HAIDU Elektrische Neusreiniger – Neusdouche – Inclusief 40 zakjes Nasaal Spoelzout – Elektrische Neusspoeler – Neusreiniger voor Volwassenen en Kinderen – Effectief tegen…

 59,95

Risicowaarschuwing

We adviseren je om voor gebruik de bijsluiter en/of etiket informatie goed te lezen.

Type gezondheidsproduct

Niet medisch middel

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Adres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Deze informatie volgt nog, Ces informations suivront bientôt

Bijzondere Bewaarvoorschriften

Bewaar nasaal spoelzout zakjes in een koele, droge en geventileerde plek. Niet in direct zonlicht plaatsen.

CE markering

Zichtbaar

Contra indicaties niet gebruiken bij

Niet gebruiken bij hevige neusbloedingen of bij verwonding aan het neusdak

Doelgroep

Kinderen en volwassenen

Dosering

Naar behoefte te gebruiken, 1 zakje nasaal spoelzout (2,7g) met 300 ml oplossing per spoelbeurt. Gemiddeld 1-4 keer per dag

E-mailadres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Deze informatie volgt nog, Ces informations suivront bientôt

Gebruik tijdens borstvoeding

Ja, in overleg met arts

Gebruik tijdens zwangerschap

Ja, in overleg met arts

Gebruiksaanwijzing

1. Bevestig het juiste opzetstuk aan de neusreiniger, 2. Verwijder voorzichtig het waterreservoir van de neusreiniger, 3. Voeg warm water toe aan het reservoir tot aan de aangegeven vullijn. Voeg nasaal spoelzout toe, voor een diepere en verzachtende reiniging, en schud., 4. Sta voor de wastafel en houd de mond open. Kies de gewenste stand en steek het mondstuk voorzichtig in de neusgat.

Indicaties Werkt tegen

Hooikoorts, verkoudheid, allergie, sinusitis, griep, bij neusbijholteontsteking of voorhoofdsholteontsteking, loopneus

Inhoud

300 ml

Inhoud per dispenser

300 ml

Maximale dosering

Geen maximum gebruik ten aanzien van frequentie of gebruiksduur

Medisch hulpmiddel

Nee

Minimum leeftijd

8

Naam verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Deze informatie volgt nog, Ces informations suivront bientôt

Speciaal voor kinderen

Nee

Taal handleiding

Engels, Universeel

Telefoonnummer verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Deze informatie volgt nog, Ces informations suivront bientôt

Type self care medicine

Niet van toepassing

Verpakking breedte

8.4 cm

Verpakking hoogte

7.2 cm

Verpakking lengte

25.3 cm

Verpakkingsgewicht

0.48 kg

Verpakkingsinhoud

HAIDU Neusreiniger, 2x Mondstukken voor volwassenen en kinderen, 2x Spray mondstukken, USB-C oplaadkabel, Handleiding

Werkzame stoffen

Geen

EAN

8720892216724

Categorieën

Gezondheid Zelfzorg Neusspoelers Luchtwegen, Keel & Verkoudheid

Merk

HAIDU

Geschikt voor zwangerschap

Ja, in overleg met arts

Geschikt voor borstvoeding

Ja, in overleg met arts

Last updated on april 10, 2024 12:02 am
SKU: 9300000159747334 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Ervaar de revolutie in neusreiniging met onze elektrische neusreiniger! We begrijpen de frustraties die gepaard gaan met traditionele methoden – het gebrek aan kracht, effectiviteit en comfort kan een echte uitdaging zijn. Daarom hebben we een innovatieve oplossing gecreëerd die al je zorgen wegneemt.

Klachten

Klachten van klanten zijn verleden tijd dankzij onze geavanceerde functies en doordachte ontwerpelementen. Zeg vaarwel tegen niet-krachtige en lekkende neusreinigers! Onze elektrische neusreiniger biedt ongeëvenaarde kracht en effectiviteit, waardoor verstoppingen in een handomdraai verdwijnen. Het 360 graden draaibare mondstuk past zich moeiteloos aan jouw behoeften aan, en dankzij de verschillende formaten mondstukken is comfort verzekerd, zelfs voor kinderen vanaf 8 jaar. Geen pijn meer, geen ongemakkelijk vasthouden – alleen puur gebruiksgemak.

De voordelen

 1. Krachtig en Effectief: Zeg vaarwel tegen verstopte neuspassages! Onze elektrische neusreiniger biedt ongeëvenaarde kracht om moeiteloos verstoppingen te verwijderen.
 2. 5 Reinigingsopties: Pas de instelling aan die het beste bij je past. Met vijf verschillende reinigingsopties kun je de perfecte modus kiezen voor jouw behoeften.
 3. Nasaal Spoelzout voor Grondige Reiniging: Voeg nasaal spoelzout toe voor een diepgaande en verzachtende reiniging van je neuspassages, voor ultiem comfort.
 4. Verschillende Mondstukformaten: Geen ongemak meer! Kies uit verschillende mondstukformaten, geschikt voor zowel volwassenen als kinderen vanaf 8 jaar.
 5. 360 Graden Draaibaar Mondstuk: Bereik zelfs de lastigste hoekjes en kieren. Het draaibare mondstuk past zich aan jouw behoeften aan voor een optimale reiniging.
 6. Comfortabel Vasthouden: Ons ergonomische ontwerp zorgt voor comfortabele grip en gebruik, zonder enige pijn of ongemak.
 7. Eenvoudig te Reinigen (IPX7): Geen gedoe meer met reinigen. Dankzij de IPX7-classificatie kun je de neusreiniger eenvoudig schoonmaken zonder enige moeite.
 8. Krachtige Batterij: Met slechts 4 uur opladen heb je tot wel 21 dagen gebruik, waardoor je langdurige resultaten krijgt zonder constant op te laden.
 9. Inclusief 40 Pakjes Nasaal Spoelzout: We hebben aan alles gedacht. Begin direct met het reinigen dankzij de meegeleverde nasaal spoelzoutpakjes.

Oplossingen

Maar dat is nog niet alles! We hebben geluisterd naar je wensen en hebben een reeks oplossingen geïmplementeerd die je zeker zullen overtuigen. Met onze neusverlichting krijg je beter zicht voor een nauwkeurige reiniging, en met de vijf verschillende reinigingsopties kun je de perfecte instelling vinden die bij je past. Voeg nasaal spoelzout toe voor een grondige en verzachtende reiniging, en maak je geen zorgen over het gedoe van reiniging – onze IPX7-classificatie maakt het schoonmaken een fluitje van een cent.

Oplaadbaar

Wat de levensduur betreft, hoef je je geen zorgen te maken. Onze krachtige batterij biedt tot 21 dagen gebruik na slechts 4 uur opladen. En om je meteen op weg te helpen, worden 40 pakjes nasaal spoelzout meegeleverd.

Doelgroep

Of je nu een volwassene bent die verlichting zoekt van sinusproblemen, of een ouder die een effectieve en zachte oplossing wil voor je kind, onze elektrische neusreiniger is de ideale keuze. Zeg vaarwel tegen ongemak en hallo tegen heldere ademhaling!

Belangrijk

 • Leeftijdsbeperking: Dit product is niet geschikt voor kinderen jonger dan 8 jaar. Houd het buiten bereik van kleine kinderen om onbedoeld gebruik te voorkomen.
 • Kindergebruik onder toezicht: Voor kinderen ouder dan 8 jaar, raden we aan om het product alleen te gebruiken onder direct toezicht van een volwassene om een veilige en juiste toepassing te waarborgen.
 • Waarschuwing voor waterdruk: Let bij het eerste gebruik goed op de waterdrukinstellingen. Begin met een lage druk en pas deze indien nodig aan om ongemak te voorkomen.
 • Recuperatietijd na behandeling of operatie: Gebruik dit product niet als je recentelijk een neusbehandeling of -operatie hebt ondergaan. Geef je neus voldoende tijd om te herstellen voordat je dit product gebruikt.
 • Raadpleeg een arts na recente neusbehandeling: Als je in de afgelopen 6 maanden een behandeling aan je neus hebt ondergaan, raden we je aan om voor gebruik van dit product eerst een medische professional te raadplegen.

Tips

 1. Start met lage druk: Begin met een lage waterdrukinstelling en werk geleidelijk omhoog om comfortabel aan de reiniging te wennen.
 2. Optimaliseer met Spoelzout: Voeg nasaal spoelzout toe voor een diepere en verzachtende reiniging. Dit verbetert de effectiviteit van de reiniging en zorgt voor een verfrist gevoel in je neuspassages.
 3. Versterk Medicatie Effect: Houd je neus schoon voor maximale resultaten van neussprays en medicatie. Een grondig gereinigde neus verbetert de absorptie en effectiviteit van je medicatie, voor een snellere verlichting.

Kies vandaag nog voor comfort, kracht en effectiviteit – kies voor de elektrische neusreiniger die echt het verschil maakt. Bestel nu en ervaar de vrijheid van schone en vrije ademhaling, elke dag opnieuw.

Levertijd

Werkdagen leveren snel resultaat! Bestel vandaag voor 22.00 uur en ontvang uw bestelling de volgende dag, met uitzondering van het weekend. Wees bewust van eventuele vertragingen veroorzaakt door hoge drukte bij post- en logistieke bedrijven.

Specificaties

 • Merk: HAIDU
 • Type: Neusreiniger
 • Materiaal: ABS + PC
 • Functie: Water spuit
 • Waterdruk: ≤0.63 mPa
 • Waterfles volume: 300ML
 • Werktijd: 21 dagen bij volle lading
 • Laadspanning: 5V, 1A
 • Gewicht: 480g
 • Batterijcapaciteit: 800mAh
 • Voeding: USB type C Oplaadbaar
 • Verpakkingsafmeting: 25.3 x 8.4 x 7.2CM
 • CE Markering: Ja, zichtbaar

Pakketinhoud

 • 1x HAIDU Neusreiniger
 • 2x Mondstukken voor volwassenen en kinderen
 • 2x Spray mondstukken
 • 1x USB-C oplaadkabel
 • 1x Handleiding
HAIDU Elektrische Neusreiniger – Neusdouche – Inclusief 40 zakjes Nasaal Spoelzout – Elektrische Neusspoeler – Neusreiniger voor Volwassenen en Kinderen – Effectief tegen…
HAIDU Elektrische Neusreiniger – Neusdouche – Inclusief 40 zakjes Nasaal Spoelzout – Elektrische Neusspoeler – Neusreiniger voor Volwassenen en Kinderen – Effectief tegen…

 59,95

Gezond-winkel.nl
Logo