Handmoffen – Handwarmers Fiets – Handmoffen Fiets – Fietsmoffen – Fietswanten

 72,95

Product lengte

39 cm

Product breedte

30 cm

Product hoogte

10 cm

Verpakkingsgewicht

0.45 kg

Kleur

Zwart

Materiaal

Katoen

Elektrisch

Nee

Product gewicht

450 g

Taal handleiding

Engels

Verpakking breedte

30 cm

Verpakking hoogte

10 cm

Verpakking lengte

39 cm

EWaste

Nee

EAN

9501911756389

Categorieën

Gezondheid Ontspanning Warmteproducten Handwarmers

Merk

Merkloos, Sans marque

Last updated on maart 25, 2024 3:20 pm
SKU: 9300000172023354 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Bereid je voor op een comfortabele en veilige motorrit, zelfs onder de meest uitdagende weersomstandigheden, met onze premium motorfiets handafdekkingen. Deze handafdekkingen zijn speciaal ontworpen om je handen warm, droog en beschermd te houden tijdens je ritten.

Luxe, Dichte Fluwelen Voering: Elke handafdekking is voorzien van een zeer dichte, dikke fluwelen voering. Deze fijne, zachte en pluisvrije voering biedt uitzonderlijke warmte en comfort, zelfs tijdens koude en gure dagen.

Regenbestendige Manchetten: De manchetten zijn uitgerust met handige drukknopen en zijn regenbestendig ontworpen. Wanneer de handafdekkingen niet worden gebruikt, kunnen de manchetten worden afgedekt om regen buiten te houden en zelfs dunne handschoenen veilig op te bergen.

All-Inclusive Design: Dit slimme ontwerp beschermt alle essentiële onderdelen van je motor, inclusief de claxon en richtingaanwijzers. Je kunt vertrouwen op de volledige bescherming van je bedieningselementen, zelfs in zware weersomstandigheden.

Nachtelijke Veiligheid: Voor extra veiligheid in het donker zijn er reflecterende strepen aangebracht op de oppervlakte van de handafdekkingen. Deze zorgen voor betere zichtbaarheid en veiligheid tijdens nachtelijke ritten.

Waterafstotende Stof: De waterdichte stof van de handafdekkingen zorgt voor een lotuseffect, waarbij waterdruppels eenvoudig afstuiteren en naar beneden glijden, waardoor je handen droog blijven.

Stevige Sluiting: De handafdekkingen zijn ontworpen met een gesloten systeem om te voorkomen dat ze vallen. Dit zorgt voor een sterke en comfortabele pasvorm, en voorkomt effectief dat de handafdekkingen verschuiven of losraken.

Hoogwaardige Afwerking: Het gladde en prachtige stiksel langs de randen van de sluiting benadrukt het unieke karakter van deze handafdekkingen. Het zorgvuldige naaiwerk in kleine maten verhoogt de kwaliteit en duurzaamheid.

Productspecificaties:

  • Materiaal: Waterdichte stof met dichte fluwelen voering
  • Reflecterende strepen voor nachtelijke veiligheid
  • All-inclusive design voor bescherming van bedieningselementen
  • Regenbestendige manchetten met drukknopen

Inhoud bestelling:

  • 1 paar motorfiets handafdekkingen

Rijd in comfort en stijl, ongeacht het weer. Bestel nu jouw motorfiets handafdekkingen en ervaar het verschil!

Handmoffen – Handwarmers Fiets – Handmoffen Fiets – Fietsmoffen – Fietswanten
Handmoffen – Handwarmers Fiets – Handmoffen Fiets – Fietsmoffen – Fietswanten

 72,95

Gezond-winkel.nl
Logo