Grove den etherische olie | Pinus sylvestris | 100% natuurlijk en puur | pine oil | 10 ml dennenolie

 13,95

Verpakkingsgewicht

0.08 kg

Inhoud

Tot en met 10 ml, 10 tot 15 ml

Verpakking hoogte

2.5 cm

Verpakking lengte

20 cm

Verpakking breedte

15 cm

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Bestanddeel

Dennen

Inhoud per dispenser

10 ml

Signaalwoord

Waarschuwing

Taal handleiding

Nederlands

Type etherische olie

Etherische olie

Voorzorgsmaatregelen

Onze etherische oliën zijn puur en natuurlijk, maar sterk geconcentreerd. In een flesje van 10 ml kan het extract van een paar kilo bladeren zitten, bijvoorbeeld! Een kleine hoeveelheid etherische olie is geen probleem, maar je kunt het niet onbeperkt gebruiken

Waarschuwingen

Gebruik ze niet inwendig, bij inslikken kan etherische olie schade veroorzaken. In het geval jij of een ander toch abuis etherische olie inneemt, direct een arts raadplegen – Gebruik niet in je ogen en niet onverdund op de huid. Ga na gebruik van citrusoliën op de huid (bijv. als massageolie of roll-on) tot 3 dagen niet zonnebaden of in de zonnebank – Gebruik etherische oliën niet bij jonge kinderen en huisdieren. In het geval van zwangerschap raden we je aan geen etherische oliën te gebruiken, of eerst contact op te nemen met een professionele aromatherapeut of arts – Sommigen mensen zijn allergisch voor bepaalde etherische oliën, wees hier alert op. Stop met het gebruik als er irritatie is – Informatie op deze website is niet bedoeld als vervanger van diensten of informatie van medische professionals – Etherische oliën zijn brandbaar, wees voorzichtig in de buurt van vuur – Bewaar etherische oliën koel, donker en buiten het bereik van kinderen en huisdieren

EAN

8720682450482

Categorieën

Gezondheid Ontspanning Aromatherapie Etherische olien

Merk

Groeikruid

Last updated on maart 25, 2024 3:20 pm
SKU: 9300000075411798 Categorie:
Uw recensie toevoegen

— 100% pure Pinus sylvestris (grove den) olie

— Aards, houtachtig, verfrissend, gezellig, knus, rustgevend, motiverend en zuiverend

— 10 ml etherische olie in handig druppelflesje

Voor ons is Grove den de geur van van een boswandeling in het najaar. Het magische gevoel van de frisse lucht inademen, knisperende bladeren onder je voeten, kastanjes zoeken en warme kleuren. Deze olie brengt de rust van de natuur naar binnen en geeft sfeer. Een beetje lusteloos, overprikkeld of vermoeid? Het aroma van de Grove Den staat bekend om het stimuleren van motivatie, concentratie en energie: een fijne, verfrissende geur voor op het bureau of in de auto dus! Door de antiseptische (ontsmettende) eigenschappen is het een populaire keuze voor luchtverfrissers in de badkamer en in schoonmaakmiddelen.

Dennenolie in gebruik


Gebruik 2 – 10 druppels in een elektrische diffuser of aromabrander, of op een droog stukje hout, om deze knusse geur door de kamer te verspreiden. Je kunt deze olie ook met een vette olie (zoals jojoba olie) mixen voor gebruik op de huid. Zorg dat je de juiste verdunning gebruikt (max. 1% etherische olie) en doe eerst een ‘patch test’ bij een gevoelige huid.

De herkomst van grove den olie


De grove den (Pinus sylvestris) is een soort uit de dennenfamilie (Pinaceae). De boom met naaldvormige bladeren is algemeen in met name de koudere gebieden van Europa, zo ook Scandinavië.Deze etherische olie is gewonnen in Europa door stoomdestillatie van de bladeren.

Grove den etherische olie | Pinus sylvestris | 100% natuurlijk en puur | pine oil | 10 ml dennenolie
Grove den etherische olie | Pinus sylvestris | 100% natuurlijk en puur | pine oil | 10 ml dennenolie

 13,95

Gezond-winkel.nl
Logo