Green Step – Herbruikbare Wattenschijfjes – Wasbare Make-Uppads – 16 Natuurlijke Organische Bamboe Katoenen, Hennep Katoenen, Bamboe Badstof Pads – Watjes Voor Gezichtsreiniging…

 17,50

Kleur

Wit

Structuur

Fijn

Verpakkingsgewicht

0.10 kg

Verpakking hoogte

1.5 cm

Verpakking lengte

19 cm

Verpakking breedte

19 cm

Aantal artikelen in verpakking

16 stuk(s)

Herbruikbaar

Ja

EAN

6090421797775

Categorieën

Persoonlijke verzorging Gezichtsreiniging Wattenschijfjes & -staafjes

Merk

Green Step

Watten herbruikbaar

Herbruikbaar

Geslacht

Unisex

Last updated on maart 24, 2024 8:54 pm
SKU: 9300000040678928 Categorie:
Uw recensie toevoegen

ECOFRIENDLY PAKKET: Het is een pakket van 16 herbruikbare katoenen-bamboe-hennep rondjes die wordt geleverd met een 100% katoenen waszak. Onze katoenen ronden zijn gemaakt van bamboe, katoen, hennep en terry. Het is biologisch om een ​​gezonde huid en een schone omgeving te garanderen.

HERBRUIKBARE REMOVER PADS: het is een 3-laags wattenschijfje met kwaliteitsstiksels, zodat randen niet worden gescheurd. U hoeft niet weg te gooien zoals gewone make-up remover-doekjes. Wattenschijfjes zijn gemakkelijk te wassen, kunnen worden hergebruikt. Eenmalige uitgaven kunnen u nog maanden van dienst zijn.

ULTRA-SOFT: Wees voorzichtig! Stop met wrijven over het gezicht met synthetische make-up remover pads. Biologisch stof rond is gemaakt van ademend, zacht materiaal, dat uitzonderlijk zacht en glad is om op het gezicht te gebruiken. Geweldig om te worden gebruikt op alle huidtypes en aandoeningen.

GEMAKKELIJK TE GEBRUIKEN: onze herbruikbare make-up remover-pads hebben een standaard handpalmgrootte voor gebruiksgemak. Breng kokosolie op het gezicht aan met een vingertop (optioneel). Maak de pad nat met lauw water. Gebruik het met een reiniger en masseer het gezicht zachtjes. Spoel en herhaal (indien nodig)

HUIDVERZORGING – Altijd en overal: het is klein, licht van gewicht en kan in een make-uptas of reistas worden meegenomen voor zakenreizen en gezinsvakanties. Geen compromissen op het gebied van huidverzorging

Bamboe is een antibacteriële en hypoallergene stof, ideaal voor mensen met een gevoelige huid.

Hennep neutraliseert giftstoffen, voorkomt de ontwikkeling van pathogene microben. Perfect voor het aanbrengen van lotion, crème of olie op de huid. Als bonus voor het milieu verbetert de productie van hennep de staat van de bodem doordat nutriënten worden toegevoegd en erosie word tegengegaan.

Terry heeft een licht massage-effect op de huid en veroorzaakt geen huid irritatie. Ideaal voor diepe reiniging van gezicht en lichaam.

From Nature to Nature

Save Planet, Go Green: Zou u helpen bij het verminderen van stortplaatsen? Waarom niet uitgaan van persoonlijke hygiëne. Schakel over op recyclebare bamboe-wattenschijfjes. In tegenstelling tot wegwerpdoekjes is het een afvalvrij product dat slechts enkele maanden nodig heeft om volledig te ontbinden.

✔️Multi-way gebruik:

  • Katoenen rond voor gezicht gebruikt om stof en vuil te verwijderen en reinigt de huid diep wanneer gebruikt met een beetje toner of gezichtsreiniger
  • Dient als gezichtspads en oogmake-up remover, van foundation tot mascara, alles kan efficiënt worden verwijderd
  • Contactlenzen, bril, iPad-scherm afvegen
  • Reinig de huid van de baby voorzichtig
  • Gebruik om gezichtsmasker af te wassen
  • Reinig het oog van het huisdier

Perfect voor het aanbrengen van crèmes, balsems of oliën op de huid.

Cadeau voor vrouwen

Een geweldig cadeau voor schoonheden om je heen! Een geweldige geschenkkeuze. Perfect cadeau voor bruids douche, Moederdag, Valentijnsdag, huwelijksverjaardag en verjaardag.

✔️Stop met weggooien, begin met hergebruik:

Waszak helpt bij het oppakken van wattenschijfjes in een oogopslag, tussen de stapel kleren. Het is wasbaar in de machine, kan in drie eenvoudige stappen worden gewassen:

  1. Het wordt aanbevolen om de wattenschijfjes direct na gebruik in water te weken.
  2. Breng wasmiddel aan op de vlek en bewaar het met wasmiddel gedurende 5 tot 10 minuten.
  3. Doe de pads in een waszak en was ze voorzichtig met warm water.
  4. Laat het aan de lucht drogen.
Green Step – Herbruikbare Wattenschijfjes – Wasbare Make-Uppads – 16 Natuurlijke Organische Bamboe Katoenen, Hennep Katoenen, Bamboe Badstof Pads – Watjes Voor Gezichtsreiniging…
Green Step – Herbruikbare Wattenschijfjes – Wasbare Make-Uppads – 16 Natuurlijke Organische Bamboe Katoenen, Hennep Katoenen, Bamboe Badstof Pads – Watjes Voor Gezichtsreiniging…

 17,50

Gezond-winkel.nl
Logo