…

 16,75

Ingrediënten

100% Biologisch Brandnetelblad poeder. Deze voedingswaarden zijn niet op dit product geanalyseerd, maar typisch voor Brandnetelblad poeder.

Allergeneninformatie

Zie label

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Gebruiksaanwijzing

Gebruik en bewaren Meng 1-3 theelepels (ca. 8 g) poeder met (heet) water, vruchtensap,smoothie, soep of sauzen. Kan ook voor gezicht en haarmasker gebruikt worden. Koel, droog en afgesloten bewaren. Opmerking Mattisson heeft veel vertrouwen in de producten die zij aanbiedt. Op basis van de EFSA database hebben we zoveel mogelijk toegestane informatie op de website vermeld. Wettelijk gezien mogen wij geen (complete) informatie verstrekken over de toepassingen van onze producten. Veiligheid Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn. Buiten bereik van kinderen houden.

Bijzondere Bewaarvoorschriften

Zie label

Fabrikant Naam

Mattisson

Fabrikant Adres

Middenweg 16, 3401 MB Ijsselstein

Voedingswaarde

Voedingswaarde per 100 g: energie 1340 kJ, vet 3,6 g, vet waarvan verzadigd

Maximale bewaartemperatuur

15 °C

Type supplement

Kruiden en planten

Type kruid of plant

Brandnetel

Substantie

Poeder

Smaak

Thee

Geslacht

Unisex

Veganistisch

Nee

Land van oorsprong

Hongarije

NUT-nummer

MT2061

Taal handleiding

Nederlands

Verpakkingsinhoud

Mattisson – Biologisch Brandnetelblad Poeder – Gedroogd en Vermalen Brandnetel – Rijk aan Ijzer, Eiwitten en Vezels – Immuunsysteem, Energieniveau, Geheugen en Concentratie – Vegan – 200 Gram

Inhoud

200 g

Verpakking breedte

60 cm

Verpakking hoogte

50 cm

Verpakking lengte

80 cm

Adres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Middenweg 16, 3401MB, IJsselstein

E-mailadres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

klantenservice@mattisson.nl

Naam verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Mattisson Healthcare B.V.

THC gehalte

0 %

Telefoonnummer verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

+31 (0)30 601 73 78

Verpakkingsgewicht

200 g

Verpakkingsniveau

Single item

EAN

8717677964567

Categorieën

Gezondheid Voedingssupplementen Kruiden & Planten

Merk

Mattisson

Last updated on juni 14, 2024 12:23 am
SKU: 9200000058759049 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Brandnetel is een zeer krachtige plant die op diverse manieren kan worden ingezet. De bladeren en de wortel hebben verschillende toepassingen. Brandnetelblad poeder bevat van nature veel ijzer. IJzer ondersteunt het immuunsysteen, activeert je natuurlijke energie in het lichaam en is goed voor de concentratie en het geheugen. Dit Brandenetelblad poeder is gemaakt van gedroogd en vermalen brandetelbladeren.

Brandnetel

Brandnetel (Urtica dioica) is een wilde plant die je vrijwel overal tegenkomt. Veel mensen hebben geen prettige associatie met brandnetel, omdat de plant prikt bij aanraking. Toch staat brandnetel ook bekend om zijn veelzijdige toepassingen. De brandnetel wordt al eeuwen gebruikt vanwege zijn positieve eigenschappen, niet alleen voor culinair gebruik (brandnetelthee of brandnetelsoep), maar ook door de voordelen die de plant biedt voor de gezondheid.

Wat is Brandnetelblad poeder?

Brandnetelblad poeder wordt verkregen door verse brandnetel bij lage temperaturen te drogen en vervolgens tot een fijn poeder te vermalen. Tijdens dit proces verliezen de haartjes, die normaal voor branderige plekken zorgen, hun werking.

Brandnetelblad poeder heeft andere toepassingen dan brandnetelwortel extract. Wij verkopen ook brandnetelwortel capsules.

Wat zijn de voordelen van Brandnetelblad poeder?

Brandnetelblad poeder is rijk aan ijzer, eiwitten en bevat 9,1 gram vezels per 100 gram poeder. IJzer ondersteunt het energieniveau, ondersteunt de aanmaak van rode bloedlichaampjes, ondersteunt het immuunsysteem en is goed boor het geheugen en de concentratie. Eiwitten ondersteunen het behoud van sterke botten en dragen bij tot de groei en instandhouding van de spiermassa.

Hoe gebruik je Brandnetelblad poeder?

Meng brandnetelblad poeder door vruchtensap, melk, yoghurt of een smoothie. Je kunt het poeder ook toevoegen aan soepen, sauzen of salades.

Let op: kook het brandnetelblad poeder niet mee!

Over Mattisson

Mattisson is begonnen in 2001 en is gespecialiseerd in biologische voedingssupplementen en superfoods. Inmiddels is Mattisson uitgegroeid tot een gewaardeerd merk met een complete range aan natuurlijke producten. Mattisson biedt een breed scala aan producten aan, waaronder biologische superfoods, plantaardige eiwitten, vitamines, mineralen, oliën, zaden, noten, bessen en andere gezondheidsproducten & supplementen. Deze producten worden zorgvuldig geselecteerd en voldoen aan hoge kwaliteitsnormen.

Mattisson – Biologisch Brandnetelblad Poeder – Gedroogd en Vermalen Brandnetel – Rijk aan Ijzer, Eiwitten en Vezels – Immuunsysteem, Energieniveau, Geheugen en Concentratie -…
Mattisson – Biologisch Brandnetelblad Poeder – Gedroogd en Vermalen Brandnetel – Rijk aan Ijzer, Eiwitten en Vezels – Immuunsysteem, Energieniveau, Geheugen en Concentratie -…

 16,75

Gezond-winkel.nl
Logo