MASS XXL – 1 kg Trec BANANA Flavour

- 14%

Oorspronkelijke prijs was: € 35,00.Huidige prijs is: € 30,00.

Ingrediënten

Samenstelling per portie (70g, %d.) Energiewaarde: 269kcal, 13% Dierenarts: 0,9 g, 1% waarvan verzadigde vetzuren: 0,46g, 2% Koolhydraten: 51,99g, 20% Waarvan enkelvoudige suikers: 16.03g, 18% Eiwit: 13,32 g, 27% Zout: 1,3 g, 22% Vitamine C: 14 mg, 18% Niacine: 2,8 mg, 18% Vitamine E: 2,1 mg, 18% Pantotheenzuur: 1,05 mg, 18% Vitamine B6: 0,25mg, 18% Riboflavine: 0,25 mg, 18% Thiamine: 0,19 mg, 18% Foliumzuur: 35mcg, 18% Biotine: 8,75mcg, 18% Vitamine B12: 0,44mcg, 18% Actieve ingrediënten: Maltodextrine: 39,83 g Wei-eiwit concentraat: 16.66g Dextrose: 7,68 gr

Allergeneninformatie

Gebrek aan informatie

Aantal artikelen in verpakking

1 stuk(s)

Gebruiksaanwijzing

1 portie (70g – 3 schepjes) oplossen in 200ml water of melk. Neem 4 porties per dag. Op trainingsdagen: 1e portie 's ochtends na het ontwaken, 2e portie tot 1,5 uur na de training, de overige porties tussen de maaltijden. Op niet-trainingsdagen: 1e dosis 's ochtends na het ontwaken, de resterende porties tussen de maaltijden.

Bijzondere Bewaarvoorschriften

Donker en droog bewaren.

Fabrikant Naam

Trec Nutrition Sp. zo.o.

Fabrikant Adres

Poland

Voedingswaarde

Energiewaarde: 269kcal, 13%

Adres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Deze informatie volgt nog, Ces informations suivront bientôt

E-mailadres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Deze informatie volgt nog, Ces informations suivront bientôt

Naam verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Deze informatie volgt nog, Ces informations suivront bientôt

Telefoonnummer verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Deze informatie volgt nog, Ces informations suivront bientôt

EAN

5901828345524

Categorieën

Gezondheid Sport Sportvoeding Fitness Weight gainers Fitnessvoeding Weight gainers

Merk

Merkloos, Sans marque

Aanbiedingen

Aanbiedingen

Korting

Vanaf 10%, Vanaf 5%

Last updated on maart 25, 2024 9:32 pm
SKU: 9300000150434662 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Complex van koolhydraten en wei-eiwitten

  • SNELLE SPIERGROEI
  • VERSCHILLENDE VORMEN VAN KOOLHYDRATEN
  • 100% WHEY EIWIT + VITAMINE COMPLEX

MASS XXL is een complex van koolhydraten met lange ketens en wei-eiwitten van de hoogste kwaliteit. Het is een product bedoeld om het lichaam te ondersteunen in alle sportdisciplines, in het bijzonder voor atleten.

MASS XXL bedrijven TREC is een gainer op basis van twee bronnen van enkelvoudige koolhydraten en wei-eiwit . Het is een product dat speciaal wordt aanbevolen voor mensen die spiermassa willen opbouwen en energiereserves willen vergroten tijdens langdurige training.

Koolhydraten in het product zijn afkomstig van maltodextrine en dextrose, die gemakkelijk door het lichaam worden opgenomen en enigszins verschillen in de verteringstijd, waardoor de kenmerken van een snelle en langdurige energiebron worden gecombineerd. Maltodextrine is een mengsel van poly- en oligosacchariden, verkregen door gedeeltelijke hydrolyse van zetmeel en wordt snel door het lichaam opgenomen. Dextrose is een enkelvoudig koolhydraat met een hoge glycemische index, dat net als maltodextrose een onmiddellijke energieboost geeft. De hoge glycemische index stimuleert de alvleesklier om insuline aan te maken, wat het transport van voedingsstoffen (waaronder creatine) ondersteunt en de glycogeenvoorraden in de spieren vernieuwt.

Gainer Mass XXL is een perfecte aanvulling op het dieet van mensen tijdens de periode van toenemende spiermassa

Terwijl we ernaar streven om spiermassa op te bouwen, moeten we ons lichaam regelmatig voorzien van porties goed uitgebalanceerd voedsel. Wat betekent goed gebalanceerd in dit geval? Het verwijst naar de juiste verhouding tussen eiwitten en koolhydraten. De basisaanbeveling, op basis waarvan diëten zijn ontworpen om de spiermassa te vergroten, is: 80% koolhydraatgehalte en 20% eiwit. En het was op basis van deze verhouding dat de samenstelling van het vlaggenschip gainer trec – Mass XXl werd ontwikkeld. Mass XXL is een uitstekende aanvulling op de dagelijkse voeding tijdens de periode van spieropbouw.

Conditioner MASS XXL is universeel, het kan samen met creatine worden gebruikt om spiermassa op te bouwen. Het wei-eiwit in het product wordt gekenmerkt door een hoge biologische waarde, heeft een rijk aminogram en het geheel is bovendien verrijkt met vitamines die nodig zijn voor een goede stofwisseling van eiwitten, vetten en koolhydraten.

MASS XXL – 1 kg Trec BANANA Flavour
MASS XXL – 1 kg Trec BANANA Flavour

Oorspronkelijke prijs was: € 35,00.Huidige prijs is: € 30,00.

Gezond-winkel.nl
Logo