Mass Gainer – OstroVit Vitargo 1000 g – 1000 g – Mango

 24,69

Substantie

Poeder

Verpakkingsgewicht

1 kg

Ingrediënten

Zie Beschrijving

Allergeneninformatie

Het product kan melk (inclusief lactose), soja, pinda's, andere noten, sesamzaad, haver, eieren, schaaldieren, vis bevatten.

Aantal artikelen in verpakking

1 stuk(s)

Gebruiksaanwijzing

Zie Beschrijving

Bijzondere Bewaarvoorschriften

5903933909059

Fabrikant Naam

OstroVit

Fabrikant Adres

Scheepmakerstraat 1c2

Voedingswaarde

Zie Beschrijving

Smaak

Mango

Te gebruiken

Voor het sporten

Adres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Deze informatie volgt nog, Ces informations suivront bientôt

Dieetvoorkeur

Glutenvrij

Doel sportvoeding

Energie

E-mailadres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Deze informatie volgt nog, Ces informations suivront bientôt

Inhoud

1000 ml

Land van oorsprong

Nederland

Naam verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Deze informatie volgt nog, Ces informations suivront bientôt

Product gewicht

1 kg

Telefoonnummer verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Deze informatie volgt nog, Ces informations suivront bientôt

Verpakking breedte

10 mm

Verpakking hoogte

10 mm

Verpakking lengte

10 mm

EAN

5903933909073

Categorieën

Gezondheid Sport Sportvoeding Fitness Weight gainers Fitnessvoeding Weight gainers

Sportvoeding doel

Energie

Merk

OstroVit

Last updated on april 13, 2024 1:12 am
SKU: 9300000154442357 Categorie:
Uw recensie toevoegen

OstroVit Vitargo 1000 g

OstroVit VITARGO is een reeks koolhydraatsupplementen, speciaal bedoeld voor alle fysiek actieve mensen, waarvan het belangrijkste ingrediënt VITARGO-zetmeel is. Het product wordt gekenmerkt door een hoog gehalte aan koolhydraten (90%), de primaire energiebron in onze voeding. Als u regelmatig aan sport doet en een gemakkelijke manier wilt om uw dieet te voorzien van hoogmoleculaire koolhydraten, probeer dan onze OstroVit VITARGO – voedingsstoffen verkrijgbaar in twee capaciteiten en drie smaken!

  • 1 pakket = 13 voorgestelde porties
  • 3 smaakvarianten, waaronder naturel
  • 68 g koolhydraten per portie

Wat zijn de kenmerken van voedingssupplementen die VITARGO-zetmeel bevatten?

Zetmeelook wel polysaccharide genoemd, is het belangrijkste koolhydraat dat voorkomt in granen, peulvruchten, aardappelen en andere knollen en wortels. VITARGO is een type koolhydraat dat precies is afgeleid van zetmeel. Ze worden gekenmerkt door een hoog molecuulgewicht en hoge osmolariteitsniveaus. Als gevolg hiervan hebben ze het vermogen om spierglycogeen snel aan te vullen en zijn ze een bron van licht verteerbare energie. Daarom wordt suppletie met de koolhydraatvoedingsstof OstroVit VITARGO aanbevolen voor mensen met een verhoogde fysieke activiteit, van wie de behoefte aan koolhydraten in de voeding verhoogd is. Dankzij de handige poedervorm is het gemakkelijk te bereiden en kun je het overal mee naartoe nemen – het is de perfecte snack om in enkele ogenblikken te bereiden, zowel tijdens als na een training. Meng het gewoon met water om een ​​portie van een heerlijk drankje te krijgen met een constante hoeveelheid koolhydraten gelijk aan 68 g. Regelmatige suppletie van VITARGO maakt een efficiënte aanvulling van de dagelijkse voeding met essentiële koolhydraten mogelijk, waardoor de fysieke inspanning wordt gemaximaliseerd en het herstel na de training wordt versneld.

Aanbevolen gebruik

Meng een portie van 75 g (6 maatschepjes) gedurende 1-2 minuten met 200 ml water tot het volledig is opgelost met behulp van de shaker. Vul vervolgens het volume aan tot 700 ml met water. Na bereiding direct consumeren. Gebruik 2 porties per dag, bij voorkeur tijdens en direct na de training.

De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Gebruik het product niet als vervanging (vervanging) van een gevarieerde voeding. Aanbevolen zijn evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Niet inslikken als u allergisch bent voor een van de ingrediënten. Kinderen, zwangere of zogende vrouwen mogen het product niet gebruiken. Buiten het bereik van kinderen houden.

Bewaar deze verpakking goed gesloten op een droge plaats bij een temperatuur van 15-25°C. Uit direct zonlicht houden

Voedingswaarde informatie

Ingrediënten

Zetmeel VITARGO®.

Product kan melk (inclusief lactose), soja, pinda’s, andere noten, sesamzaad, glutenbevattende granen, eieren, schaaldieren, vis bevatten.

Voedingsfeiten

Netto productgewicht: 1000 g Porties per bakje: 13 1 portie: 75 g Voedingswaarde Per 1 portie 75 g bij 100 gr Energie 1193 kJ / 275 kcal 1537 kJ / 361 kcal Vet 0 gr 0 gr – waarvan verzadigde vetzuren 0 gr 0 gr Koolhydraten 68 gr 90 gr – van welke suikers 0 gr 0 gr Eiwit 0 gr 0 gr Zout 0,08 gr 0,1 gr

Mass Gainer – OstroVit Vitargo 1000 g – 1000 g – Mango
Mass Gainer – OstroVit Vitargo 1000 g – 1000 g – Mango

 24,69

Gezond-winkel.nl
Logo